Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 1 Jun 2010

TAFSIR MIMPI ANDA "part 3"

Ha! bertemu kembali! sory lambat sikit aku post tafsir mimpi ni? sebab intenet low? sekarang ok la sikit jadi ni aku post siri 3 sama-sama kita tengok! kepada sesiapa yang tak dapat tafsir mimpi dia sampai sekarang mungkin siri 3 ada jawapan... hehe



51.Mimpi berjanggut panjang : Akan menuntut disuatu tempat dalam masa agak lama

52.Mimpi berjumpa dengan bidadari : Akan memperoleh pangkat atau jawatan.

53.Mimpi berlayar antara pulau untuk berniaga : Alamat akan untung besar.

54.Mimpi bermacam-macam : Akan bermain cinta dengan orang yang diidam-idamkan

55.Mimpi bermain dadu : Akan mendapat kerugian besar.

56.Mimpi bermain dengan cengkerik : Alamat kesihatan yang memuaskan.

57.Mimpi bermain-main dengan tikus : Alamat akan dipermainkan musuhnya.

58.Mimpi berpakaian serba indah : Akan memperoleh keuntungan/sukses usahanya

59.Mimpi bersawah ladang : Mudah memperoleh rezeki.

60.Mimpi bersembayang : Akan terhapus dosa-dosanya.

61.Mimpi bertemu almarhumah ibu : Suatu peringatan agar berhati-hati.

62.Mimpi bertemu banyak orang hamil : Akan memperoleh tambahan wang.

63.Mimpi bertemu dengan orang suci : Kehidupan anda akan aman dan damai.

64.Mimpi bertemu dengan polis : Akan terlindung dari pergaduhan.

65.Mimpi bertemu dengan presiden/ratu : Alamat baik, sukses dalam usaha.

66.Mimpi bertemu dengan sahabat Nabi : Akan menjadi dimuliakan

67.Mimpi bertemu dengan seorang pengarang : Akan bertemu orang-orang penting.

68.Mimpi bertemu dengan seorang wanita : Akan dapat senjata dalam perjuangan anda.

69.Mimpi bertemu ipar : Ada rasa tidak puas terhadap sanak keluarga.

70.Mimpi bertemu malaikat Jibril : Akan memperoleh kebahagiaan dunia dan akhirat.


P/S=habis dah pun! eh! bukan habis terus tapi cuma habis untuk part 3 je ha! part 4 ada lagi... hehe tunggu...

42 ulasan:

FyZa berkata...

nk mmpi no 58 62 n 70..hehe..

Jemari Seni berkata...

Ingat mimpi bertemu polis anda kena saman hehehehhehe...

cikCEPET berkata...

alaa...
xde ag...
emmm tgu next part lak..

:))

Jantan Keparat berkata...

owh okeyh!
tggu...

annfrendly berkata...

adik.. sory lama tak masuk blog adik.. akak jarang on9, kalau on9 pun kejap2 aje sbb tak bape sihat.. banyakny tafsiran mimpi..suke baca :D

Cheqna berkata...

rajin rajin...

:-)

NARDtheNERD berkata...

eh.
ada part4 rupa nya...
hehehe~

AngahSayang2314 berkata...

dik akak tanya part 2 tue kenapa tak jawab???? ermm akak tertunggu2 tau...

ice juliette berkata...

teringin nk mmpi no 60, 66 n 70..
huhu! algkah bahgia lw mmpi cmtu..

rossoneri berkata...

adalah satu yang kena...

zulkbo berkata...

salam nick..
amboi..dah jadi
penafsir mimpi ni
he he he..
good info
thanks nick..

Jet berkata...

Oh,your blog is very nice .I really like it ◕‿◕✿



..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥.
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥


----------------------------------
Welcome to my websites :
Desktop Wallpaper
Theme for Desktop
Theme for Mobile
Theme for Media

juma berkata...

jgn biarkan hidup anda diselubungi misteri...huhuhu

MissXYZ berkata...

irfan... akk mimpi mkn pizza irfan belanjer... cam ne ni? nak rungkaikan mimpi tu ke tak? hahaha =)

Ann berkata...

akak ade mimpi kunci opis patah..esoknyer lecturer akak bncang psal gaji...

Mr.Z berkata...

mimpi bermacam2? macam mana tu ea? hehe

ieQa sWetLuv berkata...

alamak x ingatla mimpi apa dah

annfrendly berkata...

aite adik.. akak ingatkan adik dah update... saje singgah sini.. adik sihat ke?

~yna_kawaii~ berkata...

blom ada gi mimpi sy yg listed kat ataslaa..eh jap..mimpi campur2 kot??hmm..:)

mas berkata...

banyaknya nick..smpai part 4 pon daa

NICK IRFAN berkata...

fyza=huh! wah! maksud yg baik tu..

NICK IRFAN berkata...

jemari seni=hehehe tu la sy pun ingat mcm tu jgk? hehe

NICK IRFAN berkata...

jejaka=ok! tunggu tau bro! hehe

NICK IRFAN berkata...

cik cepet=tunggu tau! hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=la..akak x sihat ke? demam ke kak? dh pegi klinik? dh mkn ubat?

NICK IRFAN berkata...

cheqna=thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=part 4 ada part5 dan seterusnya pun ade... panjang pasl mimpi ni... hehe

NICK IRFAN berkata...

ice=mimpi ape plak tu?? kjab nk usha...

NICK IRFAN berkata...

angah=xleh jwb lagi sbb mngkin jwpn dia ada pada entry seterusnya? hehe

NICK IRFAN berkata...

rossneri=ada 1 jer ker?

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=thnkz! xde entry ape nk buat tafsir mimpi pun layan je la... hehe

NICK IRFAN berkata...

jet=thnkz!!! nice to meet u! :)

NICK IRFAN berkata...

juma=btol3... hehe

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=sy belanja akak pizza? huh! ape mksud ek? hmm... eh! mcm mne akak thu tu sy? akak mne pnh tgk sy??? lalala

NICK IRFAN berkata...

ann=huh! kunci patah? wah! ade mksud rupanya..

NICK IRFAN berkata...

mr z=mimpi bercampur2 smua bnda kita mimpi.. hehe

NICK IRFAN berkata...

ieqa=cuba ingat balik... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=thnkz! singgah! :) update? alamak! intenet low sikit kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

yna=hUH! wah! dapat gak jmpa yer... hehe

NICK IRFAN berkata...

mas=byk lagi part ni... hehe

AngahSayang2314 berkata...

ooo patut lah tak nak jawab akak paham hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=sy xnk jwb lagi sbb byk lagi tafsir mimpi coming soon nnt... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster