Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 3 November 2010

NAK TENGOK HANTU TAK? "part 3"

Salam... kalau video sebelum ni semua kata aku edit? huh! untuk pengetahuan korang semua video ni aku ambik dari youtube la aku mana la tahu edit-edit video ni? adoi... kalau edit pun mungkin orang yang buat video ni yang edit bukan aku la.. ha! kali ni aku nak siar hantu di hospital plak!!! yang ni korang tangok la sendiri....




video



P/S=ha! yang ni korang agak apa plak? aku nampak macam hantu peguam je sebab dia pakai baju orang kat makhamah? aku mungkin roh orang kat makhamah agaknya? ni andaian aku la korang macam mana plak??

30 ulasan:

FyZa berkata...

tetiba rasa meremang bulu roma nie ha..adoiii

- zuriey - berkata...

yang lalu tu ke hantu..cam org je

kiwi berkata...

ntah la..tp roh memg wujud..kwn sy hri 2 ad kne kco roh...huhu

Jey Yusuff berkata...

mungkin hantu peguam la ni. dia mati tercekik putik durian masa tgh bertugas

Cik SHiNJU berkata...

heheh..byk lg ke bidio antu neh?
akak bkn pe..heheh..akak ni penakut byk..nak tido kang mula la tekup muka ngn bantal.. :P

m!da BucHuxX berkata...

heish. . baser la tu . .

one2paii berkata...

perghh..nih baru betui ckit..leh kate pandai la antu tuh erk..suke2 ati die jerk nak lalu pun

MissNafa berkata...

alah.. wifi USm blok youtube. takpe2.. sat g aku pasang bb plak. mane tau ko2 lepas tgk. hehe.

Cheqna berkata...

yg ni macam real je...if peguam, dia nak saman hospital sebab tak selamatkan dia kot.

:-P

sugar2 kapas strawberry berkata...

jey: ahahha.lawak btl statement awk tu

::FAIZ FARISH:: berkata...

hm.....

zulkbo berkata...

salam..
syaitan iblis..
di mana-mana
entah tepi kita
berblogging pun
ada ni..huuhu

pawaka19 berkata...

dia nyorok agaknya..tp nape kerusi besi tu bergerak sendiri

NARDtheNERD berkata...

yang ni mcm real.
:))

NICK IRFAN berkata...

fyza=mne ada seram kak biasa jer...

NICK IRFAN berkata...

zuriey=klu org dia hilang ke mana???

NICK IRFAN berkata...

kiwi=kaco mcm mne?

NICK IRFAN berkata...

jey=mngkin jgk? hahahhahahaha

NICK IRFAN berkata...

shinju=byk lagi kak... hehhee

NICK IRFAN berkata...

mida=hehhe

NICK IRFAN berkata...

one 2 pai=ha! skrg bru ko pcya? hehe

NICK IRFAN berkata...

miss nafa=try la tgk... hehehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=mngkin a kot? hehe

NICK IRFAN berkata...

sugar=hahhaha

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=yup! sorg ada dimana2...

NICK IRFAN berkata...

pawaka=kerusi tu pun berhantu agaknya

NICK IRFAN berkata...

nard=yup! hehhe

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

cahayapelangie berkata...

errr...nk tgk lagi!
hantu..suka sgt! heee.. ;pp

NICK IRFAN berkata...

cahaya pelangie=sapa plak ni?? thnkz! nnt sy siar lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster