Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 18 April 2011

SAPA SUKA PISANG!

Salam... kali ni aku nak tunjukan gambar pisang! ha! korang baru terkejut? aku dah terkejut dulu agak menarik pisang kat bawah ni tak sangka dengan menggunakan pisang dorang boleh membuka rekaan yang kretif macam ni!!! ha! cuba lihat...







P/S=nanti aku nak try la kat rumah aku kebetulan memang ada pisang pun! nanti nak ukir la kejab agak-agak jadi macam mana la nanti ek? hehehe

23 ulasan:

cik sakdi berkata...

gambar ke 3 tu scary la. siap nampak berlendir lagi..
nick, baik g makan je pisang tu. kenyang hehe

kiwi berkata...

haha..krreatif..tp tkot la nk mkn pisang yg tgh2 tu..huhu

anishamzah berkata...

wow ! menarik lah ! banana face.. kiut sgt :)

Wanie Affandi berkata...

adeh..pisang pon jadi nak ukir2..?makan je terus..lagi sedap..hahaha

sAsyA berkata...

erk..gmba ke-3 tu mcm mggelikan la
musnah harapan pggmar pisang karang hahaha

FaTinFiRDaUs berkata...

erkk. kalau awk yg ukir, xtau la jadi bentuk apa pisng tu nnt.. huhu..

MISS LANZA berkata...

nyumnyum sedap..!

.: juz husna ;. berkata...

haha . mcm2 muke .
tp tetap suka mkn pisang :)

::FAIZ FARISH:: berkata...

HAHA NICE

M a W a D D a H berkata...

hehehe...nak tgk gak kekreatifan kamu...hehe

WanFadhilah berkata...

eerrk. boleh2 plak g ukir kat pisang adoi.. tpi klu nak makan tu pikir 2 3 kali dulu.. hehehe

Oasis berkata...

Kata orang jangan buat eye contact kalau tgh makan pisang..

betul ke?

puteri ain berkata...

suka makan pisang..tp bila tengok gamba ni takut pun ada..haha

Shima Hishamuddin berkata...

buatlah pisang bentuk muka saya ! hahahahahahaha

- zuriey - berkata...

leh ke nick nak ukir camni

Munirah Ismail berkata...

terus scary nak makan pisang tgk muka2 kat pisang tuh..heheh

z berkata...

wah...comel2...haha.nk mkn pon tak jadi.heee

cemomoi berkata...

tak dapek la nak buek cekodok

Miss Dill berkata...

takot nak makan pisang ade muka. hehe

Miss Dill^^

Awan Biru berkata...

Kreatif habis.
Nick nak buat? Jadi rupa apalah agaknya ya.

asliner berkata...

ish..
macam menakutkan jer..
dahlah saya suke pisang! =)

~ Mr Ej ~ berkata...

gurl mesti lah sangat suke pada pisang kan....mst nk punyee....

Amirrah Zawani berkata...

hahahaha!!! KELAKAR pulak tgk pisang gitu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster