Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 21 November 2010

MANUSIA ANEH! MEREKA TUA ATAU MUDA?

Salam.. kali ni aku nak tunjuk gambar yang agak pelik? apa gambar dia? ha! korang tengok la sendiri yer.. layan..










P/S=aneh kan? tapi aku rasa dorang semua orang yang sama cuma gambar masa kecil dan masa dah tua di gabungkan.. nanti aku nak try jugak la gabungkan masa gambar aku baby dan gambar aku yang terkini.... jom kita try sama? hehehehehe

32 ulasan:

hans berkata...

haahha
buat sekali pic aku kalau ko buat tau
ekekeke

P/S : Kenangan Di Hostel : Bila Tiba Waktu Hari Minggu

MiMiEy :) berkata...

kreatif ar gambar2 kat atas.

Asmi Asmidar berkata...

tua dan muda. . .
hee.:D
amek award keyh kat blog mida.:DD

Fello Ariza berkata...

skali tgok pict tuh kadang2 mnakutkan plak..

hehe

Yellow LEOpard berkata...

walauweyhh..agak2 mukeku bila dah tua mcm mane ek..

Unknown berkata...

:)

hebat!

EmanTheHalia berkata...

wah cam best je?? nanti nak try gak haha

terokai seni berkata...

sian muda-muda lagi dah nampak tua

tot tot kecik berkata...

salam..


haa td tot ngah usha2 tutorial tuk photoshop cs5..ttba nmpk cani la..
nnt tot ajen, nk wt gak la.. :p

- zuriey - berkata...

dah tua semuanya..

FyZa berkata...

haha sempoi la..sapa yg edit pic nie? nk suro edit pic akak plak..nk tgk beza bnyk x..huhu

Rina Rossoneri berkata...

gabung macam ni,nampak mcm alien je

::FAIZ:: berkata...

lol

MR. SYAH berkata...

fuh panadi betul buat mcm ni.. aku gak yg xreti nak buat..

Unknown berkata...

2 wajah dalam 1 masa..ahahaha'

nk try edit gak.ah...huhuh

Afzainizam berkata...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. KITA KENA INGAT LAH YE... YANG MUDA AKAN TUA GAK.... CAMNER LAH RUPA AKU BILA DAH TUA... MESTI HENSEM LAH

Unknown berkata...

hans=insyaallah...

Unknown berkata...

mimiey=hehehe

Unknown berkata...

mida=ok thnkz!

Unknown berkata...

fello=ada 2 muka plak?

Unknown berkata...

yellow=hehehe sama je kot?

Unknown berkata...

schaze=thnkz!

Unknown berkata...

eman-sila2...

Unknown berkata...

cemomoi=hehe

Unknown berkata...

tot=nnt try la... hehe

Unknown berkata...

zuriey=haha

Unknown berkata...

fyza=boleh jgk? hehe

Unknown berkata...

roosoneri-hahahaha

Unknown berkata...

faiz=hahha

Unknown berkata...

syah=nnt try la...

Unknown berkata...

echah=ha! sedap jgk tjuk tu... klu letak tjuk tu pun ok jgk...

Unknown berkata...

afzainizam=btol3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster