Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 15 Jun 2010

BOLA SEPAK DAN SESUATU YANG LAIN

Ha! asyik bola je entry kali ni aku selitkan video sikit? hehe tapi ada bola jugak.. keputusan perlawanan semalam aku dapat tahu dari berita sebab astro arena dan RTM tak tayang la? kenapa??? sedih aku! kalau aku la jadi pemilik Astro aku tayang semua perlawanan bola sepak piala dunia baru la best? ni ada setengah perlawanan je kecewalah orang macam aku ni yang peminat fanatik bola sepak...


=JEPUN 1 VS 0 CAMEROON gol jaringan dari Honda tapi aku tak tengok pun perlawanan ni..

=DEMARK 0 VS 2 BELANDA aku tak pasti plak siapa yang jaringkan gol? hehe

=ITALY 1 VS 1 PARAGUAY perlawanan ni aku tak tengok jugak hanya tahu result jer...


video


P/S=pertama kali aku letak entry ada video sekali? saja nak try jer hehe kalau korang berani tengok la video ni dan kalau korang berani dengar lagu dia.... seremmmmmm.... (sila pastikan intenet anda laju baru boleh tengok video ni) lalala.. hehehehehehehehhee

40 ulasan:

zulkbo berkata...

salam nick..
wah hebat Jepun yek...?
boleh pukul Cameroon.go Japan Go..
Holland tu dah agak dah..he he

ice juliette berkata...

jepun ^^
hohoho!
sokong sbb suke neok cte jepun je.. haha... mmg seram la lagu die..

sugar2 kapas strawberry berkata...

hoyeah..sokongla negara asia ;)

AngahSayang2314 berkata...

hahhahah gelak tengok video adik nie kelakar bukan seram tau hahaha hantu jepunnnn

Ann berkata...

gol netherland tu, 1st gol tu..gol sendiri oleh pmain denmark..tak tau namanyer
2nd gol,x silp dirt kuyt...

tapi netherland men mcm hampeh jer...sbb van persie tu...byk kali sia2 kan peluang...ada satu gol tu, blh jer sepak terus..betul2 dpn pintu goal tp amik masa lama lak..tak psl2 pemain denmark sempat sekat dia...

bila van persie dh digantikan ngn pemain lain minit ke 80, br dpt gol ke-2

FyZa berkata...

huhu x taw apa2 pun pasal bola nie..keh3..solute kat nick sbb bley dpt info2 nie..=)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

englandddddddd 1-1 huwaaaaaaaaa

~ar!eyko san~ berkata...

wow..seram kot video tu..hahaha..
jom tgk brazil mlm ni.huhu

Frodo Baggins berkata...

sokong inggelen

((korean n jepun bonus))


>>___<<

hahahhaha, wa pnh tgk vc ni. hohho

Janggel berkata...

Fuh akhirnya ada jugak kisah hantu..boleh gak buat lepas rindu....

kiwi berkata...

ok..x phm bola..huhu

senandung semalam berkata...

mlm ni ape spe lawan bro..

hans berkata...

aku suka tgok keputusan team asia
masing2 menang
bagus tu

Cheqna berkata...

Nick,

Jepun ok, tp kesian jugak kat Cameroon..hehe..

Why Netherlands/Holland? see here ~
http://en.wikipedia.org/wiki/Holland

Italy - tak tau ape2, makan pizza tau lah..hehe

tak bleh buka video tu, tp if mmg cerita seram, tak payah tengok pun tak apa dik..haha

:-)

ieQa sWetLuv berkata...

alamak tu video hantu2 ke?? tgk suku jalan then tutup hehe

Admin My J SSU berkata...

salam, suspen juge vid tu...tapi malam Brazil menang....!!!!

NARDtheNERD berkata...

go jepun go~...=))

si para para berkata...

ko ada jugak astro nick..aku kat sini tv pun tak de..adoyaa...macam mana ni...

Ezao' Edogawa berkata...

makan bola,tidur bola. semua bola kan? impaknya besar tu. hehe. sokong pasukan mana?

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=skrg negara asia hebat2 belaka...

NICK IRFAN berkata...

ice=eh! mcm tu plak?? hehhehe seram kan? heheh

NICK IRFAN berkata...

surag kapas=btol3... hehe

NICK IRFAN berkata...

angah=x seram ker?? pelik...

NICK IRFAN berkata...

ann=wah! akak semua thu... thnkz! syg akak! ops! hahahhaa

NICK IRFAN berkata...

fyza=hehhe thnkz kak! hehe

NICK IRFAN berkata...

arieyko=seram2... hahaha

NICK IRFAN berkata...

miss lolly=akak minat england ker?

NICK IRFAN berkata...

frodo=btol 2.. eh! ko pnh tgk ke? seram kan? hehe

NICK IRFAN berkata...

janggel=ni bru sikit nnt ade lagi.. hehe

NICK IRFAN berkata...

kiwi=hehehe

NICK IRFAN berkata...

senandung=mlm ni brazil... hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=cuma australia je yg kalah,...

NICK IRFAN berkata...

cheqna=thnkz kasi url sekali... :)

NICK IRFAN berkata...

ieqa=xtgk smpai hbis ke??? hehe

NICK IRFAN berkata...

admin=ha! btol3...seremmm... yup! hope brazil menang,..

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=yup! jepun2!!!

NICK IRFAN berkata...

para=tgk la kt kedai mamak... hehe

NICK IRFAN berkata...

ezao=aku sokong england dan spain ko sokong sapa?

annfrendly berkata...

er.. adik.. akak tak tengok TV lansung jadi tak tau nak komen ape pasal bola..hihiii

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! hehehe xpe2....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster