Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 1 Ogos 2011

PENANG GENGSTER?

Salam... lama jugak aku tak update blog hari ni aku update balik tadi pun aku masuk kat forum kat penang guna ym je sementara nak tunggu buka puasa tetiba! ramai plak orang tanya aku! pelik jugak macam mana dorang kenal aku dan macam mana dorang tahu aku ada blog? ni la soalan dorang aku tak print screen aku chat kat ym dorang tulis sentiasa bergerak susah la tapi selamat aku ingat apa yang dorang tulis tu...


===Dialog dorang dengan aku===




Khowali :lma lu x update blog lu nick amacam cuti panjang? (macam dialog kl gengster je dia tanya aku)

Nick Irfan :(aku apa lagi jawab macam dalam filem jugak) cuti sudah habis bro? (tiba-tiba! ada orang lain sampuk plak?)

LongGun:nick sdah kluar? come to papa.. (aku tak kenal pun dia ni tapi aku layan jugak la)

Nick Irfan:wah! lama tak nampak ko dah besar sekarang?

LongGun:eh! apa yg besar? perut wa ni semula jd bro? bkn pregnant ni..

BidOfBlack :nick apesal ko aktif blik blog bagitahu aku? leh aku pinjamkn laptop aku kt ko? kita dh lma kwn

Nick Irfan :(aku pun tak kenal pun dia ni tapi aku jawab jugak) takpe aku ada laptop sendiri aku taknak susahkan ko

Putera Dermawan :wa abg blog sdah aktif blog balik wa ingat lu sdah mampus! (aku pun terkejut! macam dalam filem kl gengster plak? lepas tu aku apa lagi jawab balik la)

Nick Irfan :lu blah la wa tak mau tengok lu punya muka kat sini?

Putera Dermawan :lu spa nk sruh gua blah? lu goyang sma gua? sebulan lu x aktif lu pnya blog lu raggi ar nick? lu mau wa pancung sma lu?

Budinn00
:kita langgar nick la bru syok ada fight...

Nick Irfan :lu mau kna wa punya sengat ka?

Budinn00
:Memey la!


aku pelik dorang ni tetiba plak plak nak main berdialog KL Gengster dengan aku? aku pun layan la...


LagendaLaut : lu mau main sma gua ka nick? lu skrg jgn byk ckp! skrg sapa ada intenet laju dia pegang room ni...

NOmIee :btol tu wa x kira nick lu ayahanda ka? bonda ka? anakonda ka? lu mau bgi penang ni kt gua x? atau gua hntr virus sma lu pnya laptop!


Nick Irfan :(aku nak tergelak dah masa ni tapi takpe aku layan jugak sebelum berbuka puasa ni aku jawab jugak) lu bagi wa mati dulu la baru gua diam!

BosHaNtu :nick bagi je penang ni lgpn bkn ko pnya Guan Eng yg pegang...

MaMtik
: Nick lu apa keja skrg?


Nick Irfan : aku jual game je nak mulakan hidup baru..

MaMtik: nick lu jual game 1 game rm5? lu ikut gua jual pisang goreng kt psr ramadhan ni sma Ais kacang 1 hari sudah dlm rm500 ma!

LeLakiMan: lu jual game boleh kaya ka? lu nak mkn lumpur? lumut? aku nak mkn muntabak sbb skrg bulan puasa..

Nick Irfan :(masa kat sini aku dah malas nak layan dorang lagipun waktu berbuka nak dekat terus aku kata) wa nak simpan wa punya sengat wa pun tak larat sebab waktu berbuka pun dah nak dekattttt...


video


P/S=terus aku sign out sebab lagi 10 minit nak berbuka dah lepas tu aku tak tahu apa yang dorang sembang lepas tu kat ym penang room tersebut? adoiyai... macam-macam orang sekarang ni... hahaha

13 ulasan:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine berkata...

sume nak jadi gangster cam abg long dil kut :).... hahaha

dill berkata...

femes nick neh. ahaks

dill.

Sang Pemerhati berkata...

mmaf awak..tapi saya nak gelak kuat...hakhakhakhakhakhakhak...aish..bulan ouasa nak cakap macam gengster lak..kurang pahala pakai bahasa macam tu...

WanFadhilah berkata...

femes amous jugak ye ni orang. hehehe

ayie berkata...

tengok lu punya blog semua penang dok baca..kalut kalut..haha

selamat berpuasa :)

si para para berkata...

budak2 mudah terpengaruh.hehe
lama tak jumpa ko nick..
puasa jangan tinggal.hehe

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

salam ramadhan nick irfan...lama benar kamu menyepi

Siti Arfah berkata...

Wah, penang gangster kot tu. hehe. Mmg mcm2 jnis org. hihi. :)

senydream berkata...

haha2!...lawak bce pon dah tergelak,kehkehkeh2...biase la org femes msti la sume org kenal..:)

blog-tips-kurus berkata...

Ramadan tiba, NI pon muncul. syukurlah nak. selamat beramal..
:-)

::FAIZ FARISH:: berkata...

hebat.. hehe

MR. SYAH berkata...

hahah... penang tu nick irfan yg pegang... tu yg famous tu... cayalah bro!

asliner berkata...

alah, maknenye incik nick femes lah..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster