Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 11 Jun 2010

YAHOO PIALA DUNIA DAH BERMULA!

Wah piala dunia sudah bermula! selamat tinggal blog buat sementara! aku nak tumpu bola? hehe nanti aku datang balik update ok! semua yang sudi melawat blog aku dan tinggalkan komen? terima kasih banyak! setiap komen korang amat berharga bagi aku! thankz!! aku nak tengok bola sekejab? hehe aku sokong SPAIN! sebab dorang menang EURO CUP 2008 hari tu dan aku sokong ENGLAND! sebab pemain dorang semua hebat! dan akhir sekali aku sokong JEPUN dan KOREA sebab dorang asia? harap dorang berempat ni dapat ke separuh akhir hehe ok! jumpa lagi....



P/S=harap-harap ada kejutan pada piala dunia ni? semoga pasukan yang di anggap underdog seperti pasukan ALGERIA,HONDURAS,SWITZELAND,CHILE,AFRICA,MEXICO,URUGUAY,GREECE,AMERIKA,AUSTRALIA,SERBIA,NEW ZEALAND,GHANA,CAMEROON,IVORY COAST dapat memberi tentang hebat kepada pasukan pilihan seperti FRANCE,BELANDA,JERMAN,DENMARK,AGENTINA,ITALI,BRAZIL,PORTUGAL dan akhir sekali aku harapkan supaya ENGLAND juara... hehe

38 ulasan:

Tupai Karan berkata...

slamat bergilebola.. hehe

sugar2 kapas strawberry berkata...

sy xtaw nk sokong sape..ahhaha
mana yg menang tu la sy sokong.ahhhhaha

Admin My J SSU berkata...

salam, go...go....Brazil...juara..

Janggel berkata...

Selamat menonton bola NICK....aku mau tidur nih huhuhh

senandung semalam berkata...

then ko hrap spe yg merangkul world cup 2... hahah

NARDtheNERD berkata...

akak nak tengok pengadil malaysia je. kikiki~

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
Cristiano Ronaldo ada main tak??

kiwi berkata...

mlm ni smua cter x leh tgk..smua tgk bola..uwaaaaaaa

annfrendly berkata...

selamat menonton :)

zulkbo berkata...

salam nick..
"waka waka"
its time for AFRICA..
tak de team yang betul uncle
sokong janji main bagus..he he

cikCEPET berkata...

arghh..!!
ta mnt..
sob.sob.sob.. :(

Cheqna berkata...

paling suka nota "akhir sekali...England juara"...hehehe...

ye...Korea n Japan as well..

:-)

hans berkata...

hidup spain

p/s : Episod 32 Siri ADKDA Sudah Boleh Dilayari Sekarang http://hanspunyablog.blogspot.com/2010/06/antara-dia-kau-dan-aku-episod-32.html

FyZa berkata...

akak x taw nk sokong psukan mana..x mnt bola..huhu..pa pun nti nick dtg update entry lg ye..slmt b'enjoy tgk bola..keh3..=)

ice juliette berkata...

yeah...
bola bola bola bola bola bola bola...
^^

Tanpa Nama berkata...

argentina.....sbb ada messsi dik

etuza berkata...

Salam.
Italy..x sokong kah..hehe pcik sokong England..hebat pemainnya..kita tunggu & lihat jak siapa menang.

Ahmad Yasin berkata...

yasin pon sokong spain. sama kita!

NICK IRFAN berkata...

tupai karan=thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=huh! mcm tu plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

janggel=ko xminat bola ker?

NICK IRFAN berkata...

admin=england juara! hehe

NICK IRFAN berkata...

senandung semalam=england! hehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=sukidin ek? hehe

NICK IRFAN berkata...

balqish=dia portugal kak... hehe akak minat dia ker? hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=msti adik bradik awk lelaki je smua kan? nk buat mcm mne? mmg kitorang kaum adam minat bola.... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=hehe eh! akak x ikut abg erieq ke tgk bola? hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=uncle x sokong sape2 ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

cikcepet=hehe mmg selalunya kaum laki je yg minat.. hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=haha btol3...

NICK IRFAN berkata...

fyzaa=mmg selalu laki je minat bola... akak minat sukan ape???

NICK IRFAN berkata...

ice=yup1 bola100x.. abg mmg minat bola giler2... hehe

NICK IRFAN berkata...

tanpa nama=sapa ni?

NICK IRFAN berkata...

etuza=uncle rasa sape akan menang? hehehe

NICK IRFAN berkata...

yassin=harap spain juara,... hehe

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua yg sudi komen entry ni! :)

AngahSayang2314 berkata...

wah dik peminat england ye.. bagus teruskan ye go..go..go.. ale..ale..ale..

NICK IRFAN berkata...

angah=yup! sbb england byk pemain hebat tp game pertama dorg dh seri.. adoi.. tp byk game lagi jope dorg menang...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster