Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 13 Mei 2010

TAGGED KRETIF

=tag dari angah1234=



=buat ayat sekretif yang boleh dengan menggunakan A-sampai Z=



A - Aku rasa nak makan ayam KFC tapi kereta

B- Bapak aku plak buat hal? jadi kami terpaksa

C - Cancel? geram btol takde rezeki lepas tu member aku plak kol

D- Dekat tel aku? aku tak angkat pun sebab

E - Entah la.. malas betol nak jawab tel ni? tapi

F- Fikir balik kesian plak? nanti member aku kecik ati!

G- Geram betol! mau tak mau kena jawab! aku pun jawab tel aku kata

H -Halo kenapa kol aku ni? member aku jawab ni aku la

I - Izi! aku jawab sapa izi? izi menjawab

J- Jangan dok buat lupa plak? aku hafizi la!!

K- Kenapa lambat sangat hang nak jawab? dah

L- Lenguh tangan aku ni?

M- Macam nak patah dah! ha!

N- Nick aku nak tanya ni? ada

O- orang nak kawan dengan hang ni! lawa

P - Perempuan ni! aku menjawab sapa nama dia? izi menjawab nama dia

Q- Qistina! nak tangok pic dia tak nak aku send kat hang? nanti ang fikiaq dulu kalau

R- Rasa nak kawan dengan dia bagi tahu aku! kalau hang tak mau

S- sudah! aku bagi kat nazirul dia kata kat aku kalau nick

T - Tak mau kasi kat dia? tunggu sat aku send kat hang

U - untuk hang tengok gambar dia? tetiba terdengar bunyi

V - vroom! aku bertanya tunggu sat

W- Wei bunyi apa tu? izi berkata tu cerita

X- X-men la adik aku dok tengok DVD ala

Y - yang semua orang ada kuasa tu? hang tau kan? tetiba

Z- Zupp! battery habis la? hahaha amacam ok tak?



=tag seberapa banyak orang dari follower anda

61 ulasan:

Tupai Karan berkata...

tahniah adikku tahniah... mmg kretip aar.. thanks for taggine me, ok2 nanti i'll try

enjoi gak hg nya story ABC nih.. hehe

AngahSayang2314 berkata...

hahahah syabas dik usaha adik tak sia2 pun segala2 nya dari A-Z dah macam dialog tau.. best2

Rowena Chasez berkata...

fuhhh..
anda sungguh kreatif..(: (:

Che Kechik berkata...

hahaha!! terbaek!! complete satu cerita..=)

Nuraisyyah berkata...

husyooo..kreatif nye awk..hahak..;p crite rekaan smate2 pon boleh kn..?? hikhik..:D

Amirah Rashid berkata...

mmg kreatif! ;D nasib baek xkene tag. yg dulu2 pn xbuat lg. hehe ;D

ice juliette berkata...

abg nick mmg kreatif.. erkk!! tka pon kne tag gak?? hehe.. thnx abg nick... ^^

nisaGemok berkata...

haha.
mao cubaa!

zulkbo berkata...

salam nick..
anda memang kreatif..
gambar uncle tu tadi
tekaan nick tepat

NARDtheNERD berkata...

wah..best best~...
tag akak jugak eyk..
nnt akak wat k...=)

hans berkata...

memang ko rajin buat tag

Janggel berkata...

Alamakkkkkkkk mampos nak buat ayat nih...bagi org2 yang tak kreatif macam aku ni kompom kena pikir 5 hari 5 malam baru siap! hehehe.

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

hoi 4 hari 4 malam kene pk bile jawab tag nih :P

haNim berkata...

kreatif!!!!

FyZa berkata...

uit..nama akak pun ada..hoho..tengs ya dear..nti akak wat..pndai dek wat cita..=)

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

sib baik ko tak tag akak....hadiah ko dah sampai lom///

kacang berkata...

hehe.best2.bagus nick neyh.
wah!.pnut pun ade.
TAKpe takpe.
pnut cube gak jwb walau tak sekretif mu=P

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

wah..cam menarik..t akak nk wat gak la ok nick tomei!

yusuf mujahidin ™ berkata...

Salam Nick Carter

eh, kantoi aku terfolo ko...hahaha
name aku salah eja, nanges mak aku nanti..hehe

** peng yu tu = kawan
(bhs mandarin kalo tk silap)

jg diri baik2 bro

annfrendly berkata...

kreatifnya..
suke baca.. kelakar...
banyaknya adik tag..
rajin adik meng link kan segala nama blogger.. very good..

jejaka anggun berkata...

memang ko kreatif. bole keje kat creative enterprise sangat.

Hana Kimi berkata...

huhu, colourful je pic tu :)
sori, skarng ni makin sbuk plak

iyllienaz berkata...

haha..betul la kreatif..haha

Mr.Z berkata...

perghh!
kreatif gila..
aku pun tak termampu buat sekreatif ni :D

aesthetic berkata...

haha..lwk..bleh plak jdi cte

SyAmSuL AnUaR berkata...

rajin btl buat tag..bnyk mase ko...bgs...

Lepat Pisang berkata...

Wow!kreatif siot tag macam ni!lepat pun rasa kena amik masa nak buat a sampai z punya tag..hebat!

NICK IRFAN berkata...

tupai karan=hehe thnkz! xde la kretif biasa2 jer...

NICK IRFAN berkata...

angah=thnkz kak!! sy biasa2 je... :)

NICK IRFAN berkata...

che kechik=hehehe thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

rowena=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

nuraisyah=rekaan? boleh je asakan ade A-Z? hehe

NICK IRFAN berkata...

amirah=alamak! terlupa nama awk? hehe

NICK IRFAN berkata...

ice=ambik2.. nnt jwb la klu sudi... hehe

NICK IRFAN berkata...

nisa=cuba la... hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=hahahaa thnkz! sbb tgk pun dh thu tu uncle sbb pakai spek... hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=tahu xpe? haha

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=hehehe thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

janggel=aku biasa2 je xkn lama sgt? aku rasa ko pn boleh bro....

NICK IRFAN berkata...

miss lolly=xkn lama sgt? akak pun kretif gak ape...

NICK IRFAN berkata...

hanim=thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

fyza=hehe xde la biasa je kak...

NICK IRFAN berkata...

alimaz=xde la kak.... akak dh hntr ker?

NICK IRFAN berkata...

pnut=ok! silakan... hehe

NICK IRFAN berkata...

cik fasya=hehe thnkz kak fasya comei! hehe

NICK IRFAN berkata...

yusof=oh.. kwn ke? thnkz sbb kasi thu... eh! ha! ko trfolo jwb2 la... hehehehe

NICK IRFAN berkata...

ann=hehe thnkz kak! masa tu intenet tgh laju? hehe

NICK IRFAN berkata...

jejaka=thnk bro! xde la kretif sgt pun biasa2 jer....

NICK IRFAN berkata...

hana kimi=oh xpe2.. ape2pun thnk singgah! :)

NICK IRFAN berkata...

iylienaz=eh! xde la biasa2 jer...

NICK IRFAN berkata...

mr z=eh! ko pun boleh cuma ko x tonjolkan jer...

NICK IRFAN berkata...

aesthanic=hehehe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

syamsul=masa tu xde nk buat ape2??? hehe

NICK IRFAN berkata...

lepat=eh! xde la biasa2 jer... thnkz!

sugar2 kapas strawberry berkata...

hri tu ad dpt tag nih.tp 2la...
ahahahahah..pjg sgt kot.
da try smpai huruf ke berapa nth..stop.xleh buat

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=oh awk dh dpt ke? hehe sory tertag awk... hehe

si para para berkata...

hahaha ko memang kreatif nick...
ok2 ada masa aku buat...aku simpan dulu tag ni..

NICK IRFAN berkata...

para=haha thnkz! simpan2 nnt try la buat...

si para para berkata...

nick..aku dah buat tag ko ni..singgah blog aku ye..hehe

NICK IRFAN berkata...

para=yup! kjab yer...

cik sakdi berkata...

wah nick! interesting la! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster