Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 8 April 2011

BARANG UNIK

Salam... haish sekarang susah aku nak update blog semenjak jadi bussinesman jual CD games? hehe ha! sekarang baru free sikit jadi aku nak update blog yang dah bersarang dah ni kali ni update biasa-biasa je aku nak tunjuk barang yang menarik mungkin masa akan datang ramai guna nanti....


Laptop Book
nampak macam buku biasa je rupanya ia adalah laptop!

Egg
wah! telur pun ada acuan sendiri...

Finger Fork
kalau nak makan hotdog boleh la guna.. hehe

Safety Hand
ni barang untuk mengelakan dari anak korang di culik!

Fruit Water Juice
ni pun agak kretif semua air kotak bentuk ikut air buah tu sendiri

Pizza Easy Cutter
yang ni pun ok jugak sekali potong pizza terus boleh hidang! hehe

Bag Umbrella
ni aku berani kata perempuan mesti suka sebab 2 in 1 boleh jadi beg tangan bila hujan boleh tukar jadi payung

Tin Jug
kalau la semua air tin ada tangkal untuk pegang? best minum kan tak payah tuang dalam cawan

Water Light
kalau tengok macam air tumpah kan? tpi sebenarnya ia adalah lampu tidur!

Chopstik Spring
selalunya orang cina makan pakai chopstick kan? bukan senang nak pegang chopstick yang mana tak reti pakai ni senang...

Iron Bread
aku paling suka bakar roti macam ni! best boleh iron roti hehe


P/S=amacam menarik tak ciptaan terbaru ni? best kan? senang untuk di gunakan.. hmm.. nanti aku letak entry lain plak? hehe

16 ulasan:

Wanie Affandi berkata...

nak semua dalam gambar tu!!!!!

Anati Soki berkata...

lampu tidoq tuh smart!!!! aik?? jual cd game?? erm erm.. tlg carik cd gme pokemon untuk anat.. anat nk yg versi baru punya . pokemon block and white..

KUREKURE COMEL berkata...

yg lampu tu...perhhh..cantik...

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah entry terbaru
kereta gear auto dan gear manual

uihhhhh lama tak meneguk maunten dew tewww tapi mmg pelik lahhhh siap ada tangkai.... payung bag tu pun nampak canggih

Arpiiz berkata...

oo, edar cd game ye, citer sikit game apa ada..hehe

suke yang kotak buah tu..^^

WanFadhilah berkata...

suka yg fruit water juice. nak beli tak de la tertukar2 perisa nanti. haha.. yg water light dgn iron bread pun macam best.. hehe.. macam mna la dorang bleh cipta bnda2 mcm ni.

Anisa Hang Tuah berkata...

saya mahu dong...

YanTzYanTtiE berkata...

untuk burfday tahun depan hape kata awak hadiah kan akak lappy yg comel seperti di atas..hahaha

Cik SHiNJU berkata...

Akak nak acuan telur ngn lampu tidur tu..heheh... Payung tu x praktikal..nt kalau ujan brg2 dlm beg tu nak buang mane?

Oasis berkata...

Smart ar. Laptop cam tu mmg xkn ada org nk curi. Hehe

Miss Dill berkata...

eh..suke la! slalunye mende2 mcm ni bleh dapat kat Jepun jek

Miss Dill^^

azi nur berkata...

alamak yang telur santekknyeee!

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

aku suka acuan telur comel tu

KHRLHSYM berkata...

sangat suka laptop itu. sangat cool!!

Awan Biru berkata...

Lawa tu. Suka dengan water light. Unik.

E Ja berkata...

wahh! nak alat utk gorg telur tu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster