Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 3 April 2011

JAMBANG

Salam... kali ni aku nak tunjukan senarai artis hollywood yang ada jambang! rupanya banyak artis lelaki yang ada simpan jambang kat sana tau! nak tahu sila tengok ni...











P/S=ha! menarik tak! hehe rupanya macam ni kalau muka kita diterbalikan kalau muka aku mesti jambang lebat rambut plak seceput jer. hahaha

25 ulasan:

FaTin.FiRDaUs berkata...

erkk.. pelik pelik.. huhu

Farhan Zulhusmi berkata...

engkau nie nick...ada2 je....
tapi betulah..kiranya rambut aku yg panjang nie jambang aku lah erk..hahaha

ghost writer berkata...

pelik lak tengok jambang mendiang michael jackson tuh ek...

haha!

Miss Dill berkata...

hebat dengan jambang masing2. hihi

Miss Dill^^

black cat berkata...

yg paling klakar rambut MJ, jambang naek ke ats sbb rambut dia kn pjg... :DD

MR. SYAH berkata...

hahah.. nmpk pelik giler... mcm xkena jer...

KUREKURE COMEL berkata...

sengal menengoknye....hehehe...
pelik semacam je...hihihi

intan.maisarah berkata...

macho

difficult easy. berkata...

hahahaha. mula2 macam pelik jugak tengok gambar dorang ni. rupa2nya terbalik. :D

ayie berkata...

hak hak hak.. smue nampak menjadi jambang.. tapi bila part mj..langsung pelik..hehe

Amirrah Zawani berkata...

lol.. haha!! lawak2.. :)

ïêmå å¢klê§ berkata...

ee yerkkk...
terus xhensom..
huhu

Oasis berkata...

Yang pic paling bawah tu sesuai. Cam gambar tu tak diterbalikkan..maknanye kalau rambut ngan jambang sama panjang, mesti macho kan. Buat tbalik cam ne pun, stay cool.

asliner berkata...

ki3..
lawaklah nick..=)

zaty luvlianncezzz berkata...

menakutkan huhu

direct aneh je wak ni

zulkbo berkata...

Salam Nick...
alahai kesiannya kalau
betul diterbalik begitu
darah turun otak..silap
jadi penyakit..he he

Judiene berkata...

Hahahaha.
Lawak.
Takde gambar kau ke yg terbalik camtu?

Rina Rossoneri berkata...

leonardo tetap kacak

Raji berkata berkata...

rmbut jdi jambang.. peliknyer =.=

qyqa berkata...

hahaha lawak...
tapi kalu betol2 manusia jd gini... takooott..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ADUHHHHH LAWAK NGALAHKAN RAJA LAWAK.... TAPI KALAU TAK PERATI BEBETOI MMG TAK PERASAN LAH MUKA DIA TERBALIK

si para para berkata...

patut la nampak pelik je gambo tu.rupanya gambo terbalik.hehe

- zuriey - berkata...

teruknya..

Awan Biru berkata...

Lebatnya jambang tu. Tak dapat bayangkan kalau Awan ada jambang macam tu.

cik sakdi berkata...

terbalikkn gambar jack sparrow, haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster