Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 16 Februari 2011

HOLLYWOOD ZOMBIE

Salam.. hai! bertemu kembali! lama jugak aku tak update rindu kat aku tak? tak rindu? tipulah!! hahaha ha! kali ni aku nak letak berkenaan zomba tapi zomba artis hollywood punya seram ke tak jom sama-sama layan!! hehe


1.MILEY CYRUS

2.LEONARDO DE CAPRIO

3.MADDONA

4.TOM CRUISE

5JUSTIN BIEBER

P/S=haha seram tak? eh! aku nak tanya laptop aku cepat panas la buka tak sampai sejam dah panas dan terpadam sendiri!! kenapa ye? aku pakai laptop compaq C40 presario kipas dalam laptop rosak ke? kalau nak ganti berapa ratus yer?

26 ulasan:

Raji berkata berkata...

laptop ap kau pkai?
ak pnyer laptop pun mmg cmtuh
so kena bli kipas yg kuat mcm kipas angin nk letak bwh laptop =="

Ann berkata...

kipas penuh ngn habuk kot...bersihkn dulu..

KUREKURE COMEL berkata...

perhhh...seram n hodoh gile...hu3..

kipas rosak kot...kalo mina..
mina beli yg letak kipas kt bwh tu..
bru 8 inggit lbh...pkai tu ok gk..
huhuhu...

IJAT360 berkata...

kak limah dah jadi zomba..zomba..zomba..zombie lah..haha

khairul hisyam berkata...

cooll adakah tuan blog pun muka mcam tu? hahahaha

Cik SHiNJU berkata...

Adesss....ngeri nengok gambar2 neh..

Encik Kamen berkata...

zombie madonna paling seram...wakakakkakaa.....

laptop cepat panas? pakai processor AMD ke? kalau AMD,memang cepat panas

qyqa berkata...

Justin Bieber tetap ncem..hahaha

cemomoi berkata...

dorang kabo dell memang cepat panas... seram juga eee leceh tul

asliner berkata...

oit..
seram jer tgk..! =)

Fyzal berkata...

hahaha.. teruknya zomba hollywood.

p/s: kadang2 bukan sebab kipas rosak pun bro.. mungkin habuk ke ape ke yang seumpama dengannya dah berkumpul dalam tu. bawak gi kedai je cek. kalau boleh cek sendiri, bukak je sendiri.

mR.sYaH berkata...

justin bibir plg teruk skali.. kah3..

nur intan hazirah berkata...

mother board dier rosak x????
eh nak komen entry bukan sal lappy tue hehehe salah lak....
wahhhh edit pic sy jd cam tue leh???

Wanie Affandi berkata...

jus tin bibir punye agak semart!!hahahah...sy punye laptop pon camtu..wuiwuwuwu..

mr.syazwan berkata...

ish3..

ayie berkata...

zomba zomba zombi.. kipas murah kot dalam 100..huhu

rizwan's sweetheart berkata...

alamak.. nyesal terjah irfan tetime camni... sekali dihidangkan ngan muka2 zombi lak.... terus takut, tak jadik BW... nk tdolah... nte!

Adlan Solis berkata...

zomba zooommbaa zombie..hui..seram jgk tgk muke mereka2..

btw, lappy rosak pulak...huhu..lappy saya berjam2 bukak.tak pakai kipas lagi.hehe..takde pulak rosak..^^'

senandung semalam berkata...

nick,laptop sye penah jd cm awak..
mmg kipas dlm rosak..
sye hr tue kne 400 tp sbb dye bg charger bru so tolak dlm 100 lebeyh...
myb dlm 300 cmtue kot...
tp hrge kedai sye xtaw...
kawan ayah sye yg tolong baiki hari tu...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

ada yang rosak la tu.....jangan sampai meletop sudah...

si para para berkata...

nak kata seram tak jugak..nak kata lawak ada jugak.hehe

zaty luvlianncezzz berkata...

letak pic nick yg jd zombie buley..nk tgk.hehe

rossoneri berkata...

yup kipas dlm lappy tu rosak,nak senang beli je kipas letak bawah..kalo nak repair dlm lappy tu byk pulak berabis kan...n lappy kamu tu xlama lagi lah th...mwaahahha samalah dgn lappy ku ni ha..

leonardo wpun jadi zombie tetap hot mwahaha

black cat berkata...

if kipas rosak xder msalah tp klu smp terpadam myb hardisk rosak...

klu ganti hard disk baru dlm rm190
ak anta baiki kt lowyat ko try r p sner kt lot3 it-6 3rd floor...

rmai kwn ak anta sner sbb myb okeh kot sbb ak pon pnah anta sner gak..
dia cuma charge hardisk jew klu hardisk rosak..

dya adriza berkata...

hadoyai..jusin biebir paling seram..

Shima Hishamuddin berkata...

tak de la seram mane.
tom cruise still nmpk kacak je ghaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster