Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 12 Mei 2010

TAGGED

Aku dapat tagged dari akak ann frendly thankz kak! ok ni tag tersebut...




What is your full name?
er.. er... I.C hilang plak? lalala.... panggil Nick Irfan je..


When is your birthday?
14 julai 1990


What is your daddy's name?
aku lupa la! serius! sebab aku mana panggil ayah aku dengan nama? aku panggil babah je...


What is your your mum's name?
sama jugak aku panggil mama je jadi memang aku tak ingat nama mak aku...


How many siblings do you have?
kalau tak ada 3 dia ialah abang aku kalau dia hidup umur 23 tapi sekejab je dia hidup masa tu terus meninggal masa dilahirkan sekarang ada 2 je aku ada kakak sorang...


Where do you live?
Penang! area Bayan Lepas tapi aku dok kat Teluk Kumbar... tahu tak kat mana?


Your favourite colour(s)
hitam! merah! biru! hijau!


Still studying?
tak aku berniaga jer...


Do you have a bestfriend?
memang ada!


Do you love them?
entahlah hahaha


Pop or jazz?
pop! jazz lagu macam mana ek? ak tak pernah dengar plak? hehe


Chicken or beef?
ayam! ayam goreng espicially! hahaha


Coke or 100plus?
coke! buzzzezz.. haha macam dalam iklan plak?


What brand is your purse/wallet?
aku tak tengok plak? rasa brand cap ayam kot?


How much do you have in your wallet right now?
RM50! hahahaa kaya giler aku...


High heels or flat?
aku dok rumah flat jer? hahaha


Skirts or jeans?
Jeans la! ade plak skirt? haha


Shirt or blouse?
shirt la! ade plak blouse? haha


Watch or bracelet?
watch la! ade plak bracelet? eh! ape benda brecelet tu?


Favourite watch's brand?
entah aku asal boleh tengok waktu pun ok dah brand tak kisah pun...


Do you have a boyfriend/girlfriend?
ada!! hehe


Did you love him/her?
sapa yang tak sayang girlfriend sendiri kan? haha


Did you ever kiss him/her?
pernah! dalam mimpi! jadi awek aku hanya dalam mimpi je la? haaha


Facebook or Myspace?
aku pilih or... hahaha


What is your wet dreams?
ape benda tu? lalala...


Okay! What is your dream?
aku setiap hari bermimpi... hahaha


Please tagged other friends of yours:
aku nak sapa follower blog aku jawab ok! jangan nak mengelak! aku piat telinga sorang-sorang kang! hahahha

38 ulasan:

BalqisShafiqa berkata...

biar akak jawab ye! hehe. :P

nisaGemok berkata...

xmo.xmo.
xmo jawb.haha.
ngee:))

ice juliette berkata...

haha! garangnye nk piat telinge... ngee~~

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

bio betol kau ni dik..tak hengat nak name mak ngan abah kau..haish.hilang ingatan ke ape?

annfrendly berkata...

hehehe.. adik dan2 lupa nama no...
heheheh..
wah dah ada gf... aik dalam mimpi ya?
tak aci lah gitu...

hehehe..
skirt... pasti tak sesuai..
akak teringat kawan akak.. mat saleh kat opis dia pelik tengok lelaki melayu pakai baju melayu dengan samping..
dia cakap kat kawan akak dia pelik tengok orang dah pakai seluar pastu pakai skirt, kalau kat Scotland dorang pakai skirt aje..
Hahaha.. kawan akak punyalah ketawa.. kelakar.. mat saleh tu ingat samping tu skirt.. ade ke...

nand nasyari berkata...

kedekut info..hahaha! sume pon nk rahsia2 kan..? :P

zulkbo berkata...

salam nick..
tak aci
jawapan
mengelat..
he he..

Jantan Keparat berkata...

huhu...
sowie nick..
ak skipped...
x mo jawap!
hakhak!!!

meorazor berkata...

kalau jwb lepas raya boleh???
hahhahahah!

p/s: go malaysia go!

yusuf mujahidin ™ berkata...

eh, aku tk folo kn? hahaha

Janggel berkata...

Wah lama tak singgah sini..sekali singgah berduyon entry!

annfrendly berkata...

Adik. lega tak Malaysia dapat mara ke separuh akhir?

FyZa berkata...

uit..nick berniaga apa 2? nk join bley..keh3..;p

AngahSayang2314 berkata...

hahaha syabas anda dah jawab bagus dik akak dah jawab dah...hahaha

Azrai Ahmad Zamri berkata...

salam ziarah..
uik?..IC ilang tak tukar baru ke?
kena hantar balik ind0n nie..hahaAa

NARDtheNERD berkata...

adik~..nanti raya mai umah tok akak..kat kepala batas...=))

Mr.Z berkata...

coke tak elok weh, bahaya..hehe

NICK IRFAN berkata...

balqish=silakan... hehe

NICK IRFAN berkata...

ice=ha! tika jwb klu x piat tinge tika gak! hehe

NICK IRFAN berkata...

nisa=kna jwb kna jwab! hahaha

NICK IRFAN berkata...

cik aida=hilang ingatan masa jwb tag je lps tu ingat balik? hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=lupa masa ni lps tu ingat balik? hehe yup! dlm mimpi je la... sob2.. eh! mat salleh tu kata mcm tu? hehe dia x thu tu... hehehe

NICK IRFAN berkata...

ann=puas ati mlaysia menang! tp ari ni x thu la mcm mne????

NICK IRFAN berkata...

nand=biarlah rahsia... hahaha

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=privaci la uncle... hehehe

NICK IRFAN berkata...

ghosteone=aku piat gak tinge ko ni bro! hahaha

NICK IRFAN berkata...

meoarazo=lps raya? boleh je lps raya cina dan deepavali pn boleh? hahaahha

NICK IRFAN berkata...

yusof=ko x foolow lagi ke blog aku? isk2... anda kerugian... hahahahaha

NICK IRFAN berkata...

janggel=idea ada byk plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=niaga burger je kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

angah=huh! akak dh jwb ke? hehe

NICK IRFAN berkata...

azrai=hilang masa nk jwb tag ni lps tu jmpe balik dh.... hahahaha

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=boleh!!! kt area mne tu?????

NICK IRFAN berkata...

coke=nape bro?

aesthetic berkata...

ske hjau jgk..weee

NICK IRFAN berkata...

aesthetic=sma la kita yer? hehe

si para para berkata...

kena jugak ke ni...hahhaaha garang jugak ko ni nick..

NICK IRFAN berkata...

para=biasalah... ko kena gak la... hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster