Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 20 Jun 2010

TAFSIR MIMPI ANDA "part 6"

Ha! sambung balik pasal entry aku yang dulu punya pasal tafsir mimpi kan? hari tu sampai part 5 sekarang kita sambung balik... jom! tengok! ada tak mimpi korang dalam ni.. eh! terlupa plak? selamat hari bapa kat ayah aku! babah bila nak pindah?? hehe bukan apa budak hisap gam dan buat bising kat flat aku ni menjadi-jadi plak sekarang! adoi...



111 Mimpi diri sendiri bertelinga besar : Akan memperoleh kegembiraan.

112 Mimpi dirinya (laki-laki) menjadi orang perempuan : Akan senang dalam hidup

1113 Mimpi dirinya bercakap dengan orang mati. Akan sia-sia pekerjaannya

114 Mimpi dirinya bersumpah : Alamat kurang baik pekerjaannya.

115 Mimpi dirinya bertelanjang : Alamat akan terlepas dari kesukaran.

116 Mimpi dirinya digantung oleh orang lain : Alamat akan bebas dari hutang.

117 Mimpi dirinya diliputi awan putih : Alamat akan diliputi rezeki yang banyak.

118 Mimpi dirinya dipukul orang : Akan mendapat harta.

119 Mimpi disekelilingnya ditumbuhi rumput kering : Akan mendapat anak yang sehat.

120 Mimpi dirinya gila : Alamat sembuh dari penyakit.

121 Mimpi dirinya jadi pendek : Alamat sukar pekerjaannya.

122 Mimpi membuang darah : Alamat akan sembuh dari sakitnya.

123 Mimpi dirinya menjadi raja : Alamat menjadi orang yang kejam.

124 Mimpi dirinya meratap-ratap : Akan memperoleh keberuntungan.

125 Mimpi disambar halilintar : Alamat diberi kemakmuran,tapi petaka bagi orang lain.

126 Mimpi disambut dengan tepuk tangan : Akan memperoleh sukses dalam usaha baru.

127 Mimpi disengat seekor kala jengking : Dikhianati teman sendiri.

128 Mimpi ditawari coklat seseorang : Akan mendapat teman yang baik.

129 Mimpi ditendang seekor keledai : Akan ragu-ragu dalam bercinta.

130 Mimpi ditolong seorang polis : Alamat suatu masalah akan berakhir dengan baik.



P/S=ha! amacam ada tak mimpi korang dalam tafsir mimpi yang ke 6 ni? masih tak jugak! wa! biar betol! kesian korang eh!! jangan risau tunggu part 7 plak! hehehe huh! lupa plak! jangan percaya bulat-bulat tau ni cuma kajian jer...


DENMARK 2 VS 1 CAMEROON hebat jugak denmark ni aku ingatkan cameroon yang menang sebab ada eto tapi dorang pun tersingkir juga nampaknya ada 2 pasukan dari benua africa tersingkir...

AUSTRALIA 1 VS 1 GHANA ni aku dapat dari kawan aku dia msg tadi entah betol ke tidak tak tahu la? sapa yang rasa keputusan aku ni salah sila betolkan? hehe

BELANDA 1 VS 0 JEPUN arghh!! apesal semua pasukan favourite aku kalah ni? jangan-jangan aku ni ada sial kot? haish! tak baik kata macam tu plak? tapi dah selalu sangat pasukan aku sokong selalunya kalah! adoi....

40 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

mimpi siti mlfazkan kata cinta pdku???

Ann berkata...

betul lah tu resultnyer...

yna. berkata...

ada gak t'kena sikit ya..hihi

mR.sYaH berkata...

td aku mimpi aku jumpa perempuan gila.. debar aku..

reen_sofee berkata...

aku slalu dejavu weh!
huhuhuh
benda kat realiti cam pena berlaku dalam mimpi

yusuf mujahidin ™ berkata...

Belanda menang nasib...haha

oh..ko sehat?

NARDtheNERD berkata...

tak boleh nak ingat mimpilah..
camne tu dik?..
hehe~

tot tot kecik berkata...

salam..

no 129 tu keledai ke or keldai..??

hehe..

smile :)

meorazor berkata...

ghana ade can lagik bro..gua sokong ghana,mexico ngn korea selatan.haha!

zulkbo berkata...

salam nick..
patutlah saya
selalu mimpi makan coklat
nak dapat kawan2 rupanya..
he he..

cikCEPET berkata...

ahahaa~
stil tade ag arr nick...
smlm baru jep mmpi duduk ngn org plarian palestin..
huhuee wsau gak..

:)

etuza berkata...

bagus jg membaca tafsiran mimpi ni.
masih banyak jenis mimpi ni nick. nak cri jg yg pernah sya mimpi ..x jumpa..akan dataglah tu ya..harap ada lagi.

ice juliette berkata...

ckp psl gam..
adeq perlukan gam ntok uat homewrok ni..
huhuhuhuuhu

Cheqna berkata...

Rajinnya dik buat kajian mimpi, ada coming soon lagi..hehe..

btw, flat adik yg masuk paper hari tu ke, pasal maintenance?.. :-)

sugar2 kapas strawberry berkata...

mimpi dapat kete besa??hihi

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
akak pernah mimpi dipukul orang.
hehehe.
dpt harta tu!!

nur intan hazirah berkata...

just waitng 4 brasil lalalalala
hehehehe

annfrendly berkata...

owh noooo..
113
akak pernah mimpi cakap gan orang yg dah mati... aiyooo yoo...

FyZa berkata...

haha mcm2 jenis tafsir mmpi..smapi 200 ke? huhu..

AngahSayang2314 berkata...

nick nak mimpi kena pukul ngan org leh hehehe???

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=xde ker?

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! hehehe

NICK IRFAN berkata...

yna=eh btol ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

mr shah=pmpuan gila?? takut jgk aku...

NICK IRFAN berkata...

reen=eh! deja vu? wah!

NICK IRFAN berkata...

yusof=belanda menang nasib ker? hehe

NICK IRFAN berkata...

narnerd=alamak! heheh

NICK IRFAN berkata...

tot=alamak! silap ejaan ker? hehe sory2...

NICK IRFAN berkata...

meorazor=btol3... hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=ha! btol ker? hehe

NICK IRFAN berkata...

cikcepet=pelarian pelestine??? hehe

NICK IRFAN berkata...

etuza=harap ade la lps ni...

NICK IRFAN berkata...

ice=huh! hehe

NICK IRFAN berkata...

cheqna=eh! ade msuk papaer ke? x pasan plak...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=dapat keta besar?

NICK IRFAN berkata...

balqish=dpt harta! wah!

NICK IRFAN berkata...

intan=brazil?? hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=wah! seramnyer....

NICK IRFAN berkata...

fyza=byk lagi ni....

NICK IRFAN berkata...

angah=eh! hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster