Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 28 November 2010

GAYAT!

Salam... korang pernah tengok tak video orang yang nak bunuh diri? tapi aku nak tunjuk lain sikit aku nak tunjuk bagaimana pandangan terakhir orang yang nak bunuh diri tu! sapa pun tak tahu kan? mari sini aku nak tunjuk sikit memang gayat beb!!!! AMARAN!! sapa yang tak berani jangan tengok yer..










P/S=amacam gayat tak? jadi kepada semua yang lihat ni jangan pandai-pandai nak terjun mana di tempat tinggi yer... bahaya tu!!

28 ulasan:

hans berkata...

hahaha
kalau tinggi macam tu takut aku

P/S : Nak Jadi Artis Ker Nak Habiskan Belajar Dulu? Aku Buntu!

Fakhrur Razi berkata berkata...

nih lukisan yg kt tanah tuh kan?

asliner berkata...

woooo!
gayat2..=p

::fadxieza:: berkata...

gayat2..
tgk dr tingkat 5 pown dh xleh dh..
haha..

sugar2 kapas strawberry berkata...

bila dok tempat tinggi otomatik jd pening

ANATI SOKI berkata...

woohoooo.. kalau nk tejun.. kena pikir 5,6kali dlu.. hekhek

cemomoi berkata...

bio betul nih... kot gambo pelik lagi kang...

Azza Zahra. berkata...

Heishh.. Aza gayat
tmpat tinggi even 3
tgkat pon klu tengok bwh,
rasa mcm ada org nak tolak jer.
Klau pegi kondo kezen, tingkat 23
mmg gayat lar mula2 sampai tapi
lama2 okay balik. Tetap suka view dari atas. Sgt romantik ekceli!

kimchisu berkata...

ternyata yg diriku ini gayat..soo bantutkan hasrat nk terjun lah..hahahaha *iskh3

m!da BucHuxX berkata...

waaa. . .haha..membunuh diri adlah dosa besar.woooo. .

Cikbelog berkata...

aku memang spesis gayat dan tak berani nak cuba aksi bunuh diri..heee

NICK IRFAN berkata...

hans=aku pun sama...

NICK IRFAN berkata...

raji=ni btol pnya... hehe

NICK IRFAN berkata...

asliner=hehehe

NICK IRFAN berkata...

fadxiea=sy tingkat 5 sampai 15 okay atas dari tu gayat la...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=mabuk tinggi ke? setahu sy klu dok atas laut je pening...

NICK IRFAN berkata...

anati=seram kan? hehe

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=napa???

NICK IRFAN berkata...

azza=ha! setuju view dari atas xboleh pandang bawah kena pandang depan klu bawah gayat klu pandang depan cantik..

NICK IRFAN berkata...

kimchisu=jd jgn terjun! hehe

NICK IRFAN berkata...

mida=btol3....

NICK IRFAN berkata...

cik belog-btol3...

annfrendly berkata...

err.. akak tak dapat bayangkan macam mane orang yang terjun bangunan tu berani sangat nak bunuh diri..

isk.. gayat laa..

rossoneri berkata...

wuhuuu tiba2 rasa nak terbang

NICK IRFAN berkata...

ann=btol3...

NICK IRFAN berkata...

rooso=hehehe

Cheqna berkata...

Eh, they all siap ambik gambar ke nak terjun bangunan?..

akak gayat laa juga, tp boleh lah nengok tu..hehe

:-)

NICK IRFAN berkata...

cheqna=yup! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster