Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 13 Ogos 2011

WAYANG KULIT JEPUN

Salam... kali ni aku nak tunjuk video ibarat macam wayang kulit je? tapi versi jepun punya! korang paham-paham la jepun ni kretif sikit wayang kulit dorang pun sempoi! hehehe nak tahu macam mana tengok video bawah ni..

wayang kulit di kelantan...





P/S=kretif kan mamat ninja kaler putih ni main dengan bayang-bayang kan? aku suka tengok effect bayang dalam video ni nampak macam betol jer! hebat-hebat...

13 ulasan:

Sang Pemerhati berkata...

hebat ! hebat ! wahhh...ninja lar..shadow ninja

Iszuan berkata...

smart la nick. kagum lak. hehehe

DaYaH JeLitA berkata...

awak saya cadangkan buat tagline blog "im nobody..noboby perfect..therefore im perfect" kehkehkehkeh... :p

blog-tips-kurus berkata...

:( tak nampak..

Hans berkata...

jepun
memang kreatif
:-)

si para para berkata...

gila kreatif jepun ni..

Syaz Wanie Affandi berkata...

gempak kuasa sejuta!

DaYaH JeLitA berkata...

cuba awak bkak link nie ada bgtaw tutorial nak buat like box tu..kalaw tak faham juga bgtaw saya yer :)

http://www.homosapiensz.com/2011/04/tutorial-23-letak-fb-like-page-button.html

cik sakdi berkata...

pergh!! sanggup tunggu buffer tau. hehe best

BENA berkata...

fuiyooooooooooooo! memg power la kannn ;) pokus jek duk tengok. heee ;)

dill berkata...

oh! kool ah! mane la nick jumpe video2 kool mcm ni

dill.

- zuriey - berkata...

fulamak..hebat..suka nya tgk

bighagenjo berkata...

pergh!! kagom shialllll! nak kena belatih gila2 tu, baru result perfect mcm dia ni. thnks 4 dis vid. suke gile!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster