Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 2 Ogos 2011

FILEM BAKAL DI TAYANGKAN MANA PILIHAN KORANG?

Salam... kali ni aku nak review filem plaklah? hehe sebab tadi masa google banyak jugak filem melayu yang bakal keluar? ada yang tak best ada yang best ada yang boleh tahan je la? antaranya ialah!!! korang tengok la bawah ni...


JUVANA THE MOVIE


========================================

ISTERI-ISTERIKU GENGSTER



======================================

BUNOHAN


======================================

MAN SEWEL DATANG KL



======================================

APA TENGOK-TENGOK



======================================

8 JAM



======================================

3 BUDAK MELAYU



======================================

KIL





P/S=3 filem aku suka Bunohan,Juvana dan Kil sebab tengok trailer dia lain dari yang lain sikit tapi filem aku tak suka sangat 3 Budak Melayu dengan Man Sewel? hehe tapi tu kalau citra rasa aku la kalau korang aku tak tahu suka yang mana? hehehehe

14 ulasan:

Awan Biru berkata...

Lebih suka filem yang berunsur komedi.

Fyzal berkata...

salam bro. byk movie in coming ni. movie yang baru tayang pun aku tk berjaya nk tgk lagi. kene tgk trailer dulu baru leh piih nk tgk movie mane ni.

bighagenjo berkata...

mak ai, rajin betul kau research. :)

princess ain ♥ berkata...

prefer action movies! =p so what movie should I watch???

::FAIZ FARISH:: berkata...

Kil mcm best

MR. SYAH berkata...

filem kil tu mcm menarik nk tgk..

- zuriey - berkata...

macam2 tajuk movie.juvana cam best

deekay berkata...

Ada tajuk yg kedengaran pelik...tgk trailer dulu...

stuck berkata...

wahh..juvana the movie!! =D

Cik SHiNJU berkata...

Filem terakhir akak tgk harry potter..Pas raya baru nk tgk movie smula...Selmt berpuasa..lama akak x jenguk sini...bisnes amacam?

si para para berkata...

alaa nick line slow la..

Judiene berkata...

Ni filem yang betul betul akan ditayangkan ke ni??

Siti Arfah berkata...

Btol2 ke filem2 ni akn kuar? huhu

senydream berkata...

mcm xbesh jek sume,hehe2...papepon terase nk p tengok juvana the movie to sb selalu tgok y bersiri,hehe2..ckp jek nk p tgok tpi xpernh pon berpeluang lgi p tgok pape creter sjak keje ni,huahau2!...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster