Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 17 April 2011

DULU DAN KINI

Salam.. kali ni aku nak letak gambar yang sama tapi dala situasi berbeza? paham tak? macam ni gambar sama tapi tahun lain la? hehe ha! senang cerita cuba tengoklah gambar kat bawah ni...









P/S=kesimpulan pada gambar di atas membuktikan sekejab je masa berlalu kan? apa-apapun hari ni adalah kenyataan,esok adalah impian semalam adalah kenangan......

16 ulasan:

Miss Dill berkata...

dulu lain, skarang lain.
dulu bujang, skarang dah kawen.

eh.

masa tak menunggu kite

Miss Dill^^

Awan Biru berkata...

Yap, masa memang pantas berlalu. Sekali ia pergi, melepas seumur hidup.

yangbaik berkata...

dulu lain sekarang lain... walaupun aku masih seperti yang dulu...

MISS LANZA berkata...

owh semoga berjaya dikemudian hari

azi nur berkata...

terbaikkk!!

hari ini ade lah realitinye~ :))

zaty luvlianncezzz berkata...

hurmmmsekajap ja masa berlalu kn

xsedar pun huhu

Need ur help..perlu pandangan seriussss---->
my 1st cerpen

Shima Hishamuddin berkata...

yup, kenangan susah nak dilupakan.

qyqa berkata...

nak jadi cam gambar yg nom5 tuh...
gmuk kpd kurus..hehe

Cik SHiNJU berkata...

Betul tu..
Terlalu cepat masa berlalu..
Akak nt nak try bergambar kat tmpat yg sama akak bergambar mase kecik2 dulu...Syok gak kan,boleh tgk perbezaannya..huhuh

KUREKURE COMEL berkata...

a'ah kan....kejap je masa berlalu...

zara_sepet berkata...

huhuhu yg gemuk jd kurus...yg kurus jd gemuk....tp gmbr yg 1st 2...always be loving couple...like it ^^,

Rina Rossoneri berkata...

huuuu masa mmg cepat berlalu cuma kadang2 hidup kita terasa tersekat

asliner berkata...

tau xpe..
cepat betul masa yang berlalu..huhu

mr.syazwan berkata...

tak berapa clear sgt kot gmbrnya

ni mesti x guna camera nikon d90 ni

huhu

;p

cik sakdi berkata...

oh tempat tu xberubah langsung..

ayie berkata...

haha betol2..sian dari kurus dapat yg gemok..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster