Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 11 April 2011

TAKUTLAH PLAK?

Salam... kali ni aku nakletak gambar yang agak takut jugak? selamat takde kat malaysia? sebab benda ni hanya ada di USA kalau tak salah agak menakutkan cuba tengoklah sendiri...






P/S=kalau la exam klip kertas kat atas tu ada rupa macam ni? memang pelik? rasanya trauma budak-budak nak jawab exam! hehe

20 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

bukan setakat trauma...mau pengsan..hehehe....

::FAIZ FARISH:: berkata...

ngeri

encHIx laNDax berkata...

smpoi!haha~nightmare!! =)

http://www.dunialandax.com/

MR. SYAH berkata...

hahah.. mmg truklh..

SiTi HaJaR berkata...

tak terjawab exam.... sob3... nanges dek takot... huu T.T

AesyaZealous berkata...

ngeri seh..

Hanis Azla berkata...

org yg takut darah tentu lg gerun kan..

Wanie Affandi berkata...

hahaha..semart je...

zaty luvlianncezzz berkata...

ok! lasan yg bgus utk xmaw amek exam.hahaha

Oasis berkata...

mak ai...cam ne lah drg blh terpikir semua tu..

Shima Hishamuddin berkata...

hahaha tak pasal2 kene sawan time exam kang. haha

qyqa berkata...

kalau cam ni, baru x ngantok nak jawab exam!!!!
LOL

Rina Rossoneri berkata...

xada keje sungguh org yg buat nih..
sape yg cipta nih nampak sgt hidup dia penuh kebencian...cewah

KHRLHSYM berkata...

sangat cool gila. aku dahlah peminat zombie.

Cik SHiNJU berkata...

hahaha...kalau akak,nak pegang kertas pun ngeri...

Anati Soki berkata...

weh.. style koooot

Nor Moscow berkata...

memang menakutkan..

Cheqna berkata...

dik, tah2 tak sempat sampai kat bilik exam sebab pencetak pengsan dulu..hehe

:-)

WanFadhilah berkata...

awal2 lagi dah buang kertas exam tu. haha

Awan Biru berkata...

Kalau nampak paper macam ni, sah apa yang dihafal selama ini hilang sekelip mata.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster