Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 6 April 2011

KEYWORD JANUARI,FEBUARI DAN MAC

Salam.. kali ni aku nak tunjukan keyword di blog aku ni berdasarkan yang diberi oleh nuff! hehe agak-agak apa ye? hmm.. layan je bawah ni..


JANUARI
nampak tak? kalau tak nampak kejab aku tulis apa yang tertera di atas ni

Fakta Menarik 251
Gambar Pelik 126
Maksud Tarikh lahir 121
Najwa Latif 54
Fakta Menarik Dunia 49
Makna Tarikh Lahir 49
Penanggal 48
Pantai 41
Pelik 40
Buah 32


FEBBUARI

Fakta Menarik 58
Maksud Tarikh Lahir 34
Gambar Pelik 33
Fakta Menarik Dunia 14
Makna Tarikh Lahir 13
Najwa Latif 12
Filem 2011 10
Tanda Tanya 10
Pantai 9
Dahi Luas 8


MAC

Fakta Menarik 53
Gambar Pelik 30
Lukisan Ajaib 29
Maksud Tarikh Lahir 18
Makna Tarikh Lahir 16
Pantai 16
Najwa Latif 15
Tempat Misteri Dunia 13
Haiwa Gergasi 12
Fakta Menarik Dunia11


P/S=aku macam tak percaya je keyword kat blog aku macam ni????? sebab setahu aku semua entry ni tahun lepas punya tahun ni takde langsung plak? mushkil-mushkil...

22 ulasan:

ibu qaleesya berkata...

hehhe bgus la camtu

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

makna tarikh lahir... danmaksud tarikh lahir tu bukan ka sama jer.... hehehhehe

Adlan berkata...

ouh..lambat hupdate laa nuff tuh agak nyer..hehe..;p

Awan Biru berkata...

Gambar pelik dan fakta menarik memang keyword popular.

Hanis Azla berkata...

maknanya org masih mahu mencari entry2 tu.. baguslah klu mcm tu..

MR. SYAH berkata...

wah byk tu...

qyqa berkata...

yg pasti kalau ada pelik2 tu pergi blog nick ja..haha

si para para berkata...

yang pelik tu bisa terjadi nick

hehe yang penting ramai orang datang baca.betul tak?

mizzura berkata...

mungkin diorang nak refresh memory tahun lepas balik :-)

cemomoi berkata...

heh dahi luas tu tandanya cerdik

mie berkata...

penuh fakta blog ni..
ehehheee

Cik SHiNJU berkata...

penanggal pun ade..hihihihihihihi :P

Raji berkata berkata...

erk depa nk cri kau nyer entry yg lama mngkin? o.O

KUREKURE COMEL berkata...

bru up kot....mina pun tak tau...hehehe

Iszuan berkata...

biasa lah tu. yang pelik2 semua mmg ada kat blog nik kan? hehehe

- zuriey - berkata...

najwa latif tu sapa

Oasis berkata...

Klu ko pun musykil...aku lagi la blurr.. Hehe. Tapi byk betul entry ko kan. Tahniah

azi nur berkata...

ok la tu..mengancam!

noraim berkata...

fakta menarik paling tinggi setiap bln. so, teruskan dgn entry mcm tuh. hihi.

ïêmå å¢klê§ berkata...

bagus2.. besenya orng tunjuk keyword yang lucah2 byk orng cari..

zaty luvlianncezzz berkata...

haha..aneh2

visit me :D

Tanpa Nama berkata...

und unzweckmassigen Lebensweise zusammenhangen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster