Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 13 Februari 2011

TERSEMBUNYI

Salam.. ha! kali ni aku nak siarkan gambar yang tersembunyi! hehe kalau korang perhatikan betol-betol ada orang dan objek di sebalik gambar ni kalau tengok sekali imbas takkan nampak kena tengok lama-lama baru nampak sepenuhnya.. tak percaya? silakan lihat...









P/S=ajaib kan? sekali tengok lutsinar rupanya dorang hanyalah di cat sahaja? pesan aku perhatikan sekeliling mana la tahu kan? hehe

25 ulasan:

mardhiah ismail (: berkata...

wow menyeramkan jugak ! hehe

qyqa berkata...

huhuhuhuhu

yg kereta lutsinar tu sgt bahaya oke...

nanti kena langgar x pasal2..hehe

rossoneri berkata...

kesian org yg kena cat tuh

zEri sAfEerA berkata...

yes. nampak. 2 tndanya umo masih pjg kan? hoho ^.^

dya adriza berkata...

aha la. tp paling dasat tu keta tu la huhu..

Anati Soki berkata...

yang keta tu smart! hehehe

senydream berkata...

pic last sekali sy tercri cri dimane y tersembunyi!..wow bru nmpak.nmpknyer kepower an spek patut ditambh,hehe2...

KUREKURE COMEL berkata...

perhhh...ada ke cat cmtu...mmg kagum..

zulkbo berkata...

salam Nick..
bila belek2 nampak
cam hantu pun ada kan?
he he..

nur intan hazirah berkata...

kat malaysia der x???hehehehe lau la der yg nakal msti wat then duk lam toilet kan????

Raji berkata berkata...

cmner dorg cat cmtuh owh o.O

Wanie Affandi berkata...

agak2..toilet awam ada tak org camni...skali cam nampak mata je tgh perhatikan kite...hahahahah

echah mashuri berkata...

suka tgk gmbr kreatif cmni:)

zaty luvlianncezzz berkata...

veryy nice la nick :)

C I K . F Y Z A berkata...

kreatif betui..

saudara terpilih untuk menyertai 'CONTEST 50 FOLLOWERS CIK FYZA'
sila lah join kalau sudi ye?

Judiene berkata...

Ni edit photoshop ke or dorg cat body dorg?
Creative and great camouflage.

:)

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh nampak orang lerrrr.... ehhhh hantu kut.... ehhhhhh bukan.... eehhhhh apa yerrr

mR.sYaH berkata...

hahaha.. mmg menarik derr...

princess laila berkata...

aik..jgn lah gituh. da la bce ntry nih mlm2. hoho.
laila bulih nmpak sume!

y kt dlm gmba ats tu la..ngee~

cik sakdi berkata...

menarikkkk :)

rizwan's sweetheart berkata...

tetiba jerk tgk gambar2 ni rs takot

ferra ferro berkata...

terasa scary pun ada . tapi suka lah entry2 u . slalu je gambar pelik2 .
=))

khairul hisyam berkata...

cool dah tengok banyak kali dah kat blog-blog orang lain. haha. bro u should put link the original link that u took this pic :)

si para para berkata...

ada orang cuba sembuny ye..heheh

ada jugak yang nak ambik kesemaptan.ish3

asliner berkata...

misteri..
hoho..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster