Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 25 April 2011

5 ORANG KAWAN BAIK NICK IRFAN

Salam.. kali ni aku nak tunjukan gambar kawan aku dan dorang ni boleh di katakan kawan baik sebab start dari sekolah sampai sekarang dorang tetap contact aku! walaupun dorang tukar nset susah nak contact tapi bila raya mesti datang jadi hubungan persahabatan kitorang tak putus la,walaupun masa sekolah dulu kawan aku ramai la jugak tapi bila dah habis sekolah semua buat haluan masing-masing tapi 5 orang kat bawah ni yang masih ingat aku...


Zamree Zainal
ha! nsem tak? dulu masa sekolah orang kata dia macam Mawi haha dia aku kenal start dari 2006 sampai sekarang still contact lagi sekarang dia Pegawai Polis di Kulai Johor dia ni banyak peminat jugak ni lagipun dia friendly orangnya..

Nazirul Akmal
ni plak aku kenal masa 2007 masa kat sekolah dulu masa form 5 kami dua yang paling pendiam sekali sebab tu dia boleh 1 kepala dengan aku? sebab aku suka kawan dengan orang pendiam sekarang dia ni Imam Muda di kampung dia..

Rafie (Pie)
ni plak aku kenal masa tahun 2004 tapi kenal rapat start tahun 2006,kesian dia sebab dulu dia excident setahun jugak pakai kerusi roda alhamdulilah sekarang dia dah boleh berjalan berkat doa rakan-rakan sekarang dia Cikgu Tuisyen.. dia antara kawan aku paling banyak cakap (Peramah)

Khairi Jaafar
dia ni aku kenal masa tahun 2004 masa tu 1 kelas aku duduk sebelah dia ha! dia ni masa aku kenal sampai sekarang masih pendiam macam dulu! hehe sekarang dia Meniaga...


Hafizi Syafiq (maaf takde gambar)

=dia ni macam aku jugak kitorang tak suka ambil gambar dia la aku kenal paling lama masa tahun 2003 lagi dulu dia pun pendiam jugak tapi sekarang peramah! dia ni banyak peminat sekarang macam justin biber plak? jeles aku... hahaha kalau tak salah dia keje Despatch di KL...


=yang takde tu maaf ye? hehe sebab yang lain kawan-kawan aku tu habis sekolah terus tak contact aku! kebanyakan tukar nombor? ha! buat perempuan di luar sana kot ada yang berkenan ke? sila abaikan niat anda sebab semua di atas dah ada gf (cuma aku je yang masih solo?? adeh)=



P/S=teringat kata-kata ustazah aku dulu "kalau kita nak tahu kawan kita tu kawan susah senang kena tunggu sampai habis sekolah bila semua dah berkerja ada kerjaya sendiri yang mana tetap datang cari kita dia kawan susah senang" alhamdulilah aku ada jugak 5 orang ni...

17 ulasan:

KUREKURE COMEL berkata...

tuan blognye mana?hehehe..


alhamdulillah, ada member time senang dan susah.....

Anisa Hang Tuah berkata...

kirim salam dgn semuanyaa

::FAIZ FARISH:: berkata...

bestnya ada kwn susah senang

Awan Biru berkata...

Hargailah kawan anda tersebut. Kawan ketawa, mudah dicari. Kawan menangis, belum tentu ada.

cik sakdi berkata...

nick bukan main ag tayang muke member.cube tayang muke sendiri, lagi syok rasanye. huhu

p/s: kawan baik ade sorang je. yang lain sume dah xjumpe. kawan baik kat U ramailah. huhu

black cat berkata...

BTUL3..true friends never die n alwayz forgive n forgiven...

Oasis berkata...

Aikkk...mana gambar aku? sampai hati tak masuk kan...kahkah

Biar putus tunang, jangan putus kawan.

Shima Hishamuddin berkata...

kwn susah senang ? susah nk cari. kdg2 mereka ade kwn yg lebih baik dari kita.

aleeyaqaisara berkata...

kami na sorang camtuh.. :D

WanFadhilah berkata...

waahh.. bertuahnya dpt kawan mcm ni. harap2 nanti lepas kerja pun ada kawan mcm ni jugak.

Rina Rossoneri berkata...

a'a loh mmg mcm mawi...

hmmm betul gak kata2 ustazah tuh

zulkbo berkata...

salam..
tuan punya blog bila
nak tunjuk muka nih?
ermmm...geng belaka la
gambar tu ye..?hensem...
he he..macam uncle muda
dulu pula rasanya..la la

Farhan Zulhusmi berkata...

nick...diorang kwn baek ko???
emm...
aku mane???
hehehe....
ko cuba buat kwn baek dlm alam maya...mesti nama aku termasuk...;-p
hahaha

Miss Dill berkata...

rindu kawan2

Miss Dill^^

Cik SHiNJU berkata...

Alhamdulillah...
seronok ade kawan sejati nih...
Glemer dorg dpt masuk blog adik..huhuh

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

bestnye 5 org kawan nick tue. nick begitu hargai persahabatan.

akk kan ada jugak kawan susah senang taw. kalau blh nak kawan dorang sampai ke hujung nyawa.

susah taw nak dpt kawan susah senang.

alimaz kembara terasing berkata...

hensome2 semua.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster