Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 26 November 2010

WAJAH ARTIS HOLLYWOOD 50 TAHUN AKAN DATANG!!

salam.. kali ni aku nak tunjukan wajah artis terkenal di hollywood bila dorang semua dah jadi tua? hehe sama-sama kita tengok yer...



1.Justin Timberlake


2.Gwen Stefani


3.Cameron Diaz


4.Angelina Jolie


5.Jessica Simpson


6.Brad Pit


P/S=macam manalah plak wajah kita nanti bila 50tahun akan datang??? hmmm....

42 ulasan:

mr.syazwan berkata...

haha

adehhhhh (tepuk dahi)

muka lu time tua mcm mana lak??

mesti kedut2 lebeh kan

hehe

ANATI SOKI berkata...

hehehe
funny muka angelina jolie..
bibir maintain lg

Fello Ariza berkata...

brad pit stil maintain hensem..

angelina still lawa :P

Yellow LEOpard berkata...

huiihh..hahaaa

m!da BucHuxX berkata...

yg muda pasti akn tua.pajg umur tgok la sendiri .hee:D

TUKANG KATA berkata...

alahai brad pitt mcm arm pit dah..HAHAHAHA

mR.sYaH berkata...

hahaha.. bagusnyer byk kedut.. dorg ni xcucuk botox ker.. heheh...

MuNie berkata...

andai pnjang umur, smpat la nk tgk wajah tua berkedut kte kat cermin 50thn lg. :) so.. gunakan umur yang ada ni baik2. :)

BENA berkata...

HAHAHAHAHAHA

yang gwen stefani tu haaaa yang lain gile jadinye ! heeeee~

- zuriey - berkata...

lawak tgk gwen stefani..hehe

dya adriza berkata...

oh no!! my justin timberlake.. tuanya T.T.. langsung x hensem da huhu..

nway, kamu di tag :P maafkan saya ya.. hehe..

http://deardindadya.blogspot.com/2010/11/tag-kejam-dari-gematria.html

Ayuni berkata...

SAYA SUKA BLOG AWAK LA !http://ladygreen3011-ayuni.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

NARDtheNERD berkata...

brad pitt masihh kacak ye walau pun dah tua...

hehehe. :P

Afzainizam berkata...

♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

wooooo 50 tahun dah jadi cam tu.... diorang still laku lagi kut kalau muka dah kedut camtu...

angelina jolie aku nampak dah tak kenal tuu...

Glayriel Sarahon berkata...

hahahaha~ angelina jolie jg la yg paling manang :D

Ann berkata...

brad pitt hensem lg wpun tua dah...

Cheqna berkata...

dik,

itu kalau they all tak pakai apa2 cream/botox/vitamin or buat plastic surgery...hehehe

:-)

hans berkata...

hahahah
brad pitt still hensem dowh

P/S : Aarif Rahman @ Aarif Lee :- Bruce Lee My Brother

BLADE EDGE berkata...

salam...


hahahahahahaha...tua2 pun, justin n brad still nmpk macho..kira mcm george clooney skrg la... :-DDDD

shafiqah omar berkata...

tergelak baca apa yang tukang kata cakap kat atas.

paling hodoh rasanya gwen stefani.

perut dia lawala tapi ;)

::FAIZ FARISH:: berkata...

hahahaha, stuju ngan Syazwan

NICK IRFAN berkata...

wan=rasanya still nsem lagi? haha

NICK IRFAN berkata...

anati=haha

NICK IRFAN berkata...

fell=huh? hahaha

NICK IRFAN berkata...

yellow=hahaa

NICK IRFAN berkata...

mida=hahaha btol3...

NICK IRFAN berkata...

TK=hahaha

NICK IRFAN berkata...

syah=no komen... haha

NICK IRFAN berkata...

munie=btol tu...

NICK IRFAN berkata...

bena=sian dia...

NICK IRFAN berkata...

zuriey=hehe

NICK IRFAN berkata...

dya=huh! sy kena tag?? ok2...

NICK IRFAN berkata...

ayuni=hu! thnkz!!!!

NICK IRFAN berkata...

nard=huh! hehe

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=hehehe btol jgk tu..

NICK IRFAN berkata...

sharon=hahahaha

NICK IRFAN berkata...

ann=hehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=hahaha kan dia plakon popular,...

NICK IRFAN berkata...

blade=btol mcm gorge clonney plak? haha

NICK IRFAN berkata...

shafiqah=hahaha btol tu...

NICK IRFAN berkata...

faiz=hehehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster