Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 27 Mei 2010

PROFILE PEMAIN BOLA SEPAK

Tadi aku buka e-mail aku dapat 1 e-mail dari member aku entah mana dia dapat tak tahulah? jadi aku nak berkongsi dengan korang pasal asal usul pemain bola sepak piala dunia yang akan berlangsung ni... hehe




1. Pemain paling banyak meludah di padang = Florent Malouda - France

2. Pemain paling suka makan lepat = Frank Lampard - England

3. Pemain yang menguruskan 3 pejabat pos = Helder Postiga - Portugal

4. Pengurus pasukan yang suka berlari = Luis Philipe Scolari - Portugal

5. Pemain yang main bolasepak dan ping-pong = Razak Pimpong - Ghana

6. Pemain bolasepak juga kawan baik Batman = Robinho - Brazil

7. Pemain bolasepak yang juga macam Batman = Mathias Kezman - Serbia

8. Pemain yang berkaler koko =Wes brown –England-


9. Pemain yang main bolasepak dan biola = Saviola - Argentina

10 . Pemain bolasepak yang paling manis = Maniche - Portugal

11 . Pemain yang selalu terluka di padang = Luca Toni - Italy


12. Pemain bola sepak ni abang kepada fauzi nan(perlis)=Ferdinand –England-


13. Pemain yang selalu dapat check dari bank =Peter Cech- Rep Czech-


14. Pemain yang pandai macam mana pun mesti orang kata biol =Raul Albiol –Spain-


15.Pemain yang tak pernah miss bayar bil elektrik dan bil air= Adabayour – Togo



P/S=hah! korang jangan percaya sangat? ni cuma hiburan semata-mata.. maaf takut jugak aku nanti dorang saman aku plak? tapi tu pun kalau dorang faham bahasa melayu? hehe

14 ulasan:

TUKANG KATA berkata...

HAHAHAHAHA..

kelakar2...no last sekali saya tak tahan nak gelak..kreatif owh..

tq for sharing..

NARDtheNERD berkata...

kelakar.
demam bola eyk dik?..
=))

ASaDa RyutaRo berkata...

hadeh.. kelakar lak.. ingatkan entry serius td. hahaha..

☻UsaGi NaNa☻ berkata...

hihihihi..sesuai giler la nme2 belio..hahaha~

lavea berkata...

ahahah~

Iznie berkata...

pemain bola sepak je ker?
pemain batu sremban takde ke? hehe


p/s ; ko kne tag!

aesthetic berkata...

haha..lawak je...sengal jgk awk ni ek

NICK IRFAN berkata...

tukang kata=hehe sy pun nk tergelak yg last sekali tu? hehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

asrada=hehehe mmg klakar? hahaha

NICK IRFAN berkata...

usagi nana=btol3... hehe

NICK IRFAN berkata...

lavea=thnkz! hahahaha

NICK IRFAN berkata...

iznie=pemain batu sermban on the way? kui2...

NICK IRFAN berkata...

aestheci=heheh thnkz! hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster