Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 16 Jun 2010

MASA ITU

MASA ITU

ku benci melihatmu
tiap detikmu bagai mengejekku
menyeksa denyut nadiku
degup jantungku
hembusan nafasku
ingin ku hentikan jarum itu
supaya tak berdetik lagi
kerna ku ingin putar kembali masa
ku ingin betulkan kesalahan lalu
supaya dapat ku baiki kekesalan ini
agar dapat juga kau ku miliki kembali


tu..dia sajak kedua plak!!! sajak ni aku buat untuk ops!
eh! takde saja-saja buat jer bukan untuk sesiapa pun?

ok! ni percubaan sajak kedua aku? hehe




=SLOVAKIA 1 VS 1 NEW ZEALAND gol jaringan robert vitterk minit ke 50 dan jaringan balas oleh reis minit terakhir permainan perlawanan ni aku tak boleh ulas apa sebab tak tengok pun..

=IVORY COAST 0 vs 0 PORTUGAL wah! sama-sama kuat nampaknya? hmm.. pelik jugak pemain-pemain bintang seperti ronaldo tak score ker? sama macam angentina,italy,france dan england semua permain terkenal tak score gol! adoi....

=BRAZIL 2 VS 1 KOREA UTARA perlawanan yang menarik! aku terngok perlawanan ni babak pertama memang korea utara hebat! bertahan je selama 45 minit! kebal betol pertahan dorang tapi babak kedua gol jaringan maicon! perghh!! aku rasa gol tercantik setakat ni! walaupun dia pertahanan dia jaringkan gol! sama macam pasukan lain? kebanyakan permain pertahanan yang jaringkan gol? dimana penyerang??? tapi tabik jugak kat korea utara sebab dapat menjaringkan gol walaupun kalah? apa-apapun aku tabiklah korea utara sebab brazil dapat jaringkan 2 gol jer... hehe

40 ulasan:

Ann berkata...

1st game, xtgk...
2nd game tgk...CR men tak best jer, jap2 jatuh..best messi lg, jatuh terus bangun gelecek bola..kagum ngn smgt messi..

3rd game...tgk ckit jer, tgk online...so sekat2...bek tido

AngahSayang2314 berkata...

wah adik akak nie kan???kan?? kan???
semenjak ada perlawanan bola nie sajak je memanjang kan?????
hehehe brazil memang bestnyerrr
go..go..go..go.. ale..ale...ale..aleeeee

sya ar berkata...

wah. nick pun da bersajak sekarang ni. :)

reen_sofee berkata...

bola?
hhuhuh

senandung semalam berkata...

pndai ko bersajak bro... hebat.. huuuuuhuuu ;)

Haruno Hana 하나 berkata...

sajak kali ni leh tahan~~
sajak ntuk si kekasih ke ni?

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

bola...bola..bola...tido bola..makan bola..minum bola...segala nya pasal bola...huhu

zulkbo berkata...

salam nick..
dalam byk2 game
korea utara terbaik
nantikan kebangkitan
mereka..

kiwi berkata...

sy rse awk leh wat buku..kumpul smua sajak...mne la thu leh gnti shakspeares..hehe

Cheqna berkata...

nak jadi poet dik?..hehe..keep it up, asahkan bakat yg ada :-)

semlm tak tengok sgt bola, travelling jauh during d day so mlm dah penat, tak de idea nak komen..hehe

Ezao' Edogawa berkata...

dah ketagih nak bersajak la ni.
haha.... sajak utk buah hati r tu. hee~ truskan bersajak. lama2 mesti master. "belakang parang kalau diasah tajam juga" hehe. ;)

hans berkata...

penat aku sokong Korea Utara semalam
tapi kira power la tu

si para para berkata...

percubaan yang baik nick..bagos2..teruskan..aku suka....err sajak pertama mana nick?

annfrendly berkata...

wow.. pandainya adik bersajak... akak tak reti nak karang sajak...serba boleh adik ni.. good..

ieQa sWetLuv berkata...

memang sengit brazil n korea.. tp hepi brazil menang even x tgk match pun ngee

ice juliette berkata...

huhu! sajak tuuuu......
bgos3..
troskan usaha abg ncik.. ^^

Miq- bukan anak kacukan biasa berkata...

hye,
miq rasa sajak nick tu macam ada nada sedih campur geram je.
ngee.

Jantan Keparat berkata...

hahaa..
not bad!

FyZa berkata...

adeh la..slagi x abes bola..slagi 2 la adik akak sorg nie dok bersajak puitis apa suma..haha

aku_tiewa berkata...

Yes!!!! BRAZIL MENANG... YESSS!!!
hihi

NARDtheNERD berkata...

awww...sajak pulak dah..
=))

NICK IRFAN berkata...

ann=akak tgk online melalui mne???? ade laman web x?

NICK IRFAN berkata...

angah=hehehe nk buat mcm mne kak? hehehhe

NICK IRFAN berkata...

syar ar=hehehe sj sekali sekala...

NICK IRFAN berkata...

rene sofe=yup! bola...

NICK IRFAN berkata...

senandung semalam=thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

hana=er... er... no komen... lala

NICK IRFAN berkata...

cik aida=yup! sy mmg obses bola la kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=korea adalah yg terbaik setakat ni...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=eh! xde la dia lagi hebat..

NICK IRFAN berkata...

cheqna=thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

ezao=eh! hahaa xde la sj je buat sajak ni ska2 je.. hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=ok la jgk dorg kalah tipis jer...

NICK IRFAN berkata...

para=sajak pertama? entry sebelum ni...

NICK IRFAN berkata...

ann=heheh thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

ieqa=yup! btol3... brzail hebat jgk...

NICK IRFAN berkata...

ice=thnkz tika! :)

NICK IRFAN berkata...

miq=er.... no komen... hehe

NICK IRFAN berkata...

jejaka=thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

tiewa=yup! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster