Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 11 Ogos 2011

AWAN GOKU DRAGON WUJUD SEBENARNYA!

Salam.. sapa pernah tengok cerita Dragon Ball dulu masa aku kecik cerita ni favaourite aku tau! tapi bila dah beso ni aku tak minat dah cerita ni tapi korang semua mesti tahu kan? la.. takkan tahu? trade mark cerita tu "dragon ball ada 7 biji kesemuanya!" hehe kalau korang perasan Goku suka naik awan terbang kan? tahu tak? ni gambar kat bawah ni tak sangka rupanya wujud awan ni? sebab aku terjumpa 1 video yang sebijik macam awan terbang goku ni! tak percaya try la tengok...


awan terbang goku...



awan terbang goku versi real punya! (allahualam betol ke tak?)


P/S=kalau la Awan Goku ni wujud? aku tak sabar nak tunggu bila plak Doremon tu dorang nak jumpa sebab leh pinjam mesin masa kat dia.. hehe

15 ulasan:

annfrendly berkata...

wow.. awan goku.. kalau leh naik kan best :D

adik.. kalau doremon ade.. sume orang berebut.. bukan setakat nak mesin dia.. tapi nak bela sebeb comel. hehehe...

Freaky berkata...

hahaha kapal terbang kawalan jauh kot

dill berkata...

orang yang hati suci je bleh naik awan goku tu. hihi

dill.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

hhehhehe.. awan tu kalau hati yang suci erk leh.. kalau hati jahat terbobos ke bawah.. hehehe

puteri ain berkata...

beul ke bnde tu ?

Syaz Wanie Affandi berkata...

hahahaha..goku melarikan diri?

cik sakdi berkata...

haha awan guling mcm xreal je. ahaha

damia berkata...

kalau dh bela nanti,nak kena bagi mkn ke bang nik???bagi mkn apa ye???kat rumah saya ada kuaci je...haha

damia berkata...

kalau dh bela,nk bagi mkn apa??bagi mkn kuaci bole??hahaha...

si macho berkata...

haalaaaa nak awan goku :(

scha al ahmad berkata...

hahaha...
klu la wujud kn?
kna cpt2 crik nie..

senydream berkata...

haha2!..mmg thu sngat akan trade mark dye tuh!..ingtmse sekolah2 dlu ada seorang kwan sekelas tuh sampa xnk p sekolah sb duk tgok dragon ball ni!..

si para para berkata...

macam sebuah pesawat..tapi tak tahu la..kot2 goku g jalan2 ngan awan beliau..

asliner berkata...

kain perca yang bertebangan kot..haha

p/s: betul, kecik2 dulu memang layanlah dragon ball nie..=)

::FAIZ FARISH:: berkata...

biar btl...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster