Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 22 Jun 2010

AWARD

Ok! kali ni aku nak post kan tag yang aku dapat dan award aku dapat thnkz semua yang kasi kasi award dan tag kat aku ni!!! aku memang suka award dan tag... hehe ha! kepada yang tak bagi aku tag tu apa aku boleh kata anda bila lagi? lala...




AWARD DARI NURAISYAH



AWARD DARI KAK NARDNERD...



TAG DARI JANN


Full Name :
Muhamad… alamak! I.C hilang plak! lalala

Birthdate :
14 Julai 1990

Current Status :
Single and available…

What are your most fear ?
perempuan cantik ops! haha

Drowning and Burnt - which you afraid of ?
burnt kot? hehe

10 phone numbers you remember
tak ingat la (kalau ingat pun kalau tulis kat blog nanti marah plak kawan-kawan aku tu)

10 birthdates you remember :
14.julai 1990 -aku-
20 januari -kakak-
29 disember -ayah-
30 jun -mak-
7 disember 1990 -member-
8 november 1990 -member-
25 julai 1990 -member 1 kelas-
10 julai 1990 -kawan perempuan-
20 januari 1982 -mak cik aku-
22 jun 1990 -er.. no komen-

If you got a jackpot - a trip to Mauritius Island and you can only bring 3 people along,
who will you choose ?
1 – mak
2 - ayah
3 - kakak

You are on a dessert and you were fucking thirsty. You then found a golden teapot. You rubbed it and a genie came out. He'll granted you anything you wish for but only one. What will it be ?
Nak balik rumah! tiada tempat yang lebih selesa dari umah aku dan kalau dok lama-lama kat dessert tu macam mana nak update la blog aku ni nanti? hehe

If you got a chance to swap into another family, whose family would you wanted to in?
keluarga Bill Gates! hahaha

5 prime wishes you really wish to be granted :
1 - nak kawin! ops! haha
2 - nak kaya!
3 - nak dok umah baru
4 - nak hantar family g mekah
5 - nak pastikan family aku sentiasa sihat...

You are an expecting mother. Will you run the test to check on your baby's sex?
entahlah aku suruh bini aku atau doktor je yang check jantina baby tu sebab aku kan pemalu... lalala...

If you got the chance to change your current name now, what would it be?
NICK IRFAN!!!!! aku suka nama ni sejak dari kecil lagi! tapi ayah aku letak nama yang sekarang ni panjang plak tu! adoi... kalau boleh tukar I.C memang aku nak tukar nick irfan...

Do you support mix marriage?
yup! atok aku kawin campur? mak dan ayah aku pun! sedara mara aku pun ramai senang cerita kami semua kawin campur! sebab tu la sepupu aku muka macam-macam! ada cam omputih? ada cam korea? dan ada cam india? hehe

If you have the Time Traveller machine, what will you do?
aku akan mengembara selama 80 hari! (macam cerita jackie chan tu)

What's the time of your life?
masa dalam hidup ke? entahlah aku pun agak pening soalan ni...

Do you really have your aim in life?
Yup! nak membahagiakan dan bagi kehidupan yang selesa kat family aku sebab bagi aku family adalah segala-galanya..

Your next tags?
kak fyza,senandung semalam,cikcepet,kak balqish,uncle etuza,kak tot,kak cheqna,reensofe,lelaki ini,lepat pisang,sugar kapas,mr syah,ice juliet,kiwi,jane,kak angah dan kak ann.... (aku tag ni semua yang komen entry aku sebelum ni? hehe)


PORTUGAL 7 VS KOREA UTARA 0 perghh!!! memang sempoi giler portugal! respeklah kat portugal! dan c.ronaldo pun score jugak! wah! aku rasa portugal lagi hebat dari brazil sebab brazil cuma score 2 gol je lepas tu bolos plak sebijik! adoi.. portugal sekali 7 dorang sapu! tanpa bolos! memang perlawanan terbest setakat ni! dan yang paling penting memang banyak kejutan piala dunia kali ni...

SPAIN 2 VS 0 HONDURAS wah! spain sudah bangkit kembali! harap-harap dorang terus bangkit lepas ni! tapi memang tugas getir la lepas ni dorang mungkin akan bertemu naib juara atau juara kumpulan G iaitu brazil atau portugal!!! perghh!! memang sengit la..

CHILE 1 VS 0 SWISSZEALAND la...ingatkan swiss kuat sangat sebab dorang kan dah kalahkan spain? tapi dorang kalah plak dekat chile? jadi chile menjadi pasukan dalam kumpulan H layak ke pusingan kedua dan macam biasa sumpaham piala dunia tetap ada iaitu kena kad merah...

36 ulasan:

FyZa berkata...

wah! nama 1st terus nick letak eh..hoho..tengq..bla nk wat entry ada pic nick nie..hehe
insyaAllah nti akak wat k..tengq..;)

AngahSayang2314 berkata...

alamak terkena gak ke dik.. aiyoyoooooo inda puringgieeee
dik best kan semalam angah pun tengok bola semalam sampai jerit...
ole..ole..ole..ole... portugal menang hehehe yepii...

jgn maraaaaa

NARDtheNERD berkata...

u are welcome adik..=))

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

hahahahah sib baik akak tak komen nick kat n3lepas....selamattttt...

Cik SHiN~JU berkata...

layan betul baca jwpn tag Irfan nih...huhuhu...selamber n jujur..

akak pun risau nasib spain di pusingan kalah mati nt...Wlupun Spain ranking no-1 FIFA tp akak gerun tgk Brazil n portugal main...

Miq- bukan anak kacukan biasa berkata...

hye,
miq datang.
tahniah, nick!
mesti lepas ni nick lagi aktif.
miq ni kurang sikit.
ngeee.

Cheqna berkata...

haha, kelakar lah jawapn tag tu..err ni nak bagi hint birthday next month ke..hehe..

tenkiu dik for the tag...alahai..nanti bila akak rajin ek, tak pandai pun nak fikir jawapan soalan2 cepu mas.. :-)

kesian laa North Korea, sikit2 cukuplaa..

anyway, mlm ni France vs South Africa?

:-)

Ann berkata...

thankssss nick

kalo smlm tak ujan, mau lg byk gol kot kan...

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
tahniah!
lepas ni blogging selalu.
thanks, akak dapat juga award ni!!!

Rizky2009 berkata...

selamaty kawan atas award dan tag yg didapatkan semoga sukses sll, salam dari blogger indonesia

tot tot kecik berkata...

salam..

haha kak tot..??
hihi lwk la irfan ni..

mber adk yg dtg rmai2 tu pn xpggl tot kakak..pggl nama je..sempoi..

okey2 insyaAllah nnt tot buat..terima kasih.. :)

si para para berkata...

bday mak ko sma la ngan aku nick..tapi tahun tak sama la..hehehe

kalau nk kawin,suh je mak ko crikan..hehehe

kiwi berkata...

ngeh2..nama kiwi ad gk.hehe..portugal vs korea bapak r..jauh beza..byk 2 kne hentam..huhu

mR.sYaH berkata...

nick irfan.. nama yg best..

ieQa sWetLuv berkata...

cute award tu hehe.. bagus3 family first okeyh ngee~

zulkbo berkata...

salam nick
wahhhh..byk dapat award ni
ramai yang sayangkan anda

Iznie berkata...

nick!!! whats up bro!....
hehe

ko chat???
lme tak tgk ko...haha


ngee...
ape nme ko yg pnjg sgt2 tue???


ak pilih argentina... :)
hik3

NICK IRFAN berkata...

fyza=alamak! entry ada gmbr sy?? ops! hehehehe x kot? hehehhe

NICK IRFAN berkata...

angah=eh! akak speaking bahasa pe plak tu? hehehe aep2un portugal mmg best! hehe

NICK IRFAN berkata...

narnerd=thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

cik shinju=tu la pasal kak x thu la spain boleh ke pusingan kalah mati atau x? eh! thnkz sbb bca jwpn sy letak ni.... hehe

NICK IRFAN berkata...

alimaz=huh? hehehe

NICK IRFAN berkata...

miq=huh! hehe skrg msih free jd selalu gak blogworking klu sibuk nnt xthu la...

NICK IRFAN berkata...

cheqna=klakar? hehe thnkz ye kak! :)

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! hujan smlm dorg terhad sikit pergerakan...

NICK IRFAN berkata...

balqiah=thnkz ye kak! :)

NICK IRFAN berkata...

rikzy=thnkz rizky! nice to meet u sobat... :)

NICK IRFAN berkata...

tot=hehehe yela kak sy xthu nama akak jd paggl kak tot je la? hehe

NICK IRFAN berkata...

para=eh! sama plak? hehe ha! mak aku mmg nak cari tapi biarlah aku yg cari... bru puas hati.. hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=yup! kiwi pun ade... ha! portugal giler pnya hebat...

NICK IRFAN berkata...

mr syah=yup! hehehe

NICK IRFAN berkata...

ieqa=yup! thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

iznie=nama aku ek? er... rahsia la... hehehe

annfrendly berkata...

waduh... adik takot perempuan cantik?? nape nye.. takot tregoda yek? hehehehe...

NICK IRFAN berkata...

ann=alamak! mcm mne akak thu ni?? malu2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster