Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 26 November 2010

MAKANAN KRETIF

Salam... kali ni aku nak tunjuk makanan yang kretif yang di buat oleh chef-chef di hotel! rasanyalah... hehe tapi dorang memang kretif! nak tengok? silakan...











P/S=kalau aku jumpa makanan mcm ni? sah aku takkan makan sebab cantik sangat rasa sayang nak makan plak? hehe

34 ulasan:

Amirrah Zawani berkata...

comel n creative sungguh :D

::FAIZ FARISH:: berkata...

hebat......

Ain Suka Biru berkata...

syg nk makan hp tu plak?

Yellow LEOpard berkata...

comel..tap aku tetap nak makan..hahaa

misslavenderaida berkata...

hehehe...
a'ah la..syg nk mkn.
tp mknn kasut tu best je.haha
kalah bger mcd tuuuuu....hahahahaha

Wanie Azeera berkata...

cool!! nick irfan, blog anda mmg kreative la post2 die hihihi

rossoneri berkata...

kalo kita makan je, sbb roti cheese wawawawa...kalau bakar roti ada cheese nih,habis cair cheese tu..fuh nikmat makan wooo

Cik SHiNJU berkata...

Uwaaaa....lapaq plak tgk gambaq2 neh... :'(

cemomoi berkata...

buat-buat henpon tertinggal atas meja bule gak trace sapa yang panjang tangan nih...

zulkbo berkata...

salam Nick...
moga sihat selalu..
ermmm,tengok pun tak sampai
hati nak makan sandwich tu..
cute sangat...he he

Betta sp berkata...

kalo lapor sgt mmg telan je ni :)

Cheqna berkata...

1 n 4 menakutkan..haha

:-)

Sophie Al-yahya berkata...

wahh sedapnyeee..tp btul laaa...syg nak makan..

encHIx laNDax berkata...

style siakk..huhuk

TUKANG KATA berkata...

kreatif nye lah kann.. kalau tk pun tk simpann syg kot nak makan.. tp kalau lapar ngap je la..HAHAHA

:D

p/s saje buat entri pasal hari ibu.bufday mak july. dah lepas dah pun :D

mr.syazwan berkata...

tapi kek selalu ada gmbr mcm ni tpi ko mst mkn gak kan???
sbb ku tahu ko HERO MENCEKIK

haha
peace

NICK IRFAN berkata...

amirah=yup! btol3...

NICK IRFAN berkata...

faiz=btol2...

NICK IRFAN berkata...

ain=cantik kan?

NICK IRFAN berkata...

yellow=huh! hahaha

NICK IRFAN berkata...

miss=tu la kretif dan cantik...

NICK IRFAN berkata...

wani=thnkz!!! :)

NICK IRFAN berkata...

rooso=yup! mmg sedap tp x smpai ati la..

NICK IRFAN berkata...

yun=sama la mcm sy jgk...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaha

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=btol3...

NICK IRFAN berkata...

beeta sp=hahaa aku pun klu darurat mmg bedal jer...

Fello Ariza berkata...

kreatif!

tp kan nick..

kalo ase dier sedap lagi masyukk..

:P

NICK IRFAN berkata...

cheqna=yg mne?? kjab...

NICK IRFAN berkata...

sophie=hehehe btol3...

NICK IRFAN berkata...

landax=huh?

Lelaki Ini berkata...

wah
chumel sgt2!

NICK IRFAN berkata...

fello=hahaha btol2..

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster