Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 23 Mei 2010

AWARD

Pergh!!! lama giler aku tak update blog?? dah berhabuk pun! kjab nak cuci dulu.... hmm... ha! sory semua lama tak update sebab aku demam 3/4 hari ni lemah badan,kaki sejuk dan selera makan pun takde? adoi.. ha! hari ni baru elok sikit? jadi aku nak letak entry baru... aku check tadi aku dapat award! yahooo!!! dari MINEMXIS thnkz! bro! ni award dia kasi...



:: PENGERTIAN BERKENAAN
AWARD INI ::






PENCIL yang besar
Menunjukkan kesenian yang begitu peka terhadap blog anda dan mencerminkan sesuatu nilai penghasilan.

FILEM bergerak tanpa henti
Menunjukkan AWARD ini di FOWARD kepada bloggerist yang betul-betul layak menerima.

LOGO bulat berkelip-kelip
jika di perhatikan betul-betul, ia adalah manusia yang berkepalakan monitor komputer. ini membawa maksud anda adalah seorang yang begitu bijak menguasai dunia alam maya ke globalisasi.


P/S=jadi award ni aku nak kasi kepada semua follower blog aku!!! silakan ambil yer..

34 ulasan:

NARDtheNERD berkata...

ala...adik demam ke?..cian nye..patut la lame tak singgah...=))

aesthetic berkata...

tahniah dpt award...mkn la ubt..jge kesihatan elok2..huhu..smoga cpt sembuh^^

chocolate strawberry berkata...

smoga cpt smbuh =)

kacang berkata...

demam?
huhu.
kesian nick.
berjangkit ngan pnut ke?
HOHO.

TUKANG KATA berkata...

terima kasih nick..

awak dah baik demam belum..?doakan awak cepat sembuh..

~sakit itu stu kifarah,menyingkirkan dosa dan noda kita..beruntunglah awak sebenarnya..

:)

Frodo Baggins berkata...

phewwww ,,,, terer arr lu, ada maksud tuk tiap benda dlm award tu. hahaha.

demam? minum air bnyak sikit. get well soon. wooooohaaa!


>>__<<

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

cian nick demam..
mkn ubat..take care!

mas berkata...

demam erk????
jgn lupa mkn ubat???

nice award

zulkbo berkata...

salam nick..
alamak demam ke?
cian..moga nick dah sembuh
terima kasih atas award ni..

Aisya berkata...

alalalaaa..patotla senyap je..xde entry baru..rupe2nye dmam enchek nick irfan kite ni..hoho

p/s --> rajin2 la mkn ubat..smoge cpt sembuh..:)

si para para berkata...

ni mesti kes main panas ni kan..hehe
apa2 pn harap ko cepat sehat...

ieQa sWetLuv berkata...

alololo demam upenyer dia patotla sepi je ngeh3.. jangan lupe makan ubat n makan byk2 pas sihat wokeyh ngee

BalqisShafiqa berkata...

nick tak sihat ye?
tak pe, tenang.
makan ubat yang doktor bagi.

tambahkan lagi air masak dalam jug.
minum air banyak-banyak.

FyZa berkata...

demam ye..cian dia..rjin2 mkn ubt k..n moga cpt sembuh..=)

Cheqna berkata...

3/4 hari tak update dah "lama giler"..kalau sebulan?..hehe..

anyway, hope u have recovered fully dik.

:-)

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=ye kak x brapa sihat sikit...

NICK IRFAN berkata...

aestahic=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

coklat strawberry=amin... :)

NICK IRFAN berkata...

kacang=ha! agaknyer la.... hehe

NICK IRFAN berkata...

tukang kata=btol 2.. :)

NICK IRFAN berkata...

frodo=hehe xde ape biasa je... hehe ok bro! thnkz!

NICK IRFAN berkata...

cik fasya=thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

mas=ok2... thnkz!

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=thnkz! uncle! :)

NICK IRFAN berkata...

nuraiyash=tu la lupa nk kasi thu... ape2pun thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

para=hehehe ye la kot? hehe

NICK IRFAN berkata...

ieqa=tu la... hehe

NICK IRFAN berkata...

balqish=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

fyza=amin... thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

cheqna=klu sebulan x thu la... hehe

AngahSayang2314 berkata...

sorry yer lambat singgah buzy bebenau eh adik demam ke?? la cian dia..adah mamam ubat ke?? harap cepat sembuh ye..take care jgn keluar umah sangat tau.. cuaca tak menantu ye...adik akak nie..

heheh dapat award ke???tahniahhh hehehee

NICK IRFAN berkata...

angah=xpe2.. tu la kak demam sikit... skrg musim panas agaknye? ape2pun thnkz kak! :)

annfrendly berkata...

adik.. alahai tadi akak lupa nak tanya.. adik dah gi klinik tak nie? ubat jangan lupa makan taw.. banyakkan minum air kosong.. ksian adik.. demam mesti rasa tak selesa.. tak lalu makan...

NICK IRFAN berkata...

ann=x pegi pun klinik... ok thnkz kak! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster