Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 21 Jun 2010

TAFSIR MIMPI ANDA "part 7"

Sambung balik tafsir mimpi yang semalam punya! hehe ada tak mimpi korang dalam ni? jom tengok sama-sama ok! hehe



131 Mimpi duduk di atas buah epal : Akan mendengarkan khabar baik.

132 Mimpi duduk atau memanjat pokok : Akan mendapat kedudukan yang baik.

133 Mimpi duduk menghadap meja : Alamat akan naik jabatan atau keberuntungan.

134 Mimpi jatuh cinta atau punya rasa cinta : Akan datang kebahagiaan dan kepuasan.

135 Mimpi duduk sebagai juri : Akan berselisih dengan orang yang dicintainya.

136 Mimpi duduk semeja dengan datuk dan nenek : Akan panjang umur.

137 Mimpi duduk dengan perdana menteri : Alamat segala perkataannya dituruti orang.

138 Mimpi gigi bawah tanggal : Akan berduka cita, karena anak atau istrinya meninggal

139 Mimpi giginya atas tanggal sendiri : Akan berduka cita kerana orang tua

140 Mimpi hamil : Keinginan akan tercapai.

141 Mimpi harimau masuk ke kota : Alamat negeri akan diserang musuh.

142 Mimpi hidung berdarah : Akan mengalami keuntungan walau sikit.

143 Mimpi hidup bahagia dalam berkeluarga : Akan beruntung keluarga anda.

144 Mimpi ikut suatu festival : Sahabat anda akan beruntung.

145 Mimpi isteri bersalin : Akan dapat rezeki besar.

146 Mimpi isterinya mengandung : Alamat kurang baik bagi yang mimpi.

147 Mimpi dalam kereta api : Akan menemukan hobi baru.

148 Mimpi jadi pengarang : Akan beruntung dengan pekerjaan anda.

149 Mimpi jalan beriring dengan guru: Alamat mendapat pemeliharaan Tuhan.

150 Mimpi jari anda terpotong : Akan difitnah orang.


P/S=habis pun part 7 tafsir mimpi aku letak ni! hehe macam-macam alamat mimpi aku dah letak harap-harap ada yang terkena kat mimpi korang? hehe kalau takde juga tunggu je part 8...



PARAGUAY 2 VS 0 SLOVAKIA perlawanan ni ada tayang kat tv 2 kan? aku tak tengok plak? dah nak habis baru aku tengok? perlawanan ni ok la jugak... hehe

ITALY 1 VS 1 NEW ZEALAND ha! perlawanan ni aku tengok! boleh tahan jugak la dua-dua pasukan takde pun serang-menyerang tapi aku tabik jugak kat keeper new zealand apa nama dia tah memang hebat la keeper dia! italy plak corak perlawanan dorang agak perlahan memang patut pun seri.. hehe

BRAZIL 3 VS 1 IVORY COAST aku tengok sekejab je perlawanan ni sebab mengantuk aku tengok brazil score 3 gol je lepas tu aku tak tengok dah tak sangka ivory coast dapat score jugak sebijik? gol brazil hasil jaringan elano,fabiano lagi sorang lupa plak nama? hehe tapi aku tak puas hati jugak gol kedua sebab nampak kena tangan fabiano tapi pengadil plak kira gol tu...

38 ulasan:

reen_sofee berkata...

pergh macam macam ye!
heheh
menarik!
thanks berkongsi!

FyZa berkata...

huhu..rjin btoila adik akak nie wat entry pasal tafsir mmpi..
eh bola lg?? adoi..

senandung semalam berkata...

kredit for brazil...
;)

Lelaki Ini berkata...

dh 7 siri..
xde satu pun sama..
hahaha

cikCEPET berkata...

ahahaaa~
tade lg mehh..
tp 139 tuh pena jdik oww nick..

:))

tot tot kecik berkata...

salam..

oo okey tot nah mimpi idung berdarah..bangun2 je ase cm btol..

nsb baek x..huhu..

smile :)

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
masih ada lagi ke sampai sepuluh?
mesti nick cari kat orang2 tertentu ni.
atau baca dalam buku.

etuza berkata...

nick
banyak jenis mimpi kan. mimpi buruk mintalah di jauhkan. Doa dan baca ayat krusi b4 tidur.minta Dia lindungi kita.

Cheqna berkata...

ni memang betul2 rajin, 150 tafsiran dia buat..hehe

so ada mimpi apa2 pasal siapa menang WC?..hehehe..

:-)

Lepat Pisang berkata...

wow!banyaknnya tafsiran mimpi ni yer..he..he..harap2 lepat dapat mimpi2 yang ada kat dalam post hang ni!

sugar2 kapas strawberry berkata...

bila la nk bermimpi jatuh cnta ni ;DD

jane berkata...

aku hny minat michael ballack

kah3x

NARDtheNERD berkata...

yang ni byk kena..hehee~

mR.sYaH berkata...

mimpi aku xde pun.. hahha..

aku tgk perlawanan brazil 10 minit jer.. pastu terus terlelap.. haha..

ice juliette berkata...

no 138..
mak/ayah mst dpt alamat dulu..
dowg slalu mmp..
tp bkn ank/isteri..
tp sdare mare..

kiwi berkata...

mimpi kne kejar vmpire ad x??huhu

AngahSayang2314 berkata...

nick...nick...dik..dik... semalam akak tengok bola Portugal lwn korea kan?? best tul 7-0 akak rasa dlam bnyk2 perlwnan bola semenjak musim bola tue la semalam la..best cantik jer dia tendang bola kan????? i likesssssss

oo pasal mimpi akak ada mimpi akak mengandung kwang..kwang..kwang... mudah2an apa yg di kata betul la.. aminnnnnn (w'pun ia mimpi org kata mainan tido) tul tak dik??

Ann berkata...

akak tgk ulangan kt opis..tu pun 10 minit terakhir dh dpt 3-1...smpt tgk kaka kene kad merah

NICK IRFAN berkata...

reen=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

fyza=sj kongsi2... hehe eh! yup! bola msti ade... hehe

NICK IRFAN berkata...

senandung semalam=eh! hehe

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=xde sama lagi ker?

NICK IRFAN berkata...

cikcpet=139? ape tu? kjab...

NICK IRFAN berkata...

balqish=yup! hehehe

NICK IRFAN berkata...

tot=hidung berdarah? wah! ngeri plak dgr...

NICK IRFAN berkata...

etuza=btol tu... :)

NICK IRFAN berkata...

cheqna=huh! hehe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

lepat=xde jmpe gak ker?? hehe

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=nape plak?

NICK IRFAN berkata...

jane=michael ballck xde main la utk jerman...

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=biar btol?

NICK IRFAN berkata...

mr syah=mngntuk ke? mimpi ko xde lagi ker?

NICK IRFAN berkata...

ice=wah! mcm tu plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=kena keja hantu? kjab nk tgk...

NICK IRFAN berkata...

angah=btol tu kak... hehe ape2pun thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

ann=kaka kena kad ker? sy xtgk plak masa tu...

annfrendly berkata...

yg ni akak belum pernah mimpi lagi.. sekarang jarang sangat mimpi...

NICK IRFAN berkata...

ann=oh... xpe2 mngkin lps ni ade kot? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster