Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 17 Mei 2010

HANDPHONE APA YANG MURAH?

hari ni aku cuma nak tanya henset tak kisahlah nokia ke? samsung ke? sony ke? atau apa-apa pun? tapi dalam RM150 ke bawah second pun boleh? tapi funtion henset tu ada camera dan radio? bukan untuk aku ni member aku tanya? dia nak trade in henset dia nak beli henset baru? aku pun tak pasti ada ke henset RM150 kebawah yang ada camera dan radio?



P/s=pendek giler jugak entry aku ni? hehehe

36 ulasan:

zAzZa berkata...

owh..br nk bgtau nokia 3310..hehe..rasenye ada je kalo nk func kamera n radio saje utk hrga yg 150..

Loyar Lawa berkata...

CSL mesti murah...kot....huhuhu

Cik Ubi berkata...

try usha LG...nokia n sony ni agak mahal klu nk ade function2 neh..hehe

matadore berkata...

camne nak baca ni? terlalu banyak persoalan AHA

NARDtheNERD berkata...

pergi survey kat lowyatt dik..=)

AngahSayang2314 berkata...

cuba gi cari made in china.. ada kat sini belambak2 bole tak salah

hans berkata...

3310
wakakakaka
CSL lah
berkualiti n murah

BalqisShafiqa berkata...

handphone ni akak tak mahir sangat laa.
cari model paling cantik boleh la. :)

annaJEFF berkata...

adelaaa..
2nd dekat mudah banyak tau..
mudah.com
nset 150 kebawah..
sebab anna pernah beli nset 120
sony ade mp3 camera..
dia jual murah sebab calar banyak
2jer

sugar2 kapas strawberry berkata...

blambak je nset murah.siap ad torchlight lg.asal x g usha kt kdai fon.bru puas hti.csl mmg murh,but my mber ckp itu sbnrny nset dr china.so x bpe nk berkualiti

cik hani zain berkata...

hye~dh lma xdrop comment kt sni~
sorry bangat ye abg nick irfan ^^

csl slalunye hp dia mrah2,n kualiti pun ok gak~rsanya lah

sony ericson pun rsanye ada yg bwh rm150,ada cmera,video n radio coz akk sya bru bli mnggu lps tp xtau sony ericson yg mna

skrg dh kra bnyk jgk hp yg bwh rm150 yg ada kmera ngn radio,tp kna pndai cri.... ^^*

Che Kechik berkata...

yeah CSL! siyes..xtipu! =)

tot tot kecik berkata...

salam..

nk ade radio n kamera bwh 150 ek..?

ade je..cm tot gne sony..stkt yg tot tau sony ade je..
tp kne pndai survey la..

brand laen tot xamek tau..hehe..

FyZa berkata...

erm csl ok kowr...murah cket..try mnx kwn nick usya tgk..=)

si para para berkata...

nokia ada kot...yg ada cmera biasa ngn radio...simple..try pg pertama...belum kita tanya dia dah tanya kita mau cari hs ape..hehe

zulkbo berkata...

salam nick..
ni kena tanya yang adik2 mesti tahu nya..uncle tak biasa mende gini..tahu beli jer..

NICK IRFAN berkata...

zazza=oh..thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

loyar lawa=CSL? hm.. thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

cik ubi=oh.. thnkz ssb kasi thu bro!

NICK IRFAN berkata...

metadore=hehehe entah la... hehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=ok! thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

angah=huh! hehee

NICK IRFAN berkata...

hans=btol ke? wah! menarik gak!

NICK IRFAN berkata...

balqish=boleh gak tu? nset ape yg cantik? hehe

NICK IRFAN berkata...

annajeff=kat mudah ade ke? wah! thnkz kasi url! nnt nk terjah...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=huh! biar btol! dr china murah ek? sempoi! thnkz!

NICK IRFAN berkata...

cik hani=huh! wah! thnkz! bagi gak awk kasi info! thnkz! nnt sy ikut kata2 awk tu.. :)

NICK IRFAN berkata...

che kecik=btol ke? thnkz! nnt sy kasi thu...

NICK IRFAN berkata...

tot=oh... thnkz! sbb sudi berkongsi info... hehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=CSL? boleh2 nnt nk suh dia usya...

NICK IRFAN berkata...

para=kat pertama ade ker? wah! nnt bgthu kt kwn aku...

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=ok2.. thnkz! hehe

eT berkata...

baru nk rekemen enset nokia rm80...hehe

AnnFrendly Garden berkata...

hi dik.. err.. akak tak taw sangat pasal hp ni.. adik..kalau blay jgn p pertama sbab tempat tu banyak menipu customer... sepupu n kwn2 akak dah kena..

NICK IRFAN berkata...

et=nest ape plak??? murahnyer...

NICK IRFAN berkata...

ann=alamak! biar btol hbis nk beli ky mne ek?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster