Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 24 Mei 2010

SAJA NAK SEMBANG KOSONG

Aku buat undian sebelum ni saja nak survey korang semua suka atau tak lagu kat blog aku dulu result undian tersebut(ada kat sebelah kiri blog aku) la...korang nak lagu semula ke? terharu plak aku? ingatkan tak nak letak dah sebab aku ingat nanti berat blog aku? tapi nampaknye korang nak? nanti aku letak balik la... hehe ha! terima kasih semua sebab ambik berat pasal aku! hehe yup! aku demam mungkin sebab sekarang musim panas kan? aku tak pergi klinik pun sebab aku tak larat nak bangun kaki sejuk bila berdiri pun tak stabil badan terketar-ketar tenaga pun takde sebab tak lalu makan? jadi mak aku bagi makan panadol je dan ubat demam yang dulu punya,alhamdulilah sekarang sihat balik! syukur..


P/S=nanti aku blogworking kat blog korang semua terima kasih berkunjung jugak korang kat blog aku selama aku takde...

50 ulasan:

ice juliette berkata...

alolololooooo......
cian die demam..
alhamdulillah jugak sbb abg da shat ^^

tka x pegi skola ayi ni sbb kaki terseliuh.. badan pon nga saket2.. skrg mmg musim saket2 kot.. huhu!

sugar2 kapas strawberry berkata...

bro..bila mo smbg kisah hantu?huhuhu

btw jgn skip mkn ubat ye ;)

Frodo Baggins berkata...

x sembuh lagi lu bro??
makan ubat dowh .. :)
lagu? pasang arrr
meriah skit. keh3x

Ann berkata...

smga chat dengan cpt ek...

TUKANG KATA berkata...

aah skang mmg musim panas kan..takpe get enough rest k..

nama saya yg sebenar? najihah bt nor hassan..

awk mungkin boleh tahu further bile view my complete profile..

:)

NARDtheNERD berkata...

betul kate frodo tu dik..
pasang2..=))

mas berkata...

sehat dah????x dan nak p mlawat...

aesthetic berkata...

aah..btol2..letak la lgu..lgu tenang2 sket....jgn rock kuat2 dah ler..hehe

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

kalo akak pn,mmg liat la nk g klinik..kalo ade ubt tu,mkn ubt dulu kn..
take care dik!

AngahSayang2314 berkata...

la...ciannyer adik akak nie.. kalau tak nak gi klinik x larat apa kata makan panadol lepas tue selubung ngan selimut tau... nie petua akak ye

FyZa berkata...

huhu pasang ja lagu..=)

zikrie berkata...

Rehat puas2 bro.. sambil2 rehat ley datang idea kn nk wat entry baru..x)
Semoga cepat sembuh..x)

Cheqna berkata...

Alhamdulillah dah sihat...

:-)

p/s ~ anak manja la ni ye, mak juga yg bagi panadol..hehe..

MPKB 90/93 berkata...

salam, lepas demam ni pasti entri baru lebih hebat.

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

akak pun demam dik....

nand nasyari berkata...

igtkan masok spital td..hahaha :P
oopss..sowie..gurau2 je..ngehe

yusuf mujahidin ™ berkata...

salam

jg diri
moga cepat sembuh bro

hehe~

zulkbo berkata...

salam..
singgah nick..
uncle beri pandangan peribadi
di sini..semasa ketiadaan MP3
lagu nick tu uncle lihat kotak
komen ni semakin penuh..semasa ada
dulu kurang komenternya..tepuk dada,tanya hati nick..moga nick sentiasa sihat..wassalam..

annfrendly berkata...

adik.. sory.. akak terlepas survey adik tu.. tapi akak pun suke kalau ada lagu.. tak berat pun blog andik ni.ok jea mase akak bukak.. lagu tulah yg menceriakan lagi suasana :) meriah rasanya..

kasihkuamiera berkata...

o0o0 kisahnyer

faizu berkata...

hye!!bertandang sebentar melihat follower=)..btw,same r..demam gak...

Janggel berkata...

Alamak bro..ko demam ker? Jangan lupa makan ubat dan jaga kesihatan yer!
Teruskan berkarya!!! Aku rumdu sama hantu hantu mu.

PEACE!

Jemari Seni berkata...

Laa.. tak sihat ke Dik? Jgn tak makan ubat aik! minum air banyak2 pasni.

Loyar Lawa berkata...

hahahh sengal tapi layan je...lawak gelak gulink2

Loyar Lawa berkata...

ade tak kumen sy yg x kena ngn entri??? kalo ade sori... salah kotak kumen. sebab sy bukak bnyk2... sb ade kumen yg nak dikumen dekat entri cerita hantu tueh yg siri 7 episod 70 tpi mungkin slh letak kat entri neyh.. paham tak ap sy ckp???

NICK IRFAN berkata...

ice juliet=yela demam rindu kat tika? lalala

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=dh smbung pun.. hehe

NICK IRFAN berkata...

frodo=ok! nnt aku pasang..

NICK IRFAN berkata...

ann=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

tukang kata=profile? alamak! terlupa nk tgk.. sory2...

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=ok! hehe

NICK IRFAN berkata...

mas=alamak! nk demam balik la nk mas melawat... lalala

NICK IRFAN berkata...

aestacis=ok2... hee

NICK IRFAN berkata...

cik fasya=sama la kita kak... hehe

NICK IRFAN berkata...

angah=ok kak! thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

fyza=ok! thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

zikrie=thnkz bro! :)

NICK IRFAN berkata...

cheqna=biasalah kak nk manja dgn sape lagi?? hehe

NICK IRFAN berkata...

mpkb=insyaAllah.. :)

NICK IRFAN berkata...

alimaz=ha! sama la kak.. :)

NICK IRFAN berkata...

nand=xpe2 :)

NICK IRFAN berkata...

yusuf=thnkz bro! :)

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=thnkz uncle! :)

NICK IRFAN berkata...

ann=btol ke kak? hmm.. ok nnt sy pikir dulu...

NICK IRFAN berkata...

ksihkuamiera=yup! :)

NICK IRFAN berkata...

faizu=ko pun sama ker? skrg musim demam plak ek?

NICK IRFAN berkata...

janggel=cte hantu aku? hehe thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

loyar lawa=alamakK! pening jgk sy...

NICK IRFAN berkata...

jemari=ok kak! :)

NICK IRFAN berkata...

loyar lawa=er... er... paham2... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster