Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 27 Mei 2010

TAGGED

aku nak jawab tag yang diberi oleh kak nardnerd! thankz kak!!! (sory lambat jawab tag ni? hehe)




1~ Adakah anda happy skang ??

* yup! Sebab dapat menghirup udara segar di bumi Tuhan…


2~ Kenapa anda happy??

* sebab aku masih bernyawa..


3~ Apa yang membuatkan anda happy??

* dapat buat orang lain happy


4~ Pernahkah anda menerima TAG??

* banyak! Haha semua aku jawab.. haha


5~ Nyatakan warna yang anda suker?

* hitam! hehe


6~ Berikan kepada 6 orang yg kamu mahu tag.sila beritahu kepada orang yang kamu tag supaya dapat respon(nak lebih pun boleh kurang pun boleh)

= Janggel

= Miss XYZ

= Para

= Ann Frendly

= ice Juliet

= angah

= yusuf mujahidin

= zikrie

= loyar lawa

= zulkbo

= cik shinju

= balqish shafika

= tukang kata

= sugar kapas

= aesthetic

= cik fasya

= miss kacang


(sory tak letak link sekali? intenet low)


7~ Nyatakan sifat orang yg anda tag..nak tulis panjang berjela pun takpa? asalkan anda happy

semua yang aku senarai memang baik! Seronok dan rasa bertuah dapat kenal dengan semua orang yang jadi ahli blog aku pun! thankz semua! Sebab korang semua terbaik! Dan thankz lagi sekali! sebab sudi singgah blog aku dan drop komen di blog yang buruk ni… moga Allah sentiasa memberkati anda semua! Amin…

8~ ni soklan cepu emas ini..adakah anda happy dengan apa yg anda ada?

* yup! Memang happy lebih–lebih lagi ditemani oleh blogger yang selalu singgah kat blog aku? dan drop komen walaupun kadang-kadang entry aku tak best dorang still komen! Uwaa!!! Sob.. sob… terharunya... (lari-lari anak sambil kesat air mata gembira)



P/S=dan akhir sekali aku happy sebab ada kawan-kawan yang baik-baik iaitu anda semua! terima kasih!! tanpa korang siapalah aku? bertuah dapat kenal dengan korang! ni kalau aku takde nanti pun aku akan sentiasa ingat korang! i love u all!! apa-apapun hanya Allah dapat membalas budi baik anda semua...

26 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

*terharu sambil kesat air mata juga*

terima kasih nick,mane ade en3 awak tak best..best apa?

saya paling suke bila awak cerita ttg diri awak n tazkirah2 yg meyedarkan TK yang alpa..

terima kasih sekali lagi..teruskan berblogging..i.Allah moga kita sesama dpt ilmu yg bermanfaat!

Loyar Lawa berkata...

ai ce ce.... terkejut ade nama kita...muaahahahhaa....

yes orng ptama kumen... i think so

cikCEPET berkata...

nme cikcepet tade..
yeay..!!

:))

MissXYZ berkata...

alamak irfan lme da tak bce blog ni.... cite antu.... tq sgt dik oi... mu demam dah elok ke?

BalqisShafiqa berkata...

salam ziarah, nick.
mula-mula datang sini memang akak tak mesra dengan pemiliknya.

tapi dah lama-lama baca, rasa biasa.
jadi berterima kasih juga laa buat nick yang selalu drop kumen.

biasa orang buat tag tak menarik tapi nick buat tag mesti best.

juma berkata...

hehe..same yer tag kite..follow la blog sana sini seni gak lau minat.haha

penjejak maya berkata...

salam,

moga happy sampai akhir hayat..

Janggel berkata...

Wahhhh terharu aku sebab banyak kali di TAG oleh ko..dah rasa bersalah dah sebab banyak tag aku tak sempat buat! huhuhu soory yer bro..insyaallah satu hari nanti aku akan buat jugak!

AngahSayang2314 berkata...

wah terharu angah.. tak sangka dapat pujian tue.. hehehe biasa jer dik yg penting kita happy bila baca cuma yg tak happy ada lagi kena tag hehehe acah jer gurau2 baik bosss nanti akak jawab yer

NARDtheNERD berkata...

oh.. thank sbb buat..
cayang adik.. muah muah muah...
=))

ice juliette berkata...

wah! name ice pon ade..
ni ice jnji akn jwb k.. hehe ^^

smile owez =)

NICK IRFAN berkata...

tukang kata=huh! entry tu awk ske ke? sy ingat entry tu paling x best.. ape2pun thnkz! syg awk ops! hahahaha gurau...

NICK IRFAN berkata...

loyar lawa=heheh thnkz! sbb awk pun baik selalu dihatiku aiseh! hehehhe

NICK IRFAN berkata...

cik cepet=sory terlupa nama awk? hehe

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=dh elok dh.. eh! cte hantu saya? hhehe akak dh hbis baca ker? hehe thnkz sudi baca...

NICK IRFAN berkata...

balqish=wah! terharunya!!!!! thnkz kak! syg akak! ops! hahahaha gurau2 jer..

NICK IRFAN berkata...

juma=dh follow dh blog akak.... hehe

NICK IRFAN berkata...

janggel=sbb ko je blogger laki yg aku knal rapat? hehe

NICK IRFAN berkata...

angah=thnkz kak!!! sudi dtg blog sy x seberapa ni... :)

NICK IRFAN berkata...

ice=sbb tika istimewa! ops! lalala

NICK IRFAN berkata...

penjejak maya=thnkz bro! :)

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

ok dik..akak nk g wat tag skrg jgk!
zazzz~

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=syg akak jgk!!! hehehe

NICK IRFAN berkata...

cik fasya=huh! wah! terharunya,, thnkz kak!!! syg akak jgk! ops! hahahaha gurau2 jer..

TUKANG KATA berkata...

Syg awak jugak..opss..HAHAHA

NICK IRFAN berkata...

tukang kata=eh! yeke? terharunya... sayang awk lebih! ops! hahahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster