Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 9 Februari 2011

SUPERHERO KID

Salam.. kali ni aku nak tunjuk gambar superhero yang kita tengok kat Filem tapi aku nak tunjukan superhero ketika waktu kecik? hehehe kiranya dorang dari kecik lagi jadi superhero tapi masa kecik dorang ni nampak skema sikit bila besar barulah dorang jadi hebat macam dalam filem tu... hehe


1.HULK

2.BATMAN AND ROBIN

3.GREEN LANTERN

4.IRONMAN

5.NINJA TURTLE

6.THE THING (Fantastic Four)

7.SUPERMAN

P/S=ha! macam mana cute tak dorang semua ni? tapi masa kecik memang takde ciri-ciri superhero.. hahahaha (kalau sudi singgah la baca pengembaraan nick irfan seterusnya siri 11:episod 103)

30 ulasan:

cik ubi berkata...

superman paling cute..lawalaaa..amek mane ni?

zulkbo berkata...

salam Nick..
letih kalau jadi hero
ni..bnyak sangat nak
kena selmatkan pompuan
cantik nanti..he he

bobiedanbad berkata...

ninja turtle my fav

Wanie Affandi berkata...

ninja turtle sgt chumil!!!!!!

hans berkata...

wah
hang amik mana pic nih oit?
comel2 lah
aku suka
ninja turtle tu best

Jom Join Contest Situasi Hans : Gunakan Imaginasi Anda

YanTzYanTtiE berkata...

super hero akak takdelah kat sini...SUper RInggo...hahhaha

rossoneri berkata...

doraemon gak comel

Cheqna berkata...

hehehe..cute2..yg superman tu macam budak nakal je

:-)

KUREKURE COMEL berkata...

ninja!!!...hari2 tgk time kecik2 dulu...hehehe

Cik SHiNJU berkata...

Ninja Turtle plg mantap!

cemomoi berkata...

uuu zaman ada suparman je (orang jawa tu)

tot tot kecik berkata...

salam..

hehe superhero yg last tu comei..klu lam filem ensem..

ensem ke..?hehe tak kot..nick ag ensem..kn kn kn..? :p

mR.sYaH berkata...

hahha.. wah smart2 kartun nih...

si para para berkata...

mereka itu sangat chumel.hehehe

masa kecik kecik dulu aku memang minat giler tengok kartun..besor besor pun minat jugak.hahaha aku seronok dengan telatah dan aksi mereka..

Afzainizam berkata...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhhh batman bin Superman.... watak kegemaran ku masa kecik wehhhhh aku selalu berangan kalau aku jadi super hero.... waarrgghhh tak maulah pakai underwear kat luarr ... malu wehhh

chemay berkata...

ninja turtle terbaekkkk
haha
:)

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

suka ninja turtle

Raji berkata berkata...

superhero chibi lagi lawa ;D
mesti sume lgi comel ;D

Hanis Azla berkata...

transformasi dari cute ke kacak memang ketara perubahannya kan.. he..he..

- zuriey - berkata...

cutenya superman tue

::FAIZ FARISH:: berkata...

suka Ninja Turtle...

zaty luvlianncezzz berkata...

hehehe..cute superhero :)

applemintlady berkata...

hahha..
cute gle..
selemun tade??
kihkihkih

Anati Soki berkata...

kahahhaha.. comey kot.. tp superman tuh ada muuka dia mcm einstein skit.. wakakakakakka

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

comei2 depa ni no...

cik sakdi berkata...

pehal sumer buncit2 ni? hehe

Capik berkata...

Aku suka yang superman..cute..hahaha

Adzriel AB berkata...

la...bantut2 belaka. kat sini pun ada iron man jugak..

http://azrihisham.blogspot.com/2011/01/macam-macam-origami.html

dya adriza berkata...

haha comel!

asliner berkata...

sangat comel lar superhero kecik yang batman-robbin n ninja turtles..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster