Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 6 November 2010

JIKA TANDAS JADI BEGINI APA AKAN BERLAKU?

Salam... aku berhenti dulu seketika pasal video hantu ni? sebab semalam jiran aku plak kena histeria meracau tak tentu arah! habis riuh 1 flat! Pelik jugak seram plak aku tengok jadi buat masa ni aku berhenti dulu la pasal hantu? tengok la macam mana nanti aku sambung balik ha! kali ni aku nak siar gambar korang tengok sendiri bila semua tandas jadi macam gambar di bawah ni? agaknya macam mana nak orang melepas hajat nanti? hmm... korang nak tahu? tengoklah gambar kat bawah ni...




1.bila tandas nak tempat buang air jadi macam ni???? macam mana nak nak buang air agak-agak?


2.kalau jamban macam ni? sah aku taknak melepas kan sini.. ada jugak fesyen macam ni!!!!


3.bila nak buang air besar jamban sekali bentuk macam ni plak? macam mana nak lepas hajat? nak kena berbaring kot?



4.korang cuba tangok jamban ni plak? kalau aku tengok jamban macam ni pikir berjuta kali jugak ni agaknya korang nak tak melepas kalau macam ni?



II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
II
===========
=========
=======
=====
===
==
=


jeng jeng jeng


bila nak lepas hajat semua tandas jadi pelik-pelik? Rasanya macam ni la kot orang melepas hajat nanti? lepas je di mana-mana....hahahahaha



P/S=jadi moral the story hargailah tandas anda baik-baik ingatlah betapa pentingnya tandas untuk kita kalau takde tandas nanti nak melepas pun susah... hahahha

35 ulasan:

ADAM MUKHLIZ NOH berkata...

HARHARHAR...HARU.
GAMBAR LAST,EEEYYYUUWWWWW.......

Lia3003 berkata...

gambar last sangat tak senonoh...eeeee...

Suhana Shahril berkata...

ish..x snonoh lah gambar last tu..truk sungguh imaginasi org yg buat gambar tu..eiii...

Ashiya Mizuki berkata...

tandas cm2 pun ad ker? haha..pelik2..kalo mcm2 baik simpan jerk hajat 2 dr membuang..huhu.. gambar last...geliii...

Fello Ariza berkata...

gambar last tuh berak cirit..haha

echah mashuri berkata...

uwekkkkkkkk...xmakan echah mlm neh kalu teringt...heee

amira berkata...

censored..awww.. apa la gambo last tu

::FAIZ FARISH:: berkata...

gambar last... hehehehehe

mR.sYaH berkata...

tandas2 yg ditunjuk tu semua kau xguna heheh...

pemilihan tandas ni pun penting gak..

hahah.. aku heran skit.. apa yg keluar dari belakang tu.. air ke tahi??? mcm air milo jer,,, heheh..

NARDtheNERD berkata...

eeiiii.
geli gambar last tu...=))

phatien88 berkata...

uweekk.. seyes ke btol gmbr last tu?

L@g3nd@ buD@k N@k@L berkata...

btl ker dia berak terabur cm tu

~~hakhakhak

Mohd Wakiyuddin Rosnan berkata...

haha.. sengal geli gile kot gamba last tu..

kimchisu berkata...

hak3..yekk
mmg x mo la
hohoho

Cheqna berkata...

bila pegi tandas awam yg tak dijaga bersih oleh pengguna2 org awam, akak selalu terfikir..."rumah dia orang ni toilet sanggup bior kotor macam tu agaknya..."

logik kan soalan tu?

NICK IRFAN berkata...

adam kukriz=hehhehe x tahan sgt kot?

NICK IRFAN berkata...

lia=hehehehehe

NICK IRFAN berkata...

suhana=bkn sy buat... hehhee

NICK IRFAN berkata...

ashisha=btol tu simpan lepas di rumah je snang...

NICK IRFAN berkata...

fello=x tahan sgt mngkin....

NICK IRFAN berkata...

echah=lupakan gambar last tu... hehehh

NICK IRFAN berkata...

amira=lupa nak censored la... hehhee

NICK IRFAN berkata...

faiz=tahan nafas... hehhehe

NICK IRFAN berkata...

mr syah=entahlah aku pun mushkil jgk... hehhee

NICK IRFAN berkata...

nard=ignored jer... hehehe

NICK IRFAN berkata...

phatien=no komen... hehhe

NICK IRFAN berkata...

nakal=mngkin kot? hahahha

NICK IRFAN berkata...

wakiyudin-sama la dgn aku pun geli...

NICK IRFAN berkata...

kimchisu=hehehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=btol tu sy sokong!

Hanim Mahali berkata...

gambar yang last tu menggelikan ...

i'm shin... i'm inesen berkata...

ala.... pakai pampers jer

NICK IRFAN berkata...

hanim=hehehe

NICK IRFAN berkata...

shin=hahahha

amai berkata...

tandas tu kat mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster