Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 12 Februari 2011

KUBIS MENYERUPAI WANITA SEKSI!!

Salam.. Kalau sebelum ni aku tayang perempuan besi kan? keras-keras semuanya tapi kali ni aku nak tunjukan perempuan yang di perbuat dari sayuran!!! iaitu KUBIS! agak pelik kan? tapi buktinya sila lihat bawah...


KUBIS
gambar ni aku tunjuk kepada siapa yang tak pernah tengok kubis.. hehe




=Dengan hanya menggunakan kubis dorang buat ini!!!!=










P/S=menarik bukan? tapi aku tetap tengok takde nafsu sebab tengok rasa macam nak makan je? yela kan sayur... hahahha

27 ulasan:

Nor Moscow berkata...

Irfan : kak Nor dok nampak kubis tu aje yg pompuan tu cam tak wujudlah pulak!

Wanie Affandi berkata...

hahahha..dasyat giler..ngn mknn pon boleh nmpk sume2....kreatif yg sexy?

sAsyA berkata...

kenapa la dorg ni sngt kreatif ye huhuhu

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uhhhhh disebalikkkk dedaun kubissss itu tersirat tampa seurat benang... iaituuuu kreativiti daya imaginasiiii

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

saingan lagiii....isk

Sharifah nor berkata...

kreatif...bayangkan jika buat dgn tembikai..mesti nampak overweight...kan...

::FAIZ FARISH:: berkata...

wah kretif....

qyqa berkata...

gila jer ni..hahaha
membazir tau..
kalau bagi kubis ni kat org haiti pon ok..huhuhuhu

cik sakdi berkata...

peh posing xleh blah la kubis2 ni..

si para para berkata...

err bahaya ni nick.hehehe

rossoneri berkata...

haish,makanan dibuatnya macam nih.. xelok sungguh

ayie berkata...

hahaha..adakah wanita berasal dari kubis..hehe

::nuRuLaDHar:: berkata...

uihh...dasatttt!! haha

Madam Pam berkata...

kalau letak dlm beg sek budak gamabr tu, cikgu disiplin confirm ingat gambar pompuan seksi....cian kt budak tu...

Ann berkata...

dasyat tol..ngn sayur pun jd

Amirrah Zawani berkata...

cantik lahhh mmg sgt2 kretif dorang ni :)

dya adriza berkata...

pergh! gile seksi. seram..

psst.. tq nick sebab vote. sayang awk lebih! ops! ehehe~

princess laila berkata...

aik? kubis pun jadi?
adoyy~ tapi tak sleghalah nak mkn kubis tuh..hoho~

KUREKURE COMEL berkata...

sgt kreatif...pndai ek nick ni cari bende pelik2...hehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

hahaha....saje je taw.

asliner berkata...

kha3..
ayat nick yang bawah sekali macam tak tahan jer...=)

dah macam rupe marylin monroe jer semua kobis2 itu..=p

Shima Hishamuddin berkata...

hahaha nice gile ! :)

Hayati Hamzah berkata...

tak sanggup nk makan T__T cantik.

Hanis Azla berkata...

kreatifnya.. dari kobis pun boleh hasilkan seni yang menarik kan..

rizwan's sweetheart berkata...

creative sungguhla!

Cik SHiNJU berkata...

Lauk peberet akak ialah sayur lemak kubis...perghhhh...

kerja sambilan berkata...

Memang kreatif...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster