Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 27 Ogos 2011

FILEM BARU BAKAL KELUAR NANTI!

salam... kali ni aku nak letak video filem bakal keluar nampak macam best je? filem apa? tengok la sendiri... best!


CINTA KURA-KURA
video


AKU BUKAN TOMBOY
video


APOKALIPS
video


SATU MALAM KUBUR BERASAP
video


=aku suka yang cinta kura-kura sebab tengok macam best jer yang lain tu boleh la tahan=

=10 malam terakhir 26 ramadhan malam ke 27=

-malam bising mat rempit semakin mengganas kat flat aku apa nak jadi la flat kat teluk kumbar bayan lepas ni? malang betol nasib aku di takdir duduk sini
-hujan lebat giler -tapi suasana tak sunyi sebab katak bising kuat hari ni
-takde perkara ganjil

P/S=nampaknya malam tadi pun bukan? malam ni tak tahu macam mana plak?

6 ulasan:

schaze zainn berkata...

rempit kat sini pun sama.

buat bising je pandai..grrr

org nak tdur pun tak lena..=,="

MR. SYAH berkata...

aku pun nk tgk cinta kura-kura.. mcm best..

mr.syazwan berkata...

AKU TOMBOY!!

ABG SHAMSUL KATANYA

haha

dill berkata...

Salam Aidilfitri, Nick!

dill.

Shima Hishamuddin berkata...

asal macm comel je cinta kura2 tu. haha.

bighagenjo berkata...

haha!
macam siot je kubur berasap tu.

tapi yang aku bukan bukan tomboy tu mcm best lah.
hahaha!

kau suka yg kura2 sbb ada tiz zakyah ehhhh~
hee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster