Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 2 November 2010

NAK TENGOK HANTU TAK? "part 2"

Salam... dalam entry lepas banyak orang kata mungkin jemaah perempuan pakai telekung putih? ada yang kata pantulan cahaya? kalau korang tanya aku? aku pun tak pasti sangat cuma aku gerun jugak la tengok sebab dia macam asap kaler putih je menyerupai orang? jadi terpulanglah pendapat korang macam mana ha! kali ni hantu menunjukan kepala dia kat cameraman! aku rasa dorang ni pengacara majlis kot? sementara menunggu artis datang dorang berbual dulu,kejadian ni aku tak pasti negara mana? mungkin Spanyol kot? entahlah tapi memang agak menyeramkan jugak la...







P/S=ha! sekali dia tonjolkan kepala dia kat tengah pengacara plak tu! aku rasa mungkin roh agaknya? korang rasa apa? eh! tak cukup seram ke? oh...takpe nanti korang tunggu aku siar makhluk lain plak lepas ni? hehehe

34 ulasan:

encHIx laNDax berkata...

macam ediit je?huhuhu

Lelaki Ini berkata...

hmmm..no komen!

Azza Zahra berkata...

Alamak. Yg muncul tbe2
tuh xpasti betul ke tak.

asliner berkata...

tau xpe..
edit jer tue..
jgn cye ckp nick nie...=p
hehe

kiwi berkata...

erkkk..btol x ni???huhu

Fello Ariza berkata...

tatau ape mende tuh

T_T

one2paii berkata...

cam xreal jerk gua tengok..lu edit erk..hahha

Cik SHiNJU berkata...

edit jer tu kot (nak sedapkan ati) :P

NARDtheNERD berkata...

mcm tipuu je?
:)

BENA berkata...

okeh.kalo bab hantu2. tarik dri awal2. xmo tengok! HAHAHAHA~

FyZa berkata...

huhu btul ke nie or edit ja? kuikuikui

Cheqna berkata...

ye ke dik edit macam one2paii tu cakap?..hehehe..pandai pandai..

:-)

Afzainizam berkata...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda.

ohhhhh ni kena masuk ilmu alam ghaib macam kat TV3 tu... Panggil Bomoh ke Ustaz ke masuk kan hantu itewww dalam botolll....

Afzainizam berkata...

♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•' ´¯)♥
♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
♥(_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•. ¸_)♥

Kesempatan ini memohon maaf atas lama tak ziarah blog anda.

eeemmm kangkadang alam lain secara tak sengaja menampakkan diri... bagi aku semua makluk termasuk alam Jin dan Syaitan juga ciptaan tuhan tanda ....

NICK IRFAN berkata...

landax=entahlah aku no komen...

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=sama mcm aku jgk...

NICK IRFAN berkata...

azza=tu la seram jgk tgk...

NICK IRFAN berkata...

asliner=nk majuk la mcm ni.... sob2...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=no komen la.. hehhee

NICK IRFAN berkata...

fello=kepala org tnpa badan...

NICK IRFAN berkata...

one2pai=erkk aku mne thu edit2 la...

NICK IRFAN berkata...

shinju=xthu la sy...

NICK IRFAN berkata...

nard=sy pun x psti....

NICK IRFAN berkata...

bena=tgk la x seram pun....

NICK IRFAN berkata...

fyza=entahlah kak... hehhe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=sy mne thu edit2 ni...

NICK IRFAN berkata...

afzainizm=hehehe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=btol apa ko kata tu....

Hanim Mahali berkata...

tak mo tengok hantu .... takot ....

NICK IRFAN berkata...

hanim=tgk la kak mne ada seram....

SHaRZ berkata...

sbnarnya ak penah kne ctuasi cmtu...lbh kurangla..ak tgh bual ngn member ak n suddenly ad mke cm menjnguk seolah2 nk dgr perbualan kitorg...xde mke..flat kaler itam...ak terdiam n mmber ak prasan de menda sblh dia..dia pandang but menda tu undur keblkg n ilang...ak trs ajak mmber ak masuk bilik n tdo..

NICK IRFAN berkata...

sharz=huh! ko pun pnh melaluinye!! aku ingatkan ni cuma camera trick jer...

SHaRZ berkata...

aah..sgt seram k...but lme2 jd biasa sbb kt asrama ak tu rmi sgt yg kne..

Wani WW berkata...

BetuL kot ni .. sebab pengacara tu terus cuak .. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster