Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 30 April 2011

MINTA TOLONG BLOGGER SEMUA

Salam... first aku nak tanya korang tahu tak lagu apa kat video bawah ni? kawan aku bagi tapi terlupa plak nak tanya lagu apa? tapi memang best la lagu ni aku suka la bila dengar mesti nak tidur jer....


video


P/S=lagi satu aku nak tanya ada tak kat sini yang meniaga online atau niaga kedai runcit ke?? atau korang ada kawan-kawan yang niaga online ke? atau korang kenal dengan orang yang niaga online? sebab kakak aku nak buat tesis tentang peniaga online jadi dia minta tolong aku cari peniaga online? aku dah cari tapi kakak aku nak 100 orang! adeh.. banyak tu... minta tolong korang yer... (kalau ada e-mail aku senarai kat nick_irfan90@yahoo.com nnt aku e-mail kat kakak aku dia nak send berberapa soalan tentang perniagaan online ni)

7 ulasan:

Frodo Baggins berkata...

radical face - welcome home


>>___<<

nurkaloi berkata...

hallamak kaloi pun fail lau bab2 tjuk lagu nie...

Miss Dill berkata...

lagu die best la :)

Miss Dill^^

si para para berkata...

sory nick sebab tak dapat tolong.


lama aku tak singgah sini..sory sekali lagi ye nick..

asliner berkata...

tak pernah dengar pun..
ntah ek nick..huhu

btw.. takde kawan lah niaga on9 dan seangkatannya..

p/s: nanti dah tahu btau saya..=)

Farhan Zulhusmi berkata...

insyaAllah aku tolong carikan...member abang aku ada gak berniaga on9 nie...

azi nur berkata...

urkk..lagu ape ni ek..ayoo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster