Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 29 November 2010

GAYAT LAGI!

Salam... ok! kali ni ada lagi gambar bila berada di tempat tinggi macam biasa AMARAN! kalau gayat jangan tengok yer.. hehe











ha! korang macam mana gayat tak? aku bukan nak cakap besar tapi tingkat 1 sampai tingkat 10 aku langsung tak gayat tapi masuk tingkat 11 dan seterusnya mula la ada gayat sikit... apa-apapun kalau kita dok tempat tinggi jangan pandang bawah pandang la depan sebab pandang depan nampak permandangan yang cantik sikit dari pandang bawah yang agak mengayatkan... -pesanan dari Nick Irfan-



P/S=maaf semua kalau ada yang lemah lutut plak bila tengok gambar-gambar aku letak ni...

40 ulasan:

Mohamad berkata...

Salam,
Saya memang tak boleh naik tempat tinggi.. memang gayat. Kalau tengok macam tu sampai termimpi2.

Pernah saya naik lif yang jenis luar bangunan.. harap2 itu yang pertama dan terakhir ...

ANATI SOKI berkata...

hooih.. rasa gyut kot... gmbr cm real kot

hans berkata...

tengok gambar tak apa
tapi kalau berdiri dkt tempat macam tu
baru lemah lutut
hahaaha

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

princeduyong berkata...

gayat gak la sket...hehe

mR.sYaH berkata...

sama r aku dlm sampai tingkat sepuluh aku ok lg...

klu dh tggi sgt tu mmg gayat gak r..

akmalhilmi berkata...

aku tgk pun pening aple
gayat
huuuuu

EmanCloud berkata...

urm tu dia nick! HAHA BEST pandang bawah..~

Pensel Kontot berkata...

erk dlu gayat gak...
skrg dah oke
:)

+d.O.Y.A.h+ berkata...

comel plak tgk dari atas :P

+d.O.Y.A.h+ berkata...

phewwww. BEST!

amira berkata...

tempat tinggi memang gayat ooo.. tapi kan.. view kat depan memang cantik.. huhu

cemomoi berkata...

terkucil nanti

Afzainizam berkata...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

woooo jangan pandang bawah jauhhh nun macam nak jatuh wehhh... tapi yang pelik pandang atas macam nak terbang

Munirah Ismail berkata...

amek gamba sendiri ke nick?huhuu..gayat2!!

BENA berkata...

bena tingkat 3 pon da gayat . orag sergah mule la melatah . siap terduduk. takut woooooooo. sebab bayangkan kalo jatuh cam ne lah . feel terlebeh. HAHAHAHA~

NICK IRFAN berkata...

mohamad=oh... sy pun sama jgk... naik lif pun seram

NICK IRFAN berkata...

ananti=hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=gmbr biasa je kan? hehe

NICK IRFAN berkata...

dugong=gayat? hehe

NICK IRFAN berkata...

syah=hehehe sama la..

NICK IRFAN berkata...

akmal=hehehe

NICK IRFAN berkata...

eman=ko berani ke?

NICK IRFAN berkata...

pensel=ok la tu...

NICK IRFAN berkata...

doyah=hahaha

NICK IRFAN berkata...

doyah=best?

NICK IRFAN berkata...

amira=btol3...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaha

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hahah btol3...

NICK IRFAN berkata...

munirah=no komen... hehe

NICK IRFAN berkata...

bena=oh mcm tu plak bena ni?

::FAIZ FARISH:: berkata...

suka pic no 3

annfrendly berkata...

isk.. gayatnye...
akak fobia dgn ketinggian..

i'm shin... i'm inesen berkata...

shin cpt rasa gayat.. even naik atas kusi.. nnt kat lutut rasa longgar jer huhu

NICK IRFAN berkata...

faiz=hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=sama la dgn sy jgk...

NICK IRFAN berkata...

shin=huh? xkn sampai mcm tu plak?

Cheqna berkata...

Dik,

Yang batch ni macam rasa gayat sikit tp tak lah lemah lutut..

lenguh lutut adalah sebab duduk bersila..hehe..

:-)

NICK IRFAN berkata...

cheqna=hehehe sama la dgn sy...

tinta berkata...

ketaq pala lutut..uisshh

NICK IRFAN berkata...

tinta=hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster