Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 28 Jun 2010

AWARD

Hari ni aku check tadi aku dapat award!!! yahoo!! datangnya dari Iznie... thankz iznie!




ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.

Nak buat apa yer? Tak buat apa-apa dah kot sebab rasanya memang dah comel dah? Lalala…


website yg korang slalu pegi utk membantu korang mengedit blog.

Glitter graphic kot? hehe dan yang lain lupa plak?


tuliskan lima perkataan yang menggambarkan diri korang.

Pendiam (harus percaya)

Serius (memang kena percaya)

Hensem (hahaha jangan percaya)

Baik (percayalah jugak)

Hantu (jangan percaya tahyul! haha)


Tag kawan2 korang yg korang rasa patut menerima award ini.

Reen

Cik ubi

Senandung semalam

Meorazor

Juaini jamaludin

Ann

Ice Juliet

Cik shinju

Sugar kapas

Pejuang kesenian extreme

Cheqna

Nardnerd

Zulkbo

Missxyz


=macam biasa aku akan tag orang yang komen entry aku sebelum ni.. hehe tapi sory aku lupa nak link sekali? intenet low plak?=


P/S=nanti esok aku sambung cerita pasal yakjuj dan makjuj ni...


AGENTINA 3 VS 1 MEXICO haha memang btol ramalan aku! hahahaha aku ramal 3-0 tapi keputusan 3-1 tapi kira btol jugak la? gol jaringan tevez dan lagi 2 orang aku lupa nama termasuk gol mexico jugak? hehe sebab perlawanan ni aku tak tengok pun...

GERMANY 4 VS 1 ENGLAND aku tengok sekejab je perlawanan ni? sepatutnya 4-2 la sebab lampard sepak gol dah lepas garisan tpi pengadil tak kira plak? tapi kalau pengadil kira pun england tetap kalah jugak? aku kecewa betol dengan england! cis! 1 lagi pasukan fav aku tersingkir! adoi....


====RAMALAN PIALA DUNIA=====

BELANDA 2 VS 0 SLOVAKIA aku tak tengok langsung corak permainan belanda slovakia pun sama jadi aku agak-agak jer keputusan ni aku rasa van persie mesti score 2 gol... hehe

BRAZIL 4 VS 0 CHILE hehe sah brazil mesti menang punya! haha sebab takkan chile boleh menang plak? aku rasa brazil akan pesta gol membelasah chile gol jaringan robinho 2 biji dan maicon mungkin sebjiji dan lagi sebiji aku rasa kaka kot? apa-apapun brazil mesti menang punya! hehe

36 ulasan:

Lelaki Ini berkata...

ala...
x dapat!
hehehe!

jerung darat berkata...

yeahhh. . .jerman menang. . .hehe,da agak pn sbb jerman pnya hantarn cntik je semua nya klu nk di banding kn ng england. . .hehe. . .

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

hahahahahaha sib baik tak komen N3 lepas kih kih kih....selamatttttttttttt

mR.sYaH berkata...

aku kecewa dgn england.. cess..

FyZa berkata...

congrats dpt tag! ;)

zulkbo berkata...

salam nick
terima kasihlah
nick ingatkan saya
nanti bila senang
saya jawab tag nick
nie..

Ann berkata...

sabar yer nick....kita sokong argentina lak..hehe

AngahSayang2314 berkata...

Dik...dik...dik... kecik hati akak tak dapat award nie..wa..wa..wa...

P/s: maaf ye baru kesempatan dpt terjah blog adik angah mc last week

Cheqna berkata...

kesian england..n kesian adik duk tunggu2 tapi setakat tu je..hehe..

thanks very much dik for the award..kak simpan aje ek nanti dlm blog, nak jawap2 ni "terrraaammmaaatttt...." lah rajin..haha.

:-)

NARDtheNERD berkata...

hehe..
tenkiu dik..=))

AngahSayang2314 berkata...

yup angah mc last week terpaksa ambil mc dik

reen_sofee berkata...

reen tuh aku ke?
hahaha
hutang dulu leh?
sorry!
nyway, thanks tag.
:)

haNim berkata...

owh..
ader gak award gini??
haha ;D

Cik SHiN~JU berkata...

Salam...

nt akak jwb tag...
kat sepang ni pun line mcm siput...
mlm ni jer bru ok sikit...
england n korea sltn dah balik kg...
meh la sokong Spain plak..
lalala :s

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
dapat award banyak ni!
bagus.
happy blogging.

*tag& award nick nanti akak akan buat.

NICK IRFAN berkata...

lelaki ini=huh! nnt aku kasi ko yer..

NICK IRFAN berkata...

jerung darat=ape2pun jerman mmg hebatlah!

NICK IRFAN berkata...

alimaz=huh? akak terlepas lagi? xpe2 nnt sy tag akak jgk... hehe

NICK IRFAN berkata...

mr syah=sama la mcm aku...

NICK IRFAN berkata...

fyza=thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=thnkz jgk kat uncle zulkbo! :)

NICK IRFAN berkata...

ann=ok! hehe

NICK IRFAN berkata...

angah=eh! terlupa plak? xpe2 nnt sy kasi kat akak yer..

NICK IRFAN berkata...

cheqna=eh! tu la pasal uwaa!!! kenapa england boleh kalah! adoi...

NICK IRFAN berkata...

narrdnerd=sama2 kak! :)

NICK IRFAN berkata...

angah=oh. sakit ape kak?

NICK IRFAN berkata...

reen=yup! andalah sapa lagi??? hehe

NICK IRFAN berkata...

hanim=nape plak???

NICK IRFAN berkata...

shinju=sy sokong belanda! hehehe harap2 belanda lawan spain... hehe

NICK IRFAN berkata...

balqish=ok kak thnkz! :)

kiwi berkata...

ala..nk jgk....^^
=P

NICK IRFAN berkata...

kiwi=ok2... hehe

si para para berkata...

ko mmg kiut nick..ehh blog ko kiut..haha

annfrendly berkata...

aik.. adik serius ke? biar betik.. akak rasa adik nie cam suke melawak aje orangnya.. hurmmm..

NICK IRFAN berkata...

ann=sy kata ape ek? kjab nk check kjab..

NICK IRFAN berkata...

para=hahahaha tau xpe! hahahha thnkz!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster