Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 10 Mei 2010

AKU DISANGKA PATUNG LILIN?


Aku sebenarnya nak berhenti berblog tapi tadi masa aku pergi kedai baju dengan kakak dan mak aku? Ada plak 1 cerita aku nak story sikit? masa aku 1 family pergi balik kampung lepas tu kitorang jalan-jalan tetiba ada kedai baju mak dengan kakak aku nak beli baju tapi masa tu aku je yang masuk dalam kedai baju tu bapak aku tak masuk dia kata nak beli minuman dahaga..


Jadi cuma aku,mak dengan kakak aku je yang masuk lepas tu mak dan kakak aku terus dok cari baju! aku berdiri penjuru kedai tu nak duduk takde kerusi plak! Adoi… aku berdiri je sambil dok berkhayal tetiba aku rasa ada orang pegang hidung aku dan angkat baju aku! aku terkejut la sapa plak? aku toleh la..rupanya ada 2 orang perempuan rasanya student U kot dorang kata “eh! Orang ke? Sory bang kami ingatkan patung lilin tadi? Abang macam patung lilinlah berdiri kat sini?” ade plak aku macam ni patung lilin? Tapi rasanya dorang lagi tua dari aku tapi kenapa panggil abang? Wakaka adoi… lepas tu dorang terus lari aku dengar jugak dialog dorang kata “macam sayang cendana plak? Patung hidup?” dorang ni buta ke muka aku macam penyapu ni pun dorang kata patung lilin… adoi…



P/S=cara mamat dalam gambar atas tu posinglah sama macam cara aku posing kat penjuru kedai baju tu tadi... hmm....

80 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
wa ka ka..
cam perli jer
cakap kat adik2 tu
kita ni orang la..
he he..

kasihkuamiera berkata...

ni nak gelak kew nk sedih nie
ke nak marah
hahahahhahahah tp rs cam nk gelak la

kacang berkata...

hahaha.
nasebb cepat2 pusing.
huhu

rossoneri berkata...

hkahakhakhakahkah serious rasa entry nih lawak..biar betul!!!!!! hahkhakhakahkahkahkaka...adeiiiiii

Jantan Keparat berkata...

hakhak!
patung lilin???
aDOYAI!
kesian kat ko..
nasib baek lew diew x pgang tmpat laen..
hekhek!

meorazor berkata...

hahahahahah!
bukan selalu ye dak!

Arief Arf berkata...

perempuan tu cun ke tak?
hahahahaha
X)

jane berkata...

kahkahkah
ko biar betik?
kesiannnnnnn

ngahahahhahah

mizzura berkata...

boleh la pinjamkan ke muzium negara nih..buat pameran..hehe..patung lilin hidup..

izyani_azahari berkata...

hahahaha.
tak pasal pasal je ek.
haha.
hadoi. lawak lah. :D

melon. berkata...

haa. ayat biasa.

iyllienaz berkata...

hehe..abg nick jadi patuung..

Loyar Lawa berkata...

mesti anda hensem kan sampai salah orang ingat patung..muahahaaa

sugar2 kapas strawberry berkata...

muwahahahahahhahaha..bole plk eh???
sy pon hri tuh g mall,then tgk chinese ni kt luar kedai dia..seyes cm patung..bila dia gerak sy terkejut,then tergelak sorg2..ahahha

annfrendly berkata...

hehhee..
kelakarlah.. macamne lah dorang blay nampak adik cam patung?
naseb baik dorang tak usik pipi adik kan..

hehhee.. dorang panggil abang sebab dorang dah panik kot.. sampai terlupa dorang lagi tua dari adik..hihihiikk..

Fatimah Samsuddin berkata...

hahaha.. awk spatutnye bbngga sbb mcm patung.. aduuii.. naseb sngkap bju sket je.. klo byk cmne.. ish3..

np nk brenti blogging?? btw, sudi2la jenguk blog sy ye.. hehe :)

Azrai Ahmad Zamri berkata...

salam ziarah..
huhu, adakah itu pujian atau sindiran?..entah la..siapa yG kemaluan..kui3!

ciK LyndaWawa igUana berkata...

kira awak ni cam patung lilin jugakla..huhu

my.name.is.shashya berkata...

hahahah..mestyla awk kacak kan..sbb tu dorang ingat patong..

Yusuf Mujahidin ™ berkata...

dorg sje nk selak2 baju la tu...hahaha

Aby Umy berkata...

salam kenal daari http://aby-umy.blogspot.com/

kalau ada waktu mampir ya?? :)

i'm shin... i'm inesen berkata...

kalo shin yg kat situ.. shin x pegang hidung hahahahaha

cik haA ™ berkata...

wawawa...
siri lagenda baru kaa wee...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam dik...seronok la tu kena cuit hidung...ekekekekekekk

zikrie berkata...

apsal ka nk berhenti bloging plak.. adeii..
klu ka brhnti bloging, rugi la, tp rugi lagi ble ka xdapat no awek tu..hahahahahaha.. x)

BalqisShafiqa berkata...

Nick nak berhenti berblog! owh, tidak!


haha. jadi patung lilin ye.
nick putih sangat agaknya, jadi mereka rasa macam patung.

Mimie.Candy Cane berkata...

kalo sergah minah tu mesti lagi best kan? hehehe

follow you!

Fakhrur Razi berkata...

wahahaha best la depa men pegang2 plop =.="

NARDtheNERD berkata...

kelakar la~...
wah mcm patung lilin tu..ececeh..=)

Nuraisyyah berkata...

kre hensem la 2 klau org boleh slah tgok ckp patung lilin ala2 cte syg cendana 2..kahkahkah..;p

ice juliette berkata...

huhu! cam patung?? teringat lak dulu2 tka pon penah senyum kat 1 patung ni then pegang tgn dia.. rupenye dia orang betul n dia tu lelaki.. perghh!! mmg koyak muke........


makin teringin nk neok muke abg nick ni.. hehe

Fina Fento berkata...

ahaha..tu la..statik sangat berdiri :P

blog ni mendamaikan. suka <3

Nama_saya_Fina

MissXYZ berkata...

syabas lal badshah... hihi
wah pas ni klu jmpa yg mcm patung lilin tu msti irfan...
yay... suda kenal ley... =)

akiN aMar berkata...

hahahaa wOw.dasat tu..
patung lilin..nsb baik org 2 xbkk bj kamOo..hehehee;)

AngahSayang2314 berkata...

im back......
hahahaha... kelakar la nick nie....

NICK IRFAN berkata...

kasihkuamiera=ikut ske la nak buat ape pun? hehe

NICK IRFAN berkata...

kacang=tu la klu lambat xthu la...

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=tu la uncle mcm perli plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

rossneri=nape x pcya ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

ghostone=tau xpe klu pegang tempat lain sah aku rogol dia! hahahhahaha

NICK IRFAN berkata...

meor=hahaha tau xpe sekali sekala jer.. nk berasa..

NICK IRFAN berkata...

jane=yela ni mmg bkn dh betik tp jambu.. hahhahaa

NICK IRFAN berkata...

arief=cun giler la!!! hahaha

NICK IRFAN berkata...

izyani=tu la pasal! hehehe

NICK IRFAN berkata...

mizzura=hahahhaa btol3! hehe

NICK IRFAN berkata...

melon=ayat biasa yg mne?

NICK IRFAN berkata...

iylienaz=yup! kak! hehe

NICK IRFAN berkata...

sugar=eh! awk pun sama gak ke? hehe slalu org chinse ni msti org ingat patung... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=x usik pipi pegang hidung jer.. ha! mngkin tu cover malu la katakan... hehe

NICK IRFAN berkata...

fatimah=bangga gak la... hehe singkap sikit je selamat... hehe

NICK IRFAN berkata...

azrai=aku pun x pasti... hehehe

NICK IRFAN berkata...

ciklynda=mcm ptung lilin? no komen... hehhee

NICK IRFAN berkata...

syasya=xde kacak mne pun... hehe

NICK IRFAN berkata...

yusof=hehehe btol3.. aku sokong!

NICK IRFAN berkata...

shin=nk pegang ape??? hehee

NICK IRFAN berkata...

cik haa=yup! ade main kt tv3.. hhee

NICK IRFAN berkata...

alimaz=best! hehe

NICK IRFAN berkata...

zikrie=bkn berhenti trus la nk tumpu badminton jer... no aweks tu? x sempat minta la... hehe

NICK IRFAN berkata...

balqih=org putih slalu kena patung lilin ke? nbkn nk berhenti trus rehat dulu... hehe

NICK IRFAN berkata...

mimie=x terpikir plak masa tu? hehe

NICK IRFAN berkata...

fakrur razi=hahaha tau xpe... haha

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=hhehehe thnkz! heehhe

NICK IRFAN berkata...

nuraishah=xde nsem pn biasa2 jer... hehe

NICK IRFAN berkata...

ice=eh! tika pun sama ke? hehe huh! tgk mka abg!! xpyh la segan plak? hehehe muka buruk jer,,,

NICK IRFAN berkata...

fina fento=thnkz! blog sy damai? hehe ha! tu la dok statik mas tu,..

annehana berkata...

hahahaha..seyes lawak la nick...
naseb bek dorg tak terkejut..
hee~
ade gaye2 model neh..sampai igt patung lilin..haha
pengaruh sayang cendane kot dorg neh:)

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=haha xde la sy x mcm ptung sy buruk je mngkin kebetulan je... thnkz!

NICK IRFAN berkata...

akin amar=klu dia bukak baju sy? sy peluk la dia? hahahhhaa

NICK IRFAN berkata...

angah=hehehe klakar ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

thnzk kpd semua yg sudi komen!!!

NICK IRFAN berkata...

may god bless u all!!!

NICK IRFAN berkata...

annehana=tu la pengaruh syg cendana la ni... huh! mcm model? xde la buruk je sy ni...

si para para berkata...

ni n3 last aku baca hari tu..tapi tak sempat nk komen..sebab line lembab gila.hehhe ko mmg ensem kot nick...hahaha teruskan kelilian anda...peace

NICK IRFAN berkata...

para=hahaha nsem? haha xde la ape2pyn thnkz! thnkz!

oetoriya berkata...

ehhh gmbr patung tu patung hero jaejoong (member tvxq) hehe

NICK IRFAN berkata...

oetoriya=eh! btol ke? hehe

oetoriya berkata...

erm btol..
klik kt nma sy..ade pic patung jaejoong tu hehe

NICK IRFAN berkata...

oetoriya=oh..thnkz! sy pun xknal sebelum ni sj je letak sbb dia ni iras2 sy gak! lalala

oetoriya berkata...

iras2? wahh kalo iras2 jaejoong tu nsem la tuh hehe

http://3.bp.blogspot.com/_kzjlcis3_5A/S_-_feycK2I/AAAAAAAAUZY/uIx79Bi6GX0/s1600/7+%285%29.jpg

NICK IRFAN berkata...

thnkz! hehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster