Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 4 Jun 2010

TAFSIR MIMPI ANDA "part 5"

Sambung lagi! hehe rasanya aku buat entry pasal tafsir mimpi je la nampaknya sementara nk tunggu world cup ni? hehe ha! tafsir mimpi dalam ni semua hanya kajian saja jangan la percaya sangat aku bagitahu sekadar hiburan jer... jom! tengok ada tak mimpi korang part 5 ni!


91 Mimpi diberi kalung : Alamat punya teman yang jujur.

92 Mimpi dicakar anak kucing : Jangan mudah percaya cakap orang.

93 Mimpi dicap orang sebagai pembohong : Akan muncul pertengkaran-pertengkaran.

94 Mimpi dicium dengan gadis-gadis muda : Alamat akan kecewa.

95 Mimpi digigit kutu binatang : Ada orang. yang menagih hutang.

96 Mimpi digigit seekor anjing : Peringatan agar anda waspada.

97 Mimpi digigit seekor nyamuk : Alamat akan bersedih.

98 Mimpi dihipnotis orang : Akan membuka rahasia, penjelasan dengan terpaksa.

99 Mimpi dihormati anak-anak : Ada peristiwa yang membahagiakan dalam keluarga.

100 Mimpi dikalahkan oleh musuh : Harus hati-hati rencana anda akan gagal

101 Mimpi dikejar orang jahat : Akan muncul sesuatu yang kurang baik

102 Mimpi dikelilingi gadis-gadis yang tertawa : Akan dicemooh orang.

103 Mimpi dikurung dalam sebuah penjara bawah tanah : Alamat akan dikunjungi famili

104 Mimpi dilantik jadi juru rawat : Akan memperoleh jodoh yang menyenangkan.

105 Mimpi dilempar orang dengan batu : Akan memperoleh harta yang tak diduga-duga.

106 Mimpi dimurkai guru: Alamat akan dimarahi oleh orang atasan

107 Mimpi dipenjarakan dan lambat keluar : Akan bangkrup dan jatuh miskin.

108 Mimpi dipenjarakan secara tidak adil : Alamat orang lain tidak mempercayai anda.

109 Mimpi diri anda sakit : Akan ada godaan besar yang menimpa anda.

110Mimpi diri sendiri bermata buta : Anda harus berhati-hati dalam pekerjaan anda.


P/S=ada tak mimpi korang dalam ni? takde jugak! banyak mimpi aku letak ni masih tak jumpa? aduh! eh! jangan sedih tunggu part 6! lalala

36 ulasan:

ida berkata...

banyak nyer...

bagus niy...

kne print...

nur intan hazirah berkata...

klau tido xmimpi??????????
hihihihihihi

NARDtheNERD berkata...

mana dapat ni adik?..hehehe..byk sampai part 6...awww..=))

annfrendly berkata...

aaaa... akak selalu mimpi kena kejar gan orang jahat... err takot nya

cracked bunny berkata...

kalo mimpi pegi disneyland? mcmne eh? exam cemerlang ek?heehee

khairiyah berkata...

salam... ;)
LOL.apehal la plek2 mimpinye tu??haha
kalu sy kn,kalu mmpi tu mmpi bruk,dy akn jadi sbaliknye..slalu mcm tu...tp tak semualah sebab mimpi kn mainan tidur.buknnye semuanya btul.huahua

tot tot kecik berkata...

salam..

mcm2 rupenye mimpi ni..

mimpi ni kdg2 best gak kn..?

ade yg mbuatkn org tu akn tsenyum spnjg hari..hihi.. :)

aesthetic berkata...

nk mmpi jdi jururawat la cmni..hehe..=p

cokelat berkata...

boleh pecaye ke alamat mimpi ni..
sy mimpi kucing sy datang melawat sy kat hostel seminggu kemudian mak sy cakap di da mati...sedeyh

TUKANG KATA berkata...

Kalau mimpi tengah jawab exam sambil berpeluh tu mcmane pulak ea? hehe

petanda baik ke tak baik? hoho..

~hi nick,TK kembali bertukang baiki apa yg patut..hehe rindu sama kamu!

cikCEPET berkata...

part 6..
sob.sob.sob :'(

zulkbo berkata...

salam ziarah malam..
moga kita semua sihat
dan dirahmati Allah..
banyk jugak koleksi
mimpi nick ye?
terima kasih kongsi

FiSh berkata...

byk nyer mimpi tue. biler agaknyer ade mimpi aq tue..

Ann berkata...

byk betul koleksi....

ieQa sWetLuv berkata...

akak ni tido mati mimpi apa pun x ingat.. ingat mimpi hantu jah waa~

mR.sYaH berkata...

aku suka mimpi yg dpt jadi jururawat tu.. heheh..

mizzura berkata...

takut plak bila if terkena mimpi yang membawa petanda miskin sakit etc..mungkin tu petunjuk tuhan kepada kita kan...thanks for that info..

NICK IRFAN berkata...

ida=xpe2 ambik jer.. :)

NICK IRFAN berkata...

intan hazirah=xmimpi? no komen...hehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=dapat dalam buku 1001 tafsiran mimpi... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=sama pun kdg2 mimpi tu jgk...

NICK IRFAN berkata...

crecker bunny=huh! xthu plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

khairiyah=wah! lama xnmpk awk! welcome back! :)

NICK IRFAN berkata...

tot2=btol3.... hehe

NICK IRFAN berkata...

aesthetic=btol3... hehe

NICK IRFAN berkata...

cokelat=xthu plak? sy xpasti mimpi ni org kata mainan tido je? jd sy letak sekadar hiburan jer,,

NICK IRFAN berkata...

tukan kata=mimpi psl tu? thu plak? eh! rindu awk jgk... hehe

NICK IRFAN berkata...

cik cepetmasih xjmpa lagi ker??? la... siannya....

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=ambik dlm buku je uncle.. hehe thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

fish=comming soon kot? byk lagi nnt akan menyusul...

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

ieqa=mimpi hantu? sma mcm sy gak... selalu mimpi hantu...

NICK IRFAN berkata...

mr shah=jururawat kjab nk tgk..

NICK IRFAN berkata...

mizura=btol tu.. klu alamt yg baik xpe klu sebaliknyer... hish takut la.

AngahSayang2314 berkata...

maaf lewat singgah last week akak ada baca lepas tue tengah komen adiknyer n3 nie tetiba internet down sampai balik...

sob..sob..sob.. tak ada 1 pun hehehe

NICK IRFAN berkata...

angah=oh..xpe2.. ape2pun thnkz akak sudi datang! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster