Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 4 April 2011

KEBETULAN ATAU PHOTOSHOP?

Salam.. kali ni aku nak letak gambar yang agak pelik! sebab aku pun mushkil ni edit ke atau seni kretif atau pun kebetulan? ha! npening? apa lagi jom tengok...












P/S=pelik jugak gambar ni kan? bagi aku mungkin kebetulan je kot? entahlah... hehe

27 ulasan:

Wanie Affandi berkata...

chumil
!!

Adlan berkata...

weyh..seronok plak tengok gamba2 nih..haha..confuse..memang dilukis atau edit??..;p

KHRLHSYM berkata...

bagi aku kreatif, seriusly itulah macam dunia dylexsia. kena selalu berfikir macamni =.=

Hanis Azla berkata...

pelik tp menarik..

Syed Hilmi Syed Yahya berkata...

style giler lah,,nmpak mcm dilukis je...

cemomoi berkata...

pic 2 last tu hensem

zulkbo berkata...

Salam Nick..
ermmm..memang berseni
tangan orang yang menghasilkannya
unik juga..

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice

Awan Biru berkata...

Nampak photoshop tapi kreatiflah mereka ni.

Judiene berkata...

Hahaha.
Kreatif giler!

baincardin berkata...

Thank you for sharing! ^_^

Rina Rossoneri berkata...

ke edit?
suka tgk gambar muka org rambut pokok tuh

Shima Hishamuddin berkata...

nice giler, haha. dilukis kot.

Amirrah Zawani berkata...

kabatulan atau fotoshop? tetap nmpak comel :)

Raji berkata berkata...

hahahah kebetulan yg kreatif ;D

Jeely jelly berkata...

kebetulan ? x mungkin lah..haha,, tp kreatif lah.. cantek ! :)

Oasis berkata...

mereka semua memang kreatif. Itu lah anugerah Tuhan yang ternilai.

azi nur berkata...

kebetulan yang unik dan cantek! tak mustahil la...

Miss Dill berkata...

cool okei

Miss Dill^^

kimchisu berkata...

tp sgt hebat kalo kebetulan..hohooh

WanFadhilah berkata...

eemm.. mungkin ada yg tambah kot. haha.. nice!

si para para berkata...

sangat kreatif....
kita pun kena kreatif jugak kan.
hehe

ghost writer berkata...

ini suatu ilustrasi yang kreatif dan bukan photoshop

ïêmå å¢klê§ berkata...

pandainya berimaginasi sampai dapat buat gmbar menarik macam 2..

- zuriey - berkata...

kedua2 nya ada rasanya

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah kami (klik entry terbaru) cherede

kebetulan atau tidak ni semua kerja artistik... kalau namanya tangan kreatif kat mana ajer diorang terjemahkan dalam ilustrasi... bagusnyerrr tergamam melihatnya

Iszuan berkata...

HAHA terbaiklah gmbr2 ni. tah la nick. susah nak ckp, kebetulan ke photoshop, mnusia skg ni bijak2. huhu~ btw lama xlepak blog nik la. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster