Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 8 November 2010

GAMBAR LAWAK!

Salam.. kali ni jom aku bawak korang tengok gambar yang lawak? lepas tu kita boleh gelak sama-sama? ha! apa tinggu lagi! jom la tengok! layan je ok! hahahaha



1.errkkk! agak korang la? macam mana orang nak gunakan tangga kalau bentuk tangga macam ni ek? hmm...


2.ha! kalau la semua tandas di malaysia macam ni perghh! aku akan letak TV sekali kat depan! memang selesa kan? hari-hari boleh buang air besau... hahaha


3.ni macam nak bunuh diri je buat pintu dekat rel keretapi? adoiyai...


4.eh! supermarket mana plak ni? macam mana nak ke tingkat atas kalau pelik benor tangga dia ni?




5.dan gambar yang paling best sekali!!!! seriusly aku pernah jugak buat macam ni memang laptop sentiasa sejuk je! betol!! tapi bukan aku nak kata cooling pad tak boleh sejuk kan laptop? cooling pad pun ok jugak tapi guna cara ni lebih berkesan... tak percaya? cuba la... hahahhaha



P/S=korang layan la dulu gambar-gambar ni nanti esok aku siar lagi gambar yang menarik? ok! hehehe

46 ulasan:

Jemari Seni berkata...

Hehehhehe..memacam budak Nick nih hehehehhe...

nabila saat berkata...

yang cooling fan tu bleh try tuh
mmg cool

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ berkata...

haha
cool gler gmba neyh!
menarik lah irfan!
(:

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan..
muahahaha..mmg lawak abes gambo2 tuh..buat akak tergelak sensorang.. :d

zulkbo berkata...

salam Nick..
gambar tangga pertama tu
pernah hadir dalam mimpiku
ha ha..nak kena panjat serupa
panjat bukit la pulak..huhu

Ann berkata...

bab kipas tu...paling mantap.

misz nana berkata...

mmg cool :P

Fakhrur Razi berkata berkata...

ak tensyen laptop slalu pns owh
nnti ak nk bli satu kipas angin cmtuh gak
huahua

Rizky2009 berkata...

gokil bgt nih gambar, sumpah bikin aq ngakak liatnya aoalagi yg gambar tangga itu, kok buntu

one2paii berkata...

hahah..bikin gua suke jerk tgok gmbar2 nie..hahah

- zuriey - berkata...

gambar 1 n 4 memang sengal..haha bek takyah ada tangga

rammyd berkata...

idea cooling pad gune kipas tuh best gak. leyh praktik. hahaha

Nadia arRumaisha berkata...

pelik tapi benar....
eh eh benar ke?

FyZa berkata...

huhu mcm2 jenis tngga ada ek..2 gmbr real ke or edit ke pa 2 nick?

Cheqna berkata...

Dik,

gambar 1 and 4 tu, pengguna kena jadi hantu so that boleh tembus ke tingkat seterusnya..haha..

:-)

cemomoi berkata...

mana la ko jumpa ni

m!da BucHuxX berkata...

mmg lawak . .haha. .
1.saper la yg cipta tgga cmtue. .tgga tak siap tue
2.derr..huh. kalo cmtue la tandas. .adehh tak kuar den . .
3.mmg kes bunuh diri. .
4.ush . .pkai lif la sush sgt. .
5.haha. . pnah kot buat cniy .wakakak

~♥ Mawar ♥~ berkata...

mawar punye cooling pad pun takde.. agaknye bleh try yg last tu.. ngee

AngahSayang2314 berkata...

nick dah tak ada bahan yer.. tapi bole ke caya pasal kipas tue hehehee

::FAIZ FARISH:: berkata...

Lol :P

BENA berkata...

hahahaha. rase nak buat jugak la yang kipas bawah laptop ni. mau kne hantuk pale ngn abah bena. HAHAHHA~

MiMiEy :) berkata...

semua gambar best.
giler3.
hahaha

tot tot kecik berkata...

salam..

ohoho nice gmbr...tangga xleh naek pn wujud..??

tp kn gmbr yg last tu..tot nah wt..seyes xtipoo..time tu cooler xde,ttba laptop pns sgt,then tot tbalikkn lptop ngadap kipas..

hehe.. :D

NICK IRFAN berkata...

jemari=hehehhee

NICK IRFAN berkata...

nabila=try la...

NICK IRFAN berkata...

citiey=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

shinju=hehhe thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=tu la mcm mne nk naik agak2... hehhee

NICK IRFAN berkata...

ann=btol tu....

NICK IRFAN berkata...

misz nana=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

raji=try la... hehhee

NICK IRFAN berkata...

rizky=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

one 2 pai=hahaha

NICK IRFAN berkata...

zuriey=yup! hahaha

NICK IRFAN berkata...

rmmyd=hehhehe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

nadia=sy no komen... hehehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=entah la... hehheee

NICK IRFAN berkata...

cheqna=btol2....

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=ada la... hehehe

NICK IRFAN berkata...

mida=thnkzz! hahahaha

NICK IRFAN berkata...

mawar=try la pasti berkesan.. hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=ni la bahan dia.. hehe

NICK IRFAN berkata...

faiz=hehhee

NICK IRFAN berkata...

bena =klu mcm tu beli je ccoling pad... hehhee

NICK IRFAN berkata...

mimiey=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

toto=hehehe sy pun xpasti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster