Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 14 Jun 2010

SEMBANG BOLA LAGI....

ha! aku nak cerita pasal bola lagi! maaf semua? (mesti lepas ni semua orang akan boikot aku? taknak datang blog aku dah! sedihnyer.. sebab asyik entry bola je kan entry aku ni? tapi nak buat macam mana dalam fikiran aku sekarang ni bola je takde benda lain dah? memang kena demam bola aku sekarang tido pun mimpi bola jugak? hehe)



=ALGERIA 0 VS 1 SLOVENIA perlawanan ni aku tak tengok sebab mana ada tayang kat RTM dengan astro arena pun? jadi aku cuma tengok highlight je la? ada sorang pemain kena kad merah! adoi.. banyak plak kad merah piala dunia kali ni...

=SERBIA 0 VS 1 GHANA adoi.... serbia kalah plak? aku sokong serbia sebab aku tak minat ghana dan perlawanan ni pun aku tak tengok jugak sebab takde siaran langsung dan perlawanan ni pun dicemari kad merah! setiap perlawanan ada kad merah....

=JERMAN 4 VS 0 AUSTRALIA perlawanan ni best! aku tengok sampai habis! memang rancak! serang menyerang! klose dan podolski memang best! corak permainan dorang memang pantas! banyak mencipta peluang 4 gol jaringan podolski,klose,cacau dan sorg lagi apa nama lupa? apa-apapun jerman lawan semalam aku terhibur! australia agak tenggelam sikit dan yang pasti! kad merah! haha piala dunia kena sumpahan plak? setiap perlawanan kad merah! adoi...



P/S=kenapa RTM dengan ASTRO ARENA tak tayang semua perlawanan? sedih orang macam aku yang tak ambik sport? astro arena ingatkan dibuat untuk tayang semua piala dunia....

36 ulasan:

anyssreynastorymorypreetydirtysecret berkata...

memang la semua sebuk cerita pasal bolaa sajaaa tapi game semalam memang best ,hee

sugar2 kapas strawberry berkata...

ape yg sy nk ckp eh??

errr..sush tul lau x minat bola ni..hik3

shafiqah omar berkata...

nick, saya pun tak miss tgk bola, except for german and australia, yang tu terlepas, ahah.

astro supersport baru ada semua game :) memang satu famili tgk kat situ.

DiL berkata...

bro.. ambil la astro sport.. puas hati.. Tayangan dalam bentuk HD lagi.. terang beb. Pastu banyak ulasan, ulangan dan highlight bole kita tengok..

Ambil la utk sebulan dua ja ni sementara world cup masih berlangsung.. tak rugi ooo.

Ann berkata...

akak tgk 1st half jer, pesal kena kerja...xlarat ah..
mmg best game german tuh...pantas n bertenaga, lama tol tak tgk klose...

sorg lg, miller kalo xsilp..gol ketiga

Cik SHiN~JU berkata...

Salam irfan...

kad merah la best...
baru la drama sket...hahaha

etuza berkata...

nick..
macam full out tengok bola dunia di blog nick..semua nick tau...so secara langsung kami blogger tau dri nick. Hurry!!!..bagus2 nick tq banyak2.

Jantan Keparat berkata...

ahahaha..
ikut ko la nick nk crta pasl bola byk2 kali pun..
nieyh blog ko..
huhuh...
wlpn ak x minat bola..
akn tetap ku usha blog ko!
huhuh

hans berkata...

betul2 gila bola dah ko nih
hohoho

Cheqna berkata...

Nick, pujuk la mak pasang astro sport pulak..hehe..

Ghana ok ape..we all one family bersorak bila masuk penalty tu...

:-)

kiwi berkata...

adeh..sush la klau org mint bola ni..hehe..pape pn enjoy la cuti ni...lyn bola..^^

Mr.Z berkata...

match german vs austria gua paling enjoy :D

Ahmad Naim berkata...

salam.ade pe ngan bola...sbb x tayang semua..diorg ader menda lain nk siar n one more kos tinggi la bro..bro nk taja kew...hehehe

AngahSayang2314 berkata...

cian adik akak nie?? minat bola ye.. angah bukan apa kalau adik dah minat bola gi la ambil astro sport langgan 1 bulan jer lepas tue stop la bole punya rumah angah macam tue jer

Tasbih Alam berkata...

Salam..

Setelah sekian lama saya membelajari bagaimana untuk menjadi seorang blogger.. Kini telah sampai masanya untuk membina rangkaian bersama blogger hebat yang lain. Serta mempelajari lebih banyak lagi bagaimana untuk menjadi blogger yang hebat seperti anda.

Semoga kita dapat kunjung mengunjung antara satu sama lain untuk mengeratkan silahtulrahim antara kita dan blogger² yang lain..

Sesungguhnya hunjung jari yang menekan papan kekunci adalah lebih hebat dari apa juga senjata yang ada di muka bumi ini. dan Semoga kita sama-sama mendapat menafaat daripadanya..
Insya Allah

Salam ukhwah…

Rowena Chasez berkata...

btol 2..
nape ek??
ARENA x tayang suma perlawanan??
ayah sy smpai marah2 xleh tgk bola..
hehee...

p.i.n.a.t. berkata...

x suke tv1!
ckp je lebey official tayang sume match..tensi btol~

NICK IRFAN berkata...

any=btol3... game semalam terhibur gak...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=awk dtg pun sy dh sronok dh... :)

NICK IRFAN berkata...

shafiqah=la...sport je ker? sedihnyer....

NICK IRFAN berkata...

dil=aku mmg nak tp parent aku yg xnk? adoi...

NICK IRFAN berkata...

ann=oh thnkz! lupa nama dia.. eh! akak pun tgk bola gak ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

cik shinju=eh!? sian dorg kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

jejaka=hahaha thnkz! ko x minat bola ke???

NICK IRFAN berkata...

etuza=thnkz uncle! hehhehe

NICK IRFAN berkata...

hans=yup! aku mmg aku giler bola... hehehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=mak line clear kak? ayah je x kasi.. adoi...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=hehehe nk buat mcm mne??/ hehe

NICK IRFAN berkata...

mr z=btol! aku sokong ko...

NICK IRFAN berkata...

angah=bapak sy x bagi la kak? uwaaa....

NICK IRFAN berkata...

tasbih alam=thnkz! wah! terharu aku.... ape2pun aku x la hebat mne ramai lagi blogger yg hebat? ape2pun thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

rowena=tu la pasal baik xpyah buat astro arena klu mcm tu...

NICK IRFAN berkata...

pinat=btol tu!! sy pun sokong pinat...

si para para berkata...

nick..agak agak sape mng tau ni? brazil? hehe

NICK IRFAN berkata...

para=menang world cup ke? aku rasa spain atau england... hehe

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster