Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 21 November 2010

MANUSIA ANEH! MEREKA TUA ATAU MUDA?

Salam.. kali ni aku nak tunjuk gambar yang agak pelik? apa gambar dia? ha! korang tengok la sendiri yer.. layan..










P/S=aneh kan? tapi aku rasa dorang semua orang yang sama cuma gambar masa kecil dan masa dah tua di gabungkan.. nanti aku nak try jugak la gabungkan masa gambar aku baby dan gambar aku yang terkini.... jom kita try sama? hehehehehe

32 ulasan:

hans berkata...

haahha
buat sekali pic aku kalau ko buat tau
ekekeke

P/S : Kenangan Di Hostel : Bila Tiba Waktu Hari Minggu

MiMiEy :) berkata...

kreatif ar gambar2 kat atas.

m!da BucHuxX berkata...

tua dan muda. . .
hee.:D
amek award keyh kat blog mida.:DD

Fello Ariza berkata...

skali tgok pict tuh kadang2 mnakutkan plak..

hehe

Yellow LEOpard berkata...

walauweyhh..agak2 mukeku bila dah tua mcm mane ek..

schaze zainn berkata...

:)

hebat!

EmanCloud berkata...

wah cam best je?? nanti nak try gak haha

cemomoi berkata...

sian muda-muda lagi dah nampak tua

tot tot kecik berkata...

salam..


haa td tot ngah usha2 tutorial tuk photoshop cs5..ttba nmpk cani la..
nnt tot ajen, nk wt gak la.. :p

- zuriey - berkata...

dah tua semuanya..

FyZa berkata...

haha sempoi la..sapa yg edit pic nie? nk suro edit pic akak plak..nk tgk beza bnyk x..huhu

rossoneri berkata...

gabung macam ni,nampak mcm alien je

::FAIZ FARISH:: berkata...

lol

mR.sYaH berkata...

fuh panadi betul buat mcm ni.. aku gak yg xreti nak buat..

echah mashuri berkata...

2 wajah dalam 1 masa..ahahaha'

nk try edit gak.ah...huhuh

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. KITA KENA INGAT LAH YE... YANG MUDA AKAN TUA GAK.... CAMNER LAH RUPA AKU BILA DAH TUA... MESTI HENSEM LAH

NICK IRFAN berkata...

hans=insyaallah...

NICK IRFAN berkata...

mimiey=hehehe

NICK IRFAN berkata...

mida=ok thnkz!

NICK IRFAN berkata...

fello=ada 2 muka plak?

NICK IRFAN berkata...

yellow=hehehe sama je kot?

NICK IRFAN berkata...

schaze=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

eman-sila2...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hehe

NICK IRFAN berkata...

tot=nnt try la... hehe

NICK IRFAN berkata...

zuriey=haha

NICK IRFAN berkata...

fyza=boleh jgk? hehe

NICK IRFAN berkata...

roosoneri-hahahaha

NICK IRFAN berkata...

faiz=hahha

NICK IRFAN berkata...

syah=nnt try la...

NICK IRFAN berkata...

echah=ha! sedap jgk tjuk tu... klu letak tjuk tu pun ok jgk...

NICK IRFAN berkata...

afzainizam=btol3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster