Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 27 April 2011

MANUSIA BERSALIN KULIT!!!

Salam.. kali ni aku nak tunjukan orang yang bersalin kulit! hehe korang ingat ular je yang boleh? orang pun boleh tak percaya cubat tengok kat bawah ni kalau geli sila jangan lihat...









P/S=aku no komen je? hehe apa komen korang plak? ceciter ceciter...

16 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

no 2... ngeri dowh pic tu

Farhan Zulhusmi berkata...

takut kejap lah tgk salin kulit..mcm salin baju..hahaha

Miss Dill berkata...

mcm2. tak de keje lain kot depa tu. haha!

Miss Dill^^

encHIx laNDax berkata...

Superb artistics!

cik ayin berkata...

wahhh..omputeh punya keje..ape2 pun jadi

Judiene berkata...

Tak geli pon.
Hahaha.

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

huhuhu ingatkan ular je tuka kulit...

AimiBakar berkata...

wow best, saya pon nak salin kulit gak la mesti mulus mcm baby kan
bahahahaha !

Anisa Hang Tuah berkata...

menarik
:D

cemomoi berkata...

geli geleman

puteri ain berkata...

yang gambar no 4 tu scary sikit .. hehe

KUREKURE COMEL berkata...

perhhhh...agak kagum...tp still geli nengok....hehehe

YanTzYanTtiE berkata...

sangat seni...huhu
btw, akak dah tukar add tuk blog Lif3 stoRy

azi nur berkata...

uii ngerinye!!

chemay berkata...

if boleh macam tu..
chemay nak gak lahh..
kot2 kulit dah takde jerawat kan..
hehehe
:P

z berkata...

geli.haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster