Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 6 November 2010

TAGGED

Kali ni aku nak jawab tag dah lama punya ni terlupa plak? tadi check bookmark baru perasan? hehe tag ni diberi oleh Anis orangnya agak cute jugak ops! hahaha ha! inilah tag yang diberi...


=once you have been tagged , you're supposed to write a note with 25 random things , fact , habits , or goal about you . at the end ,choose 25 people to be tagged . you have to tagged the person who tagged you . if i tag you , its because i want to know about you=


1.Aku ni pendiam hanya dengan kawan baik aku 2 orang ni je aku cakap banyak iaitu "Hafizi dan Nazirul" sebab entahlah dengan dorang mungkin sebab kami ni 1 kepala kot? haha

2.Aku suka duduk rumah jarang la aku keluar rumah selalu layan Blog dengan Game jer..

3.Aku suka berkawan tapi aku tak ramai kawan mungkin sebab dorang ingat aku sombong kot? tapi muka aku je sombong tapi aku ni friendly orangnya... hehe

4.aku memang obses dengan game!! tambah-tambah game Perang? Bola? dan Race moto/kereta? kalau dapat main memang aku sanggup aku tak makan sebab nak selesaikan mision dalam game tu...


5.aku ni susah nak ketawa apatah lagi senyum memang kawan-kawan kata aku ni robot sebab takde perasan serius jer...

6.kalau korang nak tahu aku ni pemalu kat perempuan? ops! hehehe mak aku cerita masa kecik dulu pernah ada sepupu (perempuan) datang nak kawan dengan aku? aku nampak dia datang terus aku lari lintang pukang sampai terjatuh terhantuk kepala aku kat tiang lampu! benjol besar! selamat tak hilang ingatan hahaha

7.aku ni ada sikit parkingson atau orang kata axiety disorder kot? sebab bila ada perempuan menghampiri aku walaupun sekadar nak tanya jalan memang aku akan mengigil dan terus jadi gagap! mak aku selalu kata "macam manalah hang nak kawin nanti?" hehe

8.aku ni suka berimaginasi sebab itulah terhasilnya cerita hantu aku sampai 120 episod tu...

9.aku ni suka jugak kaji alam ghaib ni macam hantu? bunian? dan lain-lain sampaikan aku ada simpan koleksi gambar dan video hantu banyak!!! haha tapi hakikatnya aku takde la berani sangat? takdelah takut sangat? biasa-biasa jer.. hehe

10.aku suka menyendiri tak kira di mana-mana pun memang aku suka menyendiri entahlah kenapa mungkin sebab rasa tenang jer...

11.aku bila berbual dengan orang aku lebih suka mendengar dari bercakap...

12.aku tak pernah bercinta! lalalala..

13.aku ni skema kot? ekekkee..

14.aku suka makanan yang pedas-pedas terutamanya Nasi Kandar!!! huahua

15.aku tak suka pergi ke tempat yang ramai orang dan penuh sesak! aku akan rasa nak belasah je orang yang ada kat situ walaupun dorang tak buat apa-apapun? hehe

16.aku ni jenis yang suka buat kerja last minit!

17.aku tak suka orang mengarah aku walaupun aku ni kadang-kadang agak lembab sikit.. hehe

18.aku suka jugak membaca! novel paling panjang pernah aku baca ada 1 novel bapak aku bagi dia ambik dari kampung kalau tak silap novel Arus Perjalanan kot? eh! entahlah lupa plak? tapi novel tu ada 500 muka surat aku baca dalam seminggu habis! siap aku boleh cerita lagi sinopsis novel tu..

19.cita-cita aku nak terbitkan filem animasi macam upin dan ipin! tapi aku nak buat versi aku punya la.... hehe

20.apa lagi nak bagitahu korang ek? aku ni pelupa jugak orangnya? hehehe

21.aku suka makan angin! aku kalau keluar berjalan kat mana je rasa macam taknak balik rumah jer..

22.aku tak suka jawab telefon! serius!!! sapa yang kol aku jangan harap aku angkat kalau msg baru aku balas... hehe

23.aku ni penakut kat masyarakat ala..senang cerita malu tak bertempat! mak aku selalu kata "hang ni tak takut hantu? tak takut gelap? tapi pelik hang takut plak dengan masyarakat" hehehe

24.aku jugak malas mandi pagi! hehe selalunya aku mandi pukul 12tgh hari sebab bila mandi pagi sejuk! aku kalau mandi pagi sah aku akan mengeletar sampai setengah jam!

25.last sekali aku suka menjawab soalan! serius! bukan bergurau ni... kalau ada sapa-sapa nak beri tag kat aku lagi??? silakan....



P/S=wah! habis jugak jawab tag ni! hehe ada sapa lagi nak bagi tag?????

40 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
steady nick jawab
25 soalan tu..

gadis kampung berkata...

hehe!
thanks puji .
hoho .
tade la cumil sangat .
*malu2 kucing .
HAHA !

saya ada soklan.
yang number 2 tuh , kata suka duduk rumah .

tapi yg kat number 21 suka makan angin pula .

haa ! mana satu betul nih ?

BENA berkata...

adehhhhh. tag bena banyak yang tertangguh yang membe2 blogger kasi. heeee~

fyezrahman berkata...

wah rajinnye jawab tag pnjg2 ni! nsb baik sy xkne tag! hehe

Azza Zahra berkata...

Pjgnyer tag~
No. 22, betul!!
Aza stuju. Sbb, tepon
kat sebelah pc neh pon,
kalau bunyik, jgn harap
aza nak angkat. Fufufufu~

BLADE EDGE berkata...

haha...ko mmg dah kene tagged pun! kat blog kita pun ada leeerr!!!

meh la tgk...

Fakhrur Razi berkata berkata...

hahaha ak rase kte nih ad byk persamaan..
tapi ak xde parkingson :P
hahah guro je

FyZa berkata...

yuhuu peminat nasi kadaq 2..kuikuikui..org penang sungguh nie..;p

Cik SHiNJU berkata...

Salam...

Astaga..malu smpai lari lintang pukang? hahaha...sib baik x ape2 kan..bahaya tau terhantuk pala neh..
Akak rase nak buat tag gak nt..nak kenakan kwn2 blogger..heheh..tgh mukir soklan2 yg sensasi sket..

kiwi berkata...

mcm x cye lak..sy igt awk ni jnis yg ske gelak byk2..hihi

- zuriey - berkata...

menci wat tag ni,payah tul nak pikir smapi 25

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

Xpenah bencinta ? iyea kew ?


jom join c0ntest =)

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

hah!
sy pon kene tag mcm ni gak..
hehe..
puas fikir nak tulis ape..
(:


btw..

do folow me ok?

http://owlkieranaa.blogspot.com

tq~

Fello Ariza berkata...

huhu..

smelah..

antu game gak..

:P

Syazwan VL berkata...

hangnie asyik kene tag je...jgn tag aku lg suda....pahabaq..lama aku x updated blog...bz sket perah otak...

pawaka19 berkata...

bgus..aku suka jawapan yang jujur macam ko..

Affan Ruslan berkata...

byknye 25 soalan.
ops, tak suka mandi pagi? lalala

hans berkata...

aku dah pelik masa bila aku suruh jawab tagged
rupanya Anis lain
hahahaha

P/S:Apa Itu Exam? Hahahahaahaha

cemomoi berkata...

heee... ni ada udang balik mee le ni

m!da BucHuxX berkata...

haha. pecah rahsia. .

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=hehehe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

gadis-serius comel la...

NICK IRFAN berkata...

bena=nape x jwb? jgn risau pas je kt sy...

NICK IRFAN berkata...

fyza=biasa je jwb2 menjawab ni....

NICK IRFAN berkata...

azza=sama la kita x ske jawab phone... hehhee

NICK IRFAN berkata...

balde=ko pun kena?

NICK IRFAN berkata...

raji=eh! ko pun sama mcm aku ker?

NICK IRFAN berkata...

fyza=yup! hehhehe

NICK IRFAN berkata...

shinju=jgn lupa kasi sy jgk ye kak... cte tu mak yg cte kat dy...

NICK IRFAN berkata...

kiwix pcya? ni bkn cubaan ni btol2....

NICK IRFAN berkata...

zuriey=bg sy biasa jer...

NICK IRFAN berkata...

miss lolly=ok jgk tu...

NICK IRFAN berkata...

citey=sama la mcm sy jgk...

NICK IRFAN berkata...

syawzan=tu la lama x nmpk ko?

NICK IRFAN berkata...

pawaka=hehehe hidup msti jujur...

NICK IRFAN berkata...

affan=sejuk la...

NICK IRFAN berkata...

hans=name ko pun anis ke?

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=nape plak?

NICK IRFAN berkata...

mida=xpe sekali sekala jer..

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster