Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 25 Februari 2011

MANUSIA SEPARUH ALIEN

Salam.. kali ni aku nak letak penemuan baru yang di jumpai! amat dasyat giler! alien separa manusia? kenapa aku kata macam tu sebab dorang memang pelik! hehe tak percaya sila lihat di bawah ni


1.GODEVIL
pelik tak? aku pun confius dia ni baik ke jahat? hehe


2.FACEHAND Not FACEBOOK
inilah yang dikatakan "talk to my hand"


3.NOSE MOUTH
pelik betol rupa dia ni? hmm...


4.ELECTRONIC HAND
amat mengerikan kat tangan dia ada wayar plak! hehe


5.FACE HAND EYE
agak aneh jugak sebab biji mata dia kat tangan plak? hmm...


6.HUMAN ANDROID
macam cerita terminator pun ada?


7.FACE OFF
mungkin dia ni hensem sangat kot sampai orang nak curi wajah dia!! amat mengerikan selamat aku tak hensem..


8.DOCTOR'S FAULT
ni aku rasa salah doktor sebab bedah dia tak jahit semula bahagian mua eh! tapi tangan siapa plak tu? jeng. jeng. jeng


9.FACE NEW SKIN
selalu kita tengok ular bersalin kulit kan? rupanya macam ni kalau orang bersalin muka..


P/S=amacam pelik tak gambar kali ni? menakutkan tak? hehe ok! nanti aku letak lagi gambar-gambar yang seterusnya...

32 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

erk.kalau benar terjadi agak pelik & seram..ehe

khairul hisyam berkata...

haha. nice :)

mr.syazwan berkata...

ku suka gmbr no 5 smart!

hehe

Wanie Affandi berkata...

mwahahaha..sgt cool la yg fes tu!!

Cik SHiNJU berkata...

Kalau boleh bersalin kulit kan best.. :)

cemomoi berkata...

syukur le kita dijadikan sempurna oleh Allah

::FAIZ FARISH:: berkata...

nice...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

HMMMMM PELIK ..

sAsyA berkata...

pelik2 hahaha
kalau betul ada kt dunia mcm mna la gamaknya dorg ye huhuhu

xnk pK :D

Farhan Zulhusmi berkata...

hahaha....
memang pelik...hehehe....

rossoneri berkata...

suka gambar first..

eeee xsuka gambar no 7

BENA berkata...

suke tngok gamba 1st jek. heee :) yang lain terlalu pelik sampai geli nk tgk. heeee~

senydream berkata...

mmg pelik n kalau tgok lame2 sngt menyeramkan!...

zazaw berkata...

gila ngeri doeee

KUREKURE COMEL berkata...

adoooiii..nick mcm nk muntah menengoknye...bkn seram...tp geli..
hehehehe....

nairaariaa berkata...

macam2 gamabr ade...edit bg dapat muke plik2..hee~

ayie berkata...

nouse mouth..comel jee..hahaha

kimchisu berkata...

hahaahah

Syazwan VL berkata...

bab merepek ko memang pakar bro...hahahaha...nasi kandaq 1....

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh alien pun tak macam tu lahhhh ni maknusia ker hantu raya....

princess laila berkata...

haiyak! sgt pelik wo0~

Fello Ariza berkata...

nk edit gk pict sndri jadi cam neyh :P

dya adriza berkata...

humaik aih.. so scary la nick.. huhu

zaty luvlianncezzz berkata...

hehe..kalo bukan penemuan unik tue bukan nick la namanya

btw..anda di tag!!!
jengok cni(^____^)
zaty luvlianncezzz

Amirrah Zawani berkata...

pelik2..
bersyukur lah dgn ciptaan tuhan :)

Miss Dill berkata...

ilustrasi hebat!


Miss Dill^^

Cik_Shiqah berkata...

hahaha!
dasyat2. gmbr first tuh
smart tpi menakutkan. wawawa~

Shaheila Malek berkata...

Muka tu menakutkan...

- zuriey - berkata...

yerk..teruknya..jgnla ada yg real

cik sakdi berkata...

macam citer man in black plak salin2 kulit ni nick

TUKANG KATA berkata...

bersyukur kulit tk tak mcm tu. hahah

mR.sYaH berkata...

aku takut r nnt ada org curi muka aku.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster