Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 13 Jun 2010

SEMBANG BOLA

Maaf sebab aku tak letak entry best-best? sebab sekarang musim bola dan aku plak memang obses giler dengan bola jadi aku nak letak entry-entry pasal bola je sepanjang world cup ni? hehe maaf semua...



=Semalam aku tengok ENGLAND 1 VS 1 USA sepatutnya england menang! tapi keeper england green punya pasal bola jauh pun tangkap tak lekat! adoi... dah seri? lepas tu plak rooney,crouch dengan heskey pun tak berfungsi? jentera tengah lampard dan gerard pun sama? adoi.. harap wright philip dan johnson saja yang bergerak lincah? apa-apapun aku terhibur jugak perlawanan semalam masa separuh masa kedua england banyak serang menyerang...


=perlawanan antara AGENTINA 1 VS 0 NIGERIA gol jaringan heinze permain pertahanan aku suka corak permainan agentina! pantas! tapi messi dan teves pun tak beraksi dengan baik jugak? adoi... selamat agentina menang sebab aku sokong agentina dari nigeria? hehe tapi aku tabik keeper nigeria nama apa tak tahu? memang cekap giler! kalau tak kerana keeper tu mungkin banyak gol boleh terhasil...

=AFRICA 1 VS 1 MEXICO perlawanan ni agak membosankan jugak? tapi aku tek tengok kesuluruhan sebab aku tengok rush hour 3? hehe perlawanan ni boleh aku katakan kedua-dua bermain secara berhati-hati la? jadi memang patut kesudahan seri? tapi aku suka lagi corak permainan africa..

=FRANCE 0 VS 0 URUGUAY perlawanan ni aku tak tengok? hehe aku tido awal masa ni sebab selsema jadi tak boleh ulas apa... hehe

=KOREA SELATAN 2 VS 0 GREECE perlawanan ni aku tak tengok jugak! aku tahu keputusan pun tengok berita jer? hehe


P/S=ha! sapa-sapa nak bagi pendapat tentang bola sepak world cup sila la tulis di ruangan komen? hehe

38 ulasan:

DILA is AZIE berkata...

alahai, bola lagi?

Cheqna berkata...

Eng vs US - kita petition buang goalie..haha..

ARG vs Nigeria - Nigeria ok ape... :-)

RSA vs Mex - rush hour 3? bukan ke cerita lama?(lari topik..hehe..)

Fra vs Uru - tak tau langsung..

Korea vs Greece - oklah tu sebab player M.U scored 2nd goal..haha..

:-)

senandung semalam berkata...

sye ttp sokong england... hehehheh

Haruno Hana 하나 berkata...

pndapat? ntahlah nak cakap pe. x minat bola so x tgok
xD

hans berkata...

setakat ni perlawanan korea selatan lawan greece dgn england lawan usa je best sikit

apa2pun go SPAIN go

p/s : p/s : Hans Kamsah Bila Bercakap Mesti Dr.Fadzilah Kamsah Rasa Macam Nak Bersara

cikCEPET berkata...

hahahahahaa~
dpt gelak jep..
bab ta tawu 1 hape pown sal bola..
huhuewww cepat2 laaa worldcup neh abes

:))

zulkbo berkata...

salam nick..
saya tengok game Argentina dan Nigeria..terasa juga terhibur debgan aksi perlawanan bola tidak seperti game Afrika lawan Mexico..boring game tu..he he

Ann berkata...

tu ar cekp betul keeper nigeria tu...sayang, argentina byk tlepas pluang...

england, tgk 1st half jer...mmg silap ar keeper england tu..leh tlepas bola..ermmm...

Lepat Pisang berkata...

Sayangnya RTM tak tayang match South Korea vs Greece..memang sengal tul..depa main gempak siot!memang pilih kasihlah RTM ni!

Rowena Chasez berkata...

blog lelaki skrg suma citer pasal bola..
bf call pun..
citer pasal bola lgi..
adehhhh...
sumanyer bola..
heheee~

yna. berkata...

smua game sy x tgk..hihi

ribena.illina berkata...

bgus2 cte pasai bola..leh tau dr cni jek
igtkn england kalah da
seri upenyeeee
oyehh
heee~

annfrendly berkata...

wah obses bola yer.. akak tak tgk TV dah lame so tak taw pasal ape2 pun...

BalqisShafiqa berkata...

CR dlm portugal ke?
akak minat sgt gn dia.
dulu akak minat ballack.
hahaha.

annfrendly berkata...

waa. jap ade nuff adik dah leh cashout kan.. bestnya...
adik kalau dah rm50 boleh cashout.. kalau adik nak simpan lagi pun boleh. simpan bebanyak.. nanti bile dapat duit pun banyak :)

MissXYZ berkata...

misi korea ke semi final!!! go korea go korea go korea =)

aku_tiewa berkata...

apa2pun yg t'jadi
BRAZIL tetap di hati..
hahaha..........

etuza berkata...

Salam nick..
Demam bola, sorak 1 Malaysia 1 Dunia.
Hebat tul...32 negara terhebat..siap menang..tengo & lihat jak ni.

ieQa sWetLuv berkata...

apa2pun akk still waiting for brazil huahua

NICK IRFAN berkata...

dila=sory.. nk buat mcm mne dh hobi sy tgk bola? hehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=wah! akak ulas semua! hehe thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

senandung semalam=sama la kita... ehem2... hehe

NICK IRFAN berkata...

hana=hehehe thnkz! pndapat gak tu... hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=korea lawan ko tengok ke? aku xtgk pun... tp ramai kata best..

AngahSayang2314 berkata...

nick kalau tanya angah pasal bole angah kurang minat la.. sikit tue ermm no komen hehehe apa2 pun terus menikmati tv ye dik

NICK IRFAN berkata...

cikcepet=hehehe:)

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=btol tu uncle... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=btol3... eh! akak pun tgk bola gak ker? hehe

NICK IRFAN berkata...

lepat=aku sokong ko lepat! astro arena pun sama x tayang semua perlawanan...

NICK IRFAN berkata...

rowena=nk buat mcm mne kaum laki semua ske bola kak? hehehehe

NICK IRFAN berkata...

yna=hehehe xpe2... hehe

NICK IRFAN berkata...

ribena=blog ni skrg jd blog bola.. hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=hehe smua org laki mmg minat bola.. abg akak pun sma agaknyer... hehe

NICK IRFAN berkata...

balqish=dia ada dlm portugal.... hehe nnt portugal lwn akak tgk la.. hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! bleh cash out dh ke bila smpai 50?? sy ingat xboleh...thnz! tp dia hntr check ke?

NICK IRFAN berkata...

aku tiewa=hehee kita tgk nnt sape menang? hehehe

NICK IRFAN berkata...

etuza=btol tu uncle... hehehe

NICK IRFAN berkata...

ann=akak xtgk tv??? hbis akak buat ape? msti blog je ni... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster