Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 22 Ogos 2011

IMAM FERARI?

Salam... kali ni aku nak tunjuk 1 video yang aku jumpa tadi entah betol ke tidak? tengok tajuk mesti korang ingat tok imam bawak kereta ferari la kan? tapi bukan tu aku nak tunjuk kalau korang nak tau tengoklah sendiri memang mengejutkan...


video

P/S=laju giler kan dia sembahyang? biar betik! aku walaupun sembahyang laju tapi takde sampai laju sangat macam dalam video ni? aku tak pasti kejadian ni berlaku di mana...


=10 malam terakhir ramadhan 21 malam ke 22=

-Malam tadi ada kilat dan hujan renyai-renyai
-mat rempit dengan bohsia tetap beromen bawah flat aku siap pegang-pegang lepas tu raba lepas tu erkkk! tak sanggup nak tulis aku ada rakam aksi dorang tapi nak letak kat sini tapi mak aku kata tak baik mengaibkan orang
-panas giler malam tadi!
-langit gelap?
-takde perkara yang ganjil


P/S=aku nak teruskan pengkajian malam yang seterusnya setiap tahun memang macam tu aku akan kaji setiap malam pada 10 malam terakhir...

8 ulasan:

Lizzie Yasmin berkata...

laju betul, kalu solat terawih mau mengigil kaki nak ikut dia. Macm nie punya laju 8 rakaat kelip mata jer kot..

Sang Pemerhati berkata...

owh..dah tengok kat fb..terbang rukun solat..tak sah kot...toma'ninah semua takde..

PENCONTENG berkata...

tarawih tu maknanya berehat. ni mcm nak speed hahaha betol ckp kau imam ferrari.

YanTzYanTtiE berkata...

wow..takpelah..biarkan mereka =)

semoga sama2 kita mengejar redha dan berkat malam 10 terakhir bulan Ramadhan

Solihahazahar berkata...

hahaha gile lajuu betul

bighagenjo berkata...

laju gileee, haha. dia buat banyak rakaat kot. erm, zaman sekarang, islam atas nama je, dah tak rasa takut kat tuhan. neway.. apa yg ko kaji?

::FAIZ FARISH:: berkata...

laju betul....

asliner berkata...

eloklah berqiam sekali kalau malam2 terakhir nie buat kajian..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster